Amin canım amin. Bir tek buna inanıyorum zaten.Kendi yuvanda insallah cok mutlu olursun
Yok ya ne olursa olsun asla anlatamam. Nerede nasıl karşıma çıkar belli mi olur? Aman aman dağlara taşlaraYine de nişanlının akraba çevresine çok sır verme herkesi çok yakın görme.. Daha içlerine girmedin görmediklerin olabilir zamanla tanırsın
Daha içlerine girmeden akrabalık nedir ben bu insanlarda gördüm kızlar.
Altına imzamı atarım. Evlenip çıktığım gibi annem babam ve kardeşlerim hariç herkesi silmeyi düşünüyorum. Bunu şimdi de yaparım. O cazgırlık var bende ama düğün arefesi ailem de her şeyin farkında kavga benden sebep çıkmasın diye susuyorum. Herkesi birbirine katıp öyle giderim yoksa.Genetik yollarla insana geçen en tehlikeli hastalık derler akrabalık için.
Böyle sessiz yapın ama bunu.Altına imzamı atarım. Evlenip çıktığım gibi annem babam ve kardeşlerim hariç herkesi silmeyi düşünüyorum. Bunu şimdi de yaparım. O cazgırlık var bende ama düğün arefesi ailem de her şeyin farkında kavga benden sebep çıkmasın diye susuyorum. Herkesi birbirine katıp öyle giderim yoksa.
Aynen dışardan süslü görünüyor olabilirler.Siz yine de çok şey yapmayın.
+Siz yine de çok şey yapmayın.
silme birden karşı tarafa koz vermiş olursun dayanmaya çalışAltına imzamı atarım. Evlenip çıktığım gibi annem babam ve kardeşlerim hariç herkesi silmeyi düşünüyorum. Bunu şimdi de yaparım. O cazgırlık var bende ama düğün arefesi ailem de her şeyin farkında kavga benden sebep çıkmasın diye susuyorum. Herkesi birbirine katıp öyle giderim yoksa.
Ay akrabalık dediğim de etliye sütlüye karışılmayıp babaannemin anneme yapmadığı iyi şeylerin yapılmasından, kötü şeylerin yapılmamasından bahsediyorum. Laf sokulmadan konuşulabilinen aile ve akraba ortamı ilk kez görünce insan heyecanlanıyor acaba mı diyeSiz yine de çok şey yapmayın.
Ay bi de böyle bir yönü var bu işin di misilme birden karşı tarafa koz vermiş olursun dayanmaya çalış
Hem kavgacı görürler hem de ailesinden çok kimse yok diye değersiz.Damat tarafı bayılır kız tarafını gömmeye buna fırsat verme
Ahhh hayat toz pembe değil ..istediklerimizi yapamıyoruz
Ay akrabalık dediğim de etliye sütlüye karışılmayıp babaannemin anneme yapmadığı iyi şeylerin yapılmasından, kötü şeylerin yapılmamasından bahsediyorum. Laf sokulmadan konuşulabilinen aile ve akraba ortamı ilk kez görünce insan heyecanlanıyor acaba mı diye
Çok ezdirmişler beni küçükken arkadaşım. Ben de sanmışım ki herkesin her bokuma koşunca en sevilen torun, en hayırlı yeğen benim. Ben bu insanları her cuma arayıp hâl hatır sordum da evleniyorum şimdi bi nasılsın diyenim yok. Yüzüm gülerken somurtuyorlar. Fesatlanıyorlar. Kaldıramıyorum. Omuzlarıma yük oldu çocukluğum, gençliğim, dünüm.Ay noldu naptılar da nişanlı ailesini bile iyi adlandırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?