- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Sinir olunca benziyo mu deme yaaa ben kv cok severim zaten canimÇok sinir olma onlara benzer çocuğun
Bu çocuk Allahın bana emaneti de geç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir olunca benziyo mu deme yaaa ben kv cok severim zaten canimÇok sinir olma onlara benzer çocuğun
Bebeklerin minik antenleri var herseyi anliyolar tatlimIyy nasıl bir mantık bu ya? Nerden sizin oluyor ya çıldırıyorum bu mantığa. Ben normalde çok sabrettim ama konu bebeğim olunca ben de kavga ederim, hiç çekinmem.
Ohh o bile anlamış işte çok iyi yapıyor kızçe :)
Bana biri demişti de inanmadim.Sinir olunca benziyo mu deme yaaa ben kv cok severim zaten canim
Yyyyaaaaaaaaaaa aglarim bakkkkkk Allah esirgesin yaaaBana biri demişti de inanmadim.
Hamileyken Kp den nefret üstüne nefret ettim
bir kızım olmasına rağmen kayinpedere çok benziyordu simasi. Neyse ki döndü yavaş yavaş şimdi sadece hafif animsatiyor :)
Çok itici buldum söylemini benim emanetim anne senden çok dusunurum merak etme kaygılanma de sende
emanetcimiyim be o ne demek oyle deseydin daha ileri giderse, cocuk benim sadece bana ait ben doguruyorum dersin.
Evet emanet ama sizden değil, Allahtan bana emanet, deyin.
"Bebek benim bebeğim, bendeki tek emanetin oğlun, istersen onu da iade edeyim" de.
Benim KV'de de "sen bunu bana ver, kendinize yenisini yapın" demişti, "en iyisi herkes kendi oğlunu alsın anne" demiştim. :)
Ben anlam veremiyorum, torundur, canındır tabi ki seveceksin, sahipleneceksin ama karşındaki anne ya, en az senin kadar anne, biraz saygı duy, senden daha çok düşündüğünü, yandığını bil yani.
Nedir bu erkek annelerinin hali ya.
Çok sinir olma onlara benzer çocuğun
Sinir olunca benziyo mu deme yaaa ben kv cok severim zaten canim
Bana biri demişti de inanmadim.
Hamileyken Kp den nefret üstüne nefret ettim
bir kızım olmasına rağmen kayinpedere çok benziyordu simasi. Neyse ki döndü yavaş yavaş şimdi sadece hafif animsatiyor :)
Yyyyaaaaaaaaaaa aglarim bakkkkkk Allah esirgesin yaaa
Sinir olmuyoruz aman deyimAman kızlar aman Allah korusun yaa. Aslında ben de çok severim kayınvalidemi falanmelektir melek...
söylesin duyma ama babanne olarak torununu sevmesi çok güzel bişey ama kendı çocugu değil sonuçta. eşin uyarsın. Eşinle konuş onunla da çok muhattap olma bence gerekmedikçe arama.
Bence sınırlarını şimdiden çiz doğumuna çok az kalmış,sonra çok büyük sıkıntılar çıkıyor![]()
şimdiden başla. bizden sana emanet dediğinde Allahın bana emaneti olayın sizle ilgisi yok de geç. senden önemli değil o
kızma ama eşin işgüzarlık yapmış. Şimdiden al önlemini. Ama boş ver hele bir doğur sonra alırsın önlemini.Tabi ki duyarsız aile büyükleri de çok kötü, sevsin benim hoşuma gider. Ama bu derece sahiplenmek çok başka birşey.
Eşimle evlendiğimden beri konuşuyorum zaten, herşeyi biliyor. Görüşmüyorum mümkün olduğunca. Ne tek gidiyorum ne de arıyorum. Bugün de eşim verdi telefonu annesine...
olsun sen yine de her seferinde laf söyle. bebeğe yaklaşamayacağını bilsin. bizden sana emanet ne ya. ben sinirlendim burdaEvet cnm. Cevabımı hazırlıyorum. Umrumda da değil zaten tepki görünce hemen kıvırır o kadar da uyanık...
Ilk paragraf inanılmaz güzel gerçekten tebrik ediyorum"Bebek benim bebeğim, bendeki tek emanetin oğlun, istersen onu da iade edeyim" de.
Benim KV'de de "sen bunu bana ver, kendinize yenisini yapın" demişti, "en iyisi herkes kendi oğlunu alsın anne" demiştim. :)
Ben anlam veremiyorum, torundur, canındır tabi ki seveceksin, sahipleneceksin ama karşındaki anne ya, en az senin kadar anne, biraz saygı duy, senden daha çok düşündüğünü, yandığını bil yani.
Nedir bu erkek annelerinin hali ya.