• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

seni hatırladım ben. doğum gelmeden sınırını çiz. sana çok karışacak bu kv planla bişeyler

Evet daha önce de konu açtım bu kadin hakkında 2 kez. Yaptıklarının hepsine konu açsam hergün konu açılır, o da ayrı...

Evet. Planlamam lazım offff çok sinir bozucu çoook...

İşte ben de ilkinde öyle dedim de sonradan cıvıttı. Evet, anne o zaten benim bebeğim biliyorum ne yapıp yapmayacağımı diyeceğim birdahakine. Kesin der, sürekli bir lafa takar yıllarca aynı şeyi söyler kendisi...

Niye açık açık "bizden sana emanet ne demek?" diye sormuyorsunuz?

Yanlış söylemişim vs demezse de ben olsam "bebeğin sahibi siz olmuyorsunuz, annesi benim dolayısıyla ancak Allah'tan bana emanet olabilir. Bir gün benim bir işim olur, size bırakıp işimi yapmaya gidersem mesela, o zaman ben size emanet etmiş olurum. Emanet kelimesi bu şekilde kullanılıyor" derim.

Pek iyi niyetli degil canim benim ilk cocukta ayni boyle diyodu sadece senin mi bizim de diyodu nitekim herseye burnunu soktu dogurunca ve kavga ettik noldu mu kizim suan onlardan nefret ediyo oraya gidince agliyo

Evet daha önce de konu açtım bu kadin hakkında 2 kez. Yaptıklarının hepsine konu açsam hergün konu açılır, o da ayrı...

Evet. Planlamam lazım offff çok sinir bozucu çoook...
loğusalığın cehenneme dönmesin. önlemini al yap bişeyler. kaza geliyorum diyor

Çok itici buldum söylemini benim emanetim anne senden çok dusunurum merak etme kaygılanma de sende

Boyle bir insanla cok fazla muhatap olmamak gerekiyor.
Ama siz gidip kayisi hosafi tarifi icin bile ariyorsunuz.araya mesafe koysaniz iyi olmazmi?
Acin internetten bakin illaki bir tarif bulursunuz.sacmalamada nirvanaya uulasmis insanlarla ne kadar az muhatap olursaniz okadar iyi olur

Hayır kayısı hoşafı için aramadım. Eşimle beraberdi kayınvalidem, eşim de konuşmam için annesine verdi telefonu. Normalde zaten mesafeliyim ve asla ne tek giderim ona ne de telefon açarım. Benim normalde aramadığımı eşim biliyor ve aklınca bizi konuşturma peşinde. Telefonu verdi. Ben de normal konuşurken sordum. Sonuçta konuyu bu şekilde saçma bir yere bağlayacağını kimse tahmin edemez di mi?

Hayır kayısı hoşafı için aramadım. Eşimle beraberdi kayınvalidem, eşim de konuşmam için annesine verdi telefonu. Normalde zaten mesafeliyim ve asla ne tek giderim ona ne de telefon açarım. Benim normalde aramadığımı eşim biliyor ve aklınca bizi konuşturma peşinde. Telefonu verdi. Ben de normal konuşurken sordum. Sonuçta konuyu bu şekilde saçma bir yere bağlayacağını kimse tahmin edemez di mi?
Anladim ozaman sorun yok en iyisini yapiyorsunuz.bendede her konuda sacmalama potansiyeline sahip bikac insan varda pek gorusmem.cunkuher konusmada sinirim bosuna bozuluyor .

loğusalığın cehenneme dönmesin. önlemini al yap bişeyler. kaza geliyorum diyor

Mümkün olduğunca müdahele etmesini engellemeyi düşünüyorum. Her dediğine hayır, öyle olmaz vs. Lohusalıkta her karıştığı şeyi reddetmeyi düşünüyorum. Evet deyip sustuğum an birdaha başedemem :(

Anladim ozaman sorun yok en iyisini yapiyorsunuz.bendede her konuda sacmalama potansiyeline sahip bikac insan varda pek gorusmem.cunkuher konusmada sinirim bosuna bozuluyor .

Evet... Ben de mümkün mertebe görüşmüyorum. Her konuşma, her görüşme bir sinir bozukluğu çünkü. Çok mecbur kaldıkça işte. Kaynanayla ne kadar mesafeli olunursa...

"Bebek benim bebeğim, bendeki tek emanetin oğlun, istersen onu da iade edeyim" de.

Benim KV'de de "sen bunu bana ver, kendinize yenisini yapın" demişti, "en iyisi herkes kendi oğlunu alsın anne" demiştim. :)

Ben anlam veremiyorum, torundur, canındır tabi ki seveceksin, sahipleneceksin ama karşındaki anne ya, en az senin kadar anne, biraz saygı duy, senden daha çok düşündüğünü, yandığını bil yani.

Nedir bu erkek annelerinin hali ya.

Niye açık açık "bizden sana emanet ne demek?" diye sormuyorsunuz?

Yanlış söylemişim vs demezse de ben olsam "bebeğin sahibi siz olmuyorsunuz, annesi benim dolayısıyla ancak Allah'tan bana emanet olabilir. Bir gün benim bir işim olur, size bırakıp işimi yapmaya gidersem mesela, o zaman ben size emanet etmiş olurum. Emanet kelimesi bu şekilde kullanılıyor" derim.

Ahh bu kadar uzun konusturmaz ki beni... Hatta hemen kıvırır lafımı kesip. Dinlemez. Bazen karşımda oturduğunda bir laf konuştum diyelim, bir başlıyor artık bırakıyorum kendi haline. Dakikalarca kendi kendine anlatır anlatır. Ama seni asla dinlemez.

Ama özet olarak bu anlamda birşeyler demek istiyorum birdahakine.

emanetcimiyim be o ne demek oyle deseydin daha ileri giderse, cocuk benim sadece bana ait ben doguruyorum dersin.

İşte ben de ilkinde öyle dedim de sonradan cıvıttı. Evet, anne o zaten benim bebeğim biliyorum ne yapıp yapmayacağımı diyeceğim birdahakine. Kesin der, sürekli bir lafa takar yıllarca aynı şeyi söyler kendisi...
söylesin duyma ama babanne olarak torununu sevmesi çok güzel bişey ama kendı çocugu değil sonuçta. eşin uyarsın. Eşinle konuş onunla da çok muhattap olma bence gerekmedikçe arama.

Pek iyi niyetli degil canim benim ilk cocukta ayni boyle diyodu sadece senin mi bizim de diyodu nitekim herseye burnunu soktu dogurunca ve kavga ettik noldu mu kizim suan onlardan nefret ediyo oraya gidince agliyo

Iyy nasıl bir mantık bu ya? Nerden sizin oluyor ya çıldırıyorum bu mantığa. Ben normalde çok sabrettim ama konu bebeğim olunca ben de kavga ederim, hiç çekinmem.

Ohh o bile anlamış işte çok iyi yapıyor kızçe :)

Mümkün olduğunca müdahele etmesini engellemeyi düşünüyorum. Her dediğine hayır, öyle olmaz vs. Lohusalıkta her karıştığı şeyi reddetmeyi düşünüyorum. Evet deyip sustuğum an birdaha başedemem :KK43:
şimdiden başla. bizden sana emanet dediğinde Allahın bana emaneti olayın sizle ilgisi yok de geç. senden önemli değil o

Back
X