Bence önceliklekli olarak neden herkes tarafından aynı muameleye maruz kaldığınzı, sizdeki sorunun ne olduğunu bularak başlamalısınz değişmeye. Ve değişim gelişerek olur. Kendinizi geliştirmeli, insanları sizi sevmesini beklemeden karşılıksız sevmelisiniz. "biz elmayı seviyoruz diye, elemanın da bizi sevmesi şart değil"
Hayata pozitif bakmalı, herşeye rağmen nefes alıyor olmanın tadını çıkarmalı, elim ayağım tutuyor die mutlu olmalısınız. Bu melankolik havadan kurtulmalı. Çok kitap okumalısınız. İnsanlarla konuşurken kendinizden emin olmalısınız. Arkadaşlarınızın sohbetlerine dahil olmak istiyorsanız, onların sohbetleri üzerinden üretim yaparak giderseniz sizi dinlerler ve söyleyeceklerinzi merak ederler. Bu akıcılığı sağlayabilmeniz içinde okumalı, gelişmek ve değişmelisiniz:)
Malesef çok fazla kitap okUyorum hatta eşim bu konuda beni çok eleştirirBence önceliklekli olarak neden herkes tarafından aynı muameleye maruz kaldığınzı, sizdeki sorunun ne olduğunu bularak başlamalısınz değişmeye. Ve değişim gelişerek olur. Kendinizi geliştirmeli, insanları sizi sevmesini beklemeden karşılıksız sevmelisiniz. "biz elmayı seviyoruz diye, elemanın da bizi sevmesi şart değil"
Hayata pozitif bakmalı, herşeye rağmen nefes alıyor olmanın tadını çıkarmalı, elim ayağım tutuyor die mutlu olmalısınız. Bu melankolik havadan kurtulmalı. Çok kitap okumalısınız. İnsanlarla konuşurken kendinizden emin olmalısınız. Arkadaşlarınızın sohbetlerine dahil olmak istiyorsanız, onların sohbetleri üzerinden üretim yaparak giderseniz sizi dinlerler ve söyleyeceklerinzi merak ederler. Bu alıcılığı sağlayabilmeniz içinde okumalı, gelişmek ve değişmelisiniz:)
Evet neden acaba ://Yaptıklarının tam tersini yap
Arkadaşlarını aramayı bırak
Biraz pozitif bi insan olursan çevrendekiler senle zaman geçirmek isteyecektir
Çok fazla "ulaşılabilir" olmuşsun
Her an herkes için oradasın
Bunu değiştirmen lazım
Çocuklarım dan çok vakit bulamadığım için ayda en fazla 3 kitap okuyabiliyorum. Mesnevi ve psikoloji kitaplarını ara sırada, tarih kitapları okuyorum. Ve beni olumlu yönde çok etkiliyor. Güzel cümleler, akıcı bi konuşma yapabiliyorum birde haberleri çok sık takip ederim. Güncel konuları bilmende sohbet ortamında çok faydalı. Birde bunları tavsiye edebilirim size nacizane...Malesef çok fazla kitap okUyorum hatta eşim bu konuda beni çok eleştirir
İkili konuşmalarda ben de iyiyim ama arkadaş grubunun aranan insanı değilim.. belki bilgili kültürlü ama kesinlikle eğlenceli değilim yaniÇocuklarım dan çok vakit bulamadığım için ayda en fazla 3 kitap okuyabiliyorum. Mesnevi ve psikoloji kitaplarını ara sırada, tarih kitapları okuyorum. Ve beni olumlu yönde çok etkiliyor. Güzel cümleler, akıcı bi konuşma yapabiliyorum birde haberleri çok sık takip ederim. Güncel konuları bilmende sohbet ortamında çok faydalı. Birde bunları tavsiye edebilirim size nacizane...
Acaba kendinizimi değiştirseniz, tarz olarak yani. İnsana bi özgüven geliyor. Ben mesela ne zaman kendimi mutsuz hissetsem kendime vakit ayırırım. Alışverişe çıkarım, bi çay bahçesine tek başıma oturur kafa dinlerim. Belki sizede iyi gelebilecek bunun gibi şeyler vardır.İkili konuşmalarda ben de iyiyim ama arkadaş grubunun aranan insanı değilim.. belki bilgili kültürlü ama kesinlikle eğlenceli değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?