- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi pembecanta
Of of benimki de d.bakır usta birliği askerlik bitene kadar rahat uyku yok bizlere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet uyku yemek gülmek taki gelene kadar haramOf of benimki de d.bakır usta birliği askerlik bitene kadar rahat uyku yok bizlere![]()
çukurca ışıklı. . inş oda sağ salim gelir . terör sorunu hala var sınırda olduğu için korkuyorumbenim eşimde çukurcada yaptı ve batıya göre daha rahat oldugunu soyluyordu hep, sıkm canını canım terör bitti zaten eşim geleli 4 ay oldu, çukurcanın neresi acaba, benim ki merkez jandarma komando taburydu .
bu kadar zor olacağını bilmiyorumeşimle o dönemler sevgiliydik 15 ay bekledim canım.izne geldiğinde nişanlanmıştık.ne kadar zor zamanlar olduğunu,ne üzüntüler,özlemler çektiğimizi bi biz biliriz bi Allah..çok zordu ama günler ilerledikce bakıyorsunki geçiyor zaman.bol bol dua et,sabırlı ol ve en önemlisi tartışmamaya çalışın.tartışınca günler dahada bi zor geçiyor![]()
daha yeni ama bende hediye mektup vs gönderiyim diye düşünüyorum . ptt kargo varmıdır ki ordaBenim esim şırnakta yapti askerligini. Irak sinirinda komando olarak. Hemde terör donemindeydi... Her gun sehit haberleri... Offf ne zordu. 2 hafta haber alamadigim olurdu internette sehit isimleri arasinda esimin adini arardim15 kilo vermistim. Surekli ağlıyordum ama ona hic yansitmadim. hediyeler gönderdim, mektuplar yazdim. Hic yalniz birakmadim. Sende ona destek olmalisin. En azindan artik terör yok.
Evet var. Nizamiyenin icine kadar goturuyolardaha yeni ama bende hediye mektup vs gönderiyim diye düşünüyorum . ptt kargo varmıdır ki orda![]()
biraz zaman geçsin tam otursun herşey yerine . tavsiye edebileceğin bi hediye varmıEvet var. Nizamiyenin icine kadar goturuyolar
Askerde en cok bulunmayan sey abur cuburbiraz zaman geçsin tam otursun herşey yerine . tavsiye edebileceğin bi hediye varmı![]()
çukurca ışıklı. . inş oda sağ salim gelir . terör sorunu hala var sınırda olduğu için korkuyorum
kişiden kişiye ve bulunduğu ortamdan ortama değişir canım.her askerde sinirli olacak diye bişey yok.bu kadar zor olacağını bilmiyorumaskere gidince çok sinirli oluyolarmış inş bizimki öyle olmaz
Ayy olmasinkişiden kişiye ve bulunduğu ortamdan ortama değişir canım.her askerde sinirli olacak diye bişey yok.
olmaz olmaz korkma şimdiden.bazen morali bozuk olabilir seninle konuşurken.her sesi bozuk olduğunda üzerine alınma :) askerde binbir türlü sorunlar yaşacak çünkü.moral ver destek ol.benimki bi ara iyice moralini bozmuştu.buradaki bazı arkadaşlarımın nişanlıları terk etti beklemek zor geldi demişler sende beni terk edeceksin biliyorum diyordu hep.hayır desemde anlamıyordu laftanAyy olmasinbu kadar skntinin üzerine o hali hiç cekilmez hasta olurum
![]()
alıngalık yapmacaksın canım mecbur.sabır edicen.gelince kafasını kırarsın sinir ettiği seyler olursa![]()