• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O ampul ne zaman yanacak?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum. Üzerimde ölü toprağı var gibi öylece yaşayıp ğidiyorUm sanki..
İki kardeşim ben yokken o kadar güzel sohbet halindeler ki aralarına girmesem tüm gün konuşmasam sen niye konuşmadın demezler. Annemse sadece bir şey istemek için arar sorar sağolsun. Eşim zaten yaşamıyor gibi. İkimizle alakalı bir şey konuştuğumda hiç bir şey demeden odayı terk eder. Sıkıntılarımı paylaşaçağım kimsem yok,aileme arkadaşlarıma herşey yolundaymış gibi gösteririm,sadece eşim görüyor depresif negatif hallerimi e haliyle onu da itiyor bu durum. Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum enerjim emilmiş gibi,sanki sürekli dibe çöküyorum. Kendimi hiç beğenmiyorum ve bunur için hiç bir şey yapmıyorUm tüm gün çikolata yemekten başka.. çok negatifim ve bunu nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
Eşime anlatsam odayı terkediyo anneme anlatsam dinlemiyo kardeşlerim de keza öyle
İş yerinde de kimse benimle yemeğe gitmek istemezdi,hatta bi ğün birimdeki birii aa sen odada mıydın fark etmemişim demişti :/ gülmüş geçmiştim bişe de diyemedim
Veya mesela ben aramasam hiç bir arkadaşım beni arayıp sormaz ben sürekli ararım sorarım.. iletişimi koparmamaya çalışırım zor günlerinde destek olurum. Bu bana iyi hissettirir ama hiç bi zaman onlardan birinin aklına düşmem..
ne zaman başkalarına muhtaçmış gibi davranmayı bırakaçağım kafamda ampul patlayacak da kendi kendime yetcem de seveceğim sayacağım herşeyden çok kendimi
Fark edilmek istiyorum. Kendime yetmek istiyorum ve daha enerjik pozitif olmak istiyorum lütfen hayatını bi anda değiştirmeye karar verip uygulayanlar yazsınlar nasıl başardıklarını..

Yaptıklarının tam tersini yap
Arkadaşlarını aramayı bırak
Biraz pozitif bi insan olursan çevrendekiler senle zaman geçirmek isteyecektir
Çok fazla "ulaşılabilir" olmuşsun
Her an herkes için oradasın
Bunu değiştirmen lazım

Bence önceliklekli olarak neden herkes tarafından aynı muameleye maruz kaldığınzı, sizdeki sorunun ne olduğunu bularak başlamalısınz değişmeye. Ve değişim gelişerek olur. Kendinizi geliştirmeli, insanları sizi sevmesini beklemeden karşılıksız sevmelisiniz. "biz elmayı seviyoruz diye, elemanın da bizi sevmesi şart değil"
Hayata pozitif bakmalı, herşeye rağmen nefes alıyor olmanın tadını çıkarmalı, elim ayağım tutuyor die mutlu olmalısınız. Bu melankolik havadan kurtulmalı. Çok kitap okumalısınız. İnsanlarla konuşurken kendinizden emin olmalısınız. Arkadaşlarınızın sohbetlerine dahil olmak istiyorsanız, onların sohbetleri üzerinden üretim yaparak giderseniz sizi dinlerler ve söyleyeceklerinzi merak ederler. Bu alıcılığı sağlayabilmeniz içinde okumalı, gelişmek ve değişmelisiniz:)

Eş demek hayat arkadaşı demek. Seni komplekse mi sokuyor?
Normal bi evlilikte insan eşinin ferdine çözüm olmayı istemez mi.
Eşinle etkinlikler yapsaniz mesela? Forumdaki herkese söylüyorum ama ciddiye alınmıyor. Parayla olmak zorunda değil sosyal sorumluluk aktivitelerine katılmayı düşünebilirsiniz. Hem ise yarar bı insan olduğunuzu hissedersiniz hem de güzel insanlarla tanisirsiniz

Bence önceliklekli olarak neden herkes tarafından aynı muameleye maruz kaldığınzı, sizdeki sorunun ne olduğunu bularak başlamalısınz değişmeye. Ve değişim gelişerek olur. Kendinizi geliştirmeli, insanları sizi sevmesini beklemeden karşılıksız sevmelisiniz. "biz elmayı seviyoruz diye, elemanın da bizi sevmesi şart değil"
Hayata pozitif bakmalı, herşeye rağmen nefes alıyor olmanın tadını çıkarmalı, elim ayağım tutuyor die mutlu olmalısınız. Bu melankolik havadan kurtulmalı. Çok kitap okumalısınız. İnsanlarla konuşurken kendinizden emin olmalısınız. Arkadaşlarınızın sohbetlerine dahil olmak istiyorsanız, onların sohbetleri üzerinden üretim yaparak giderseniz sizi dinlerler ve söyleyeceklerinzi merak ederler. Bu akıcılığı sağlayabilmeniz içinde okumalı, gelişmek ve değişmelisiniz:)

Hayata pozitif bakmalı, herşeye rağmen nefes alıyor olmanın tadını çıkarmalı, elim ayağım tutuyor die mutlu olmalısınız. Bu melankolik havadan kurtulmalı. Çok kitap okumalısınız. İnsanlarla konuşurken kendinizden emin olmalısınız. Arkadaşlarınızın sohbetlerine dahil olmak istiyorsanız, onların sohbetleri üzerinden üretim yaparak giderseniz sizi dinlerler ve söyleyeceklerinzi merak ederler. Bu alıcılığı sağlayabilmeniz içinde okumalı, gelişmek ve değişmelisiniz:)
Malesef çok fazla kitap okUyorum hatta eşim bu konuda beni çok eleştirir

Yaptıklarının tam tersini yap
Arkadaşlarını aramayı bırak
Biraz pozitif bi insan olursan çevrendekiler senle zaman geçirmek isteyecektir
Çok fazla "ulaşılabilir" olmuşsun
Her an herkes için oradasın
Bunu değiştirmen lazım
Evet neden acaba ://

Malesef çok fazla kitap okUyorum hatta eşim bu konuda beni çok eleştirir
Çocuklarım dan çok vakit bulamadığım için ayda en fazla 3 kitap okuyabiliyorum. Mesnevi ve psikoloji kitaplarını ara sırada, tarih kitapları okuyorum. Ve beni olumlu yönde çok etkiliyor. Güzel cümleler, akıcı bi konuşma yapabiliyorum birde haberleri çok sık takip ederim. Güncel konuları bilmende sohbet ortamında çok faydalı. Birde bunları tavsiye edebilirim size nacizane...

Çocuklarım dan çok vakit bulamadığım için ayda en fazla 3 kitap okuyabiliyorum. Mesnevi ve psikoloji kitaplarını ara sırada, tarih kitapları okuyorum. Ve beni olumlu yönde çok etkiliyor. Güzel cümleler, akıcı bi konuşma yapabiliyorum birde haberleri çok sık takip ederim. Güncel konuları bilmende sohbet ortamında çok faydalı. Birde bunları tavsiye edebilirim size nacizane...
İkili konuşmalarda ben de iyiyim ama arkadaş grubunun aranan insanı değilim.. belki bilgili kültürlü ama kesinlikle eğlenceli değilim yani

İkili konuşmalarda ben de iyiyim ama arkadaş grubunun aranan insanı değilim.. belki bilgili kültürlü ama kesinlikle eğlenceli değilim yani
Acaba kendinizimi değiştirseniz, tarz olarak yani. İnsana bi özgüven geliyor. Ben mesela ne zaman kendimi mutsuz hissetsem kendime vakit ayırırım. Alışverişe çıkarım, bi çay bahçesine tek başıma oturur kafa dinlerim. Belki sizede iyi gelebilecek bunun gibi şeyler vardır.

Ortamını değiştir bence.genelde aile ortamından bahsetmişsin kaçırdım kı bilmiyorum ama iş ortamın yok sanırım.iş ortamına gir ve eksikliklerini telafi edip iletişim kur insanlarla.ve enerjini yüksek tut.ben değiştim artık insanlar beni seviyor de.değişecektir.ortam değiştirmek anahtar çözüm

Söylemesi kolay biliyorum , ancak şart ; yaşam enerjinizi sömüren her neyse , her kimse onu çıkarın hayatınızdan. Işıl ışıl parlarsiniz.

Ben de hoşlanmam negatif ve depressif insanlardan.
Yaşam enerjimi yok ediyorlar.
O yüzden mümkün olduğu kadar bu tip insanlarla aynı ortamda bulunmamaya çalışırım.
Size şu şekilde tavsiyelerde bulunabilirim nacizane.
Farklı etkinliklere katılın. Doğa yürüyüşleri gibi. Böylece başka insanlarla tanışırsınız. Değişik insanlar, insana yeni kapılar aralıyor,dünyaya bakış açısını değiştiriyor.
Hayata pozitif bakmaya çalışın. Olayların ve kişilerin iyi tarafını görün.
Yeni hobiler edinin kendinize.
Eşinizle dışarıda zaman geçirmek için plan yapın, ortak noktalarınızı yeniden gözden geçirin.
İnanın faydasını görürsünüz.

Negatif ve depresif insan ortamdaki pozitif enerjiyi alıp götürüyor. İnsanların çoğu bundan kaçınır. Herkesin kendince dertleri var. Biraz ferahlamak için sohbet etmek ister. Ne bileyim. Sizin sahsinizda demiyorum genel olarak. Kendinizi her şeyden ayrı bir tutun. Bu olumsuz havanın sebebi nedir, onu bulun öncelikle. Eğer bunu bulamazsanız ne yaparsanız yapın mutsuz olacaksınız. Öncelikle kendinizi keşfedin psikolojik danisman ya da ne olursa bir destekle bunu görürsünüz belki. Hayat mutsuz olmak için çok kısa ve bizi mutlu edebilecek ufak o kadar çok şey var ki. Ben mesela çayı çok severim. Yanına çikolatalı bir kek pasta ya da kurabiye varsa daha ne isterim. Guzel demlenmiş bir çay bile keyfimi yerine getirir. Lezzetli bir yemek, Güzel yağan, bir yağmur, yol kenarında açmış güzel bir çiçek, oğlumun şen kahkahası. Daha pek çok şey. Bunları görebilmek lazım. Bardağın boş tarafına bakmayın. He ben bunları yazıyorum da pollayanna değilim tabi sevgi pıtırcığı da değilim. Keyifsizsem gayet de suratsız saçma sapan bir hale bürünüyorum. Ama hayat böyle devam etmez.

Negatif suskun ici gecmis bir insansaniz kimse sizle ilgilenmez laf atmaz aralarina almak icin caba sarfetmez
Millet sizle mi ugrasacak?

Siz biraz adim aracaksiniz insanlara

Pozitif olacaksiniz
Guleryuzlu olacaksiniz
Muhabbet acacaksiniz

Hadi kizlar yemegeee..diyeceksiniz mesela oglen aralarinda.

Ama bunlari icinizden gelerek yapacaksiniz
Zorlamayla zaten olmaz

Icinizden hicbirsey gelmiyorsa belki ustunu orttugunuz bir sorununuz var
Yasam enerjinizi bitiren bu sorunu cozmelisiniz en basta tabii

Back
X