- 24 Aralık 2024
- 357
- 416
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Onu beceremiyorum. Sürekli kavga ediyoruz.Ailenizin tutumu yanlış tabi ki. Ama fazla fedakarlıkta nankörlük doğurur maalesef. Çocuğunuz olacağını öğrendikten itibaren yatırımınızı onun için yapmanız gerekir.
Erkek kardeşinize ev alacak paraları olduğuna göre artık ailenizin sizin paranıza ihtiyacı yok belli ki. Siz de buna göre davranmalısınız.
Sakın böyle bir şey için canınıza kıymayı düşünmeyin. Onlar sizi düşünüyor mu da siz onlar yüzünden canınıza kıyacaksınız. Çocuğunuz, eşiniz ne olacak? Değer mi? Kimse için değmez. Çocuğunuzu sizi düşünmeyen akrabalara mı emanet edeceksiniz? Merak etmeyin insan amcası, teyzesi, dayısı olmadan da büyüyor. Hiçbir şey anne baba sevgisini tutmaz.
Mesafe konusunda da eşinizin ailesi ile mesafenizi koymuşsunuz. Aynı şeyi yaşamanız durumunda ailenize merhamet edip mesafe koyamacağınızı söylüyorusnuz. Eşinize haksızlık bence. Adil olun. Kendinizi ve eşinizi kullandırmayın. Darılmasanız da sınır koymak iyidir.
Hayır kabul etmiyorum sürekli kavga ediyoruz zaten ama bilmiyorum gerçekten neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Bizim sülaleye göre kız evlat değil. Ben hiç değilim. Gerçekten bilsem bu kadar vermezdim. Yemin ederim o zaman bilmiyordum onlarıNeyi becereceksin uzak duramiyorsan.
Enayilige devam mi edeceksin.
Eşinin ailesine gelince aynı sebepten küs, sana gelince mi merhametin kabariyor.
Ne güzel dünya dimi, kendi ailene kiyamiyorsun da onların umurunda bile değil yaptıkların, hatta sen bile umurlarinda değilsin belli ki, sınır çizmeyi beceremiyorsan devam et bu kafada, eşin sana çizer nasılsa sınır iki yüzlülüğün için.
Bu yaptığın tamamen iki yüzlülük.
Şimdi biliyorsun da ne değişti, hala kafanda net birşey yok, ne yapaacksin yani biliyorsun şimdi ama sonuç ne??Hayır kabul etmiyorum sürekli kavga ediyoruz zaten ama bilmiyorum gerçekten neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Bizim sülaleye göre kız evlat değil. Ben hiç değilim. Gerçekten bilsem bu kadar vermezdim. Yemin ederim o zaman bilmiyordum onları
Onu soruyorum görüşmesem mi sizce çocuğum hayatta çok yalnız kalır mıŞimdi biliyorsun da ne değişti, hala kafanda net birşey yok, ne yapaacksin yani biliyorsun şimdi ama sonuç ne??
Yalnız kalır sizi de yalnız bırakır sizden ne görürse onu yapacak çünküOnu soruyorum görüşmesem mi sizce çocuğum hayatta çok yalnız kalır mı
Diğer tarafla kuserken düşündünüz mü bunu? Niye yalnız kaliyor onu anlayamadım. Ayrıca belli ki ailen de bu kafa varken çocuğun da senin geleneğini sürdürüp onlara bakmaya devam eder. Bunlarla yüz göz olacağına yalnız olsun daha iyi..Onu soruyorum görüşmesem mi sizce çocuğum hayatta çok yalnız kalır mı
Bize küfür edip evden kovdular. Ben görüş diyorum zaten ona hatta git diye ısrar ettim burda konu açmıştımEş ailesine gelince mesafe kendı ailene gelince yapamıyorum . Allah ravi görür mü zannediyor musun ki Senın evladın seni umdurur
İnan o annenin vebali seni umdurmaz . Bırak bari eşin kendi görüşsün torunlarını görsün insanlar siz görmek istemezsenız gormeyın yine .siz ölmek istedim diyorsunuz eşiniz ailesini teperken ne hissetti acaba .
bundan sonra yapmayın yapmayın yapmayınHayır kabul etmiyorum sürekli kavga ediyoruz zaten ama bilmiyorum gerçekten neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Bizim sülaleye göre kız evlat değil. Ben hiç değilim. Gerçekten bilsem bu kadar vermezdim. Yemin ederim o zaman bilmiyordum onları
Anneme dedim 1 milyona yakın para harcadım o zaman yemeseydin böyle yapacaksan.
Ne saçmalıyorsun. Bana gelince elini cebine atmıyor çeyrek bile takmıyor erkek olunca evler alınıyor. Siz iyi misinizSiz ailenize verdiğiniz paraya o kadar kafayı takmışsınız ki keşke vermeseymişsiniz. Sürekli bununla ilgili konu açıyorsunuz da tek hayırlı evlat siz değilsiniz, herkes yapıyor anne babasına bir şeyler bu kadar dillendirmiyor.
Anneme verdiğin paraları hesaplayıp da yemeseydin demek ne kadar iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?