• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

kızma ama eşin işgüzarlık yapmış. Şimdiden al önlemini. Ama boş ver hele bir doğur sonra alırsın önlemini.
baktın fazla sahipleniyor hemen bastır. Sana biri bir şey derse de lohusalığa vur gitsin. Şimdi canını sıkma bebiş hisseder.

Yok kızmam :) normalde hiç aramadığım için eşim ne zaman annesine gitse hemen bunu yapıyor. Aklınca aradaki soğukluğu bertaraf edecek. Benim annesinden hep kaçtığımı, konuşmadığımı biliyor hep şikayet ediyorum eşime. Şimdi telefonu da verme desem bir nasılsın demek de mi zor diyecek biliyorum. Zaten aramıyorsun bari ben verince konuş telefonda diyecek. O yüzden ses etmiyorum bu kadarına.

Evet hep bebiş hissedecek diye düşünüyorum ama cevap da vermezsem daha çok koyuyor bana. En azından bu konuda tepki vereceğim. Zaten doğumdan sonra hiç görmediği yönlerimi görecek. Buna kesin kararlıyım.

"Babadan olma anneden doğma" zihniyeti işte.. anne araci sadece yapim babadan anne yayimci.. gıcık olduğum bi laftir..

Hayır "anne ve babadan olma anneden doğma" diye düzelttim geçen.. bakakaldi söyleyen ne diyor deli mi ne der gibi :)

Torununu annesini severek doğru davranarak sevgi gösterseler keşke.. ama hep illa sahip olma güç gösterisi.. sanki çocuğun çok umrunda olacak da..

P pitho86
Benim kv de buna benzer birşey söylemişti
Linna doğrursunda sütten kesilsin alıcam torunumu diye
Ben şok geçirmiş bakarken :KK57:
eşim o kadar heveslenıyorsan doğur bir tane daha hem böyle saçmalamaya vaktin olmaz demişti :KK70:
Bi daha sesi çıkmadı sende yapıştır cevabı hiç iyi niyetli gelmedi banada

Aynen demek ki ben de doğru anlamışım yorumlardan iyice emin oldum. Ne demek ya alırım torunumu? Torununu seven zaten bunu düşünmez...Evet 3.ye güzel bir cevap bekliyor onu zaten...

olsun sen yine de her seferinde laf söyle. bebeğe yaklaşamayacağını bilsin. bizden sana emanet ne ya. ben sinirlendim burda

Tabi ki. Zaten bir lafa takıyor her görüşte söylüyor, yıllarca söylediği laflar mevcut. Ben de hep aynı cevapları veriyorum hala algılayamadı. Bu konu da öyle olacak.

Gerçekten çok sinir bozucu. Yorumlara bakınca haklı olduğumu görmek daha da sinir etti beni...

Selam kızlar, yine bir kaynana polemiği, yine bir sinir bozukluğu... Ya hu bir insan her görüşte, her konuşmada sinir bozabilir mi? Evet bozuyor!

Geçen kayınvalidemle konuştuk telefonda. Ev işlerinden laf açıldı. 6 aylık hamileyim bu arada. Sakın ev işi yapma sen, o bebeğe iyi bak o bebek emanet sana dedi... Anlam veremedim belki Allahtan verilen bir emanet anlamında diyordur dedim. Birşey demedim geçtim.

Bugün yine konuştuk feci kabızım. Kayısılı bir tarifi vardı onun, onu sordum. Direk bak sakın tuvalette ıkınma, bebeğe iyi bak, torunumuz bizden sana emanet haa dedi bilmiş bilmiş. Bizden sana emanet ne demek ya? Yine tam anlam veremedim, ben mi fesatım yoksa aşırı bir sahiplenme mi bu? Yani bu bebek benim bebeğim değil, onların torunu? Lütfen biri açıklasın bunu. Çünkü birdaha söyleyecek biliyorum, bir cevap hazırlayayım söyleyecek :sinirli:

Bu arada kaynanama asla güvenmem, huyları iyi değildir. Şüphem bu yüzden.
Iyyy bitanede bende var ,durup dururken sen gidersen çocuk kalır imaları yapıyordu, tersimi görünce ağızını toparladı.Bu insanların derdi ne ben anlam veremiyorum sürekli laf sokma ben bilirim havaları doğum yaptım 1 hafta oldu pek işimi karıştırmasam da sürekli ben öyle yapmicam dediğim şeyleri arkamı döner dönmez çocuğa uyguluyor,birde sigaralı leş gibi ağzıyla öpmesi yok mu off efkar bastı birleşip hepsini imha edelim :D

Ayy arama bi sure bence
Emanetse emanet
Her telefonda ne demeye soyluyorsa

S
Tipik kaynana kafası. Bebekler erkeklerden oluyo çünkü. Madem spermlerini saksiya diksinler ordan çıksın çocuk. Bizim hic bir katkımız olmadığını iddia ediyorlar demek ki. Benimki de kızının çocuğuna bakmayi kabul etmemisti çünkü torununa birsey olursa kime hesap verirmis. Ama benimkine bakarmış, çünkü çocuk onlarınmış. Tabi aldı cevabını oturdu.
spermler saksıya dikilsin.ya süper akıllar var burda çok güzel cevap

Sürekli bunu söyleyip duruyosun ben nedemek istediğini tam anlayamadım ,emanetlik bi durum varsa Rabbimden bana emanet sadece deyipppp teli suratına kapayın:KK12:

Ilk satirlarinda Allahin emaneti diyor diye düsündüm ama sonradan anladimki bu kadin seni tasiyici anne olarak görüyor sadece off o kaynanaya iyi bir cevap lazim. Sen canini sikma birdahaki sefere agzina bir laf yapistir ne demek bizden sana emanet? Sinirlendim ne kadar sacma birsey. Benim kaynanamda hep diyorki birdaha ki cocugun kiz olsun. biri erkek biri kiz yeter diyor. Sanki ona soran oldu birde sanki cinsiyetini kendimiz seciyoruz da bu kadinlar yeminle manyak ya.

Ben de öyle anladım ilkten, ikincide şok oldum. Şimdi 3.de yapıştıracağım cevabımı. Sinirimi bozdu iyice...

Ya sorma. Ben hamile kaldığımda ahh kız geliyor, güzel kızım inşallah babasına benzeyecek diye diye göbekler attı. Sonra erkek olduğunu öğrenince ses falan gitti nerdeyse ağlayacak. Hayır kesinlikle kabul etmiyorum, olamaz, olamaz, o doktor göremedi başka doktor baksın diye bağırmaya başladı. Allahtan eşim sert çıkıştı, beğenmeyen gelmesin torununa diye bağırdı. Şimdi oğluşum oğluşum... Ayyyy tam manyaklar hem de...

Tabi ki. Zaten bir lafa takıyor her görüşte söylüyor, yıllarca söylediği laflar mevcut. Ben de hep aynı cevapları veriyorum hala algılayamadı. Bu konu da öyle olacak.

Gerçekten çok sinir bozucu. Yorumlara bakınca haklı olduğumu görmek daha da sinir etti beni...
yani yavaştan kopar kendini. aynı şeyleri dediğinde annecimmm sen de yıllardır aynı şeyleri söylüyosun sıkılmadın mı hahaha de yürü git. sinir şey

Tipik kaynana kafası. Bebekler erkeklerden oluyo çünkü. Madem spermlerini saksiya diksinler ordan çıksın çocuk. Bizim hic bir katkımız olmadığını iddia ediyorlar demek ki. Benimki de kızının çocuğuna bakmayi kabul etmemisti çünkü torununa birsey olursa kime hesap verirmis. Ama benimkine bakarmış, çünkü çocuk onlarınmış. Tabi aldı cevabını oturdu.

Şaka gibi... Kızının çocuğu torunu değil o zaman...

Bu mantıkta olan kişinin de bir kadın olması nasıl bir zıtlıktır...

Herkes gibi bende ilk paragrafta ALLAHIN emaneti kast etti sandim.
Bir arkadasin dedigi gibi bir daha dediginde evet anne ALLAHIN emaneti ve merak etme ben begime iyi bakarim.

Torun emanet dediginde ise. Acik acik sor.anne torun emanet ne demek diye?
Iste bizim torunumuz vs. Zirvalarsa. Merak etme anne 1. Derece akrabasi olan ben annesi ANNESI ustune basa basa soyle iyi bakarim. Bir cocugu annesinden daha fazla kim dusunebilir ki? De...

Bunlar hakkaten manyak artık ya gece gece sinirlerim bozuldu ağzımı bozmayayım diyorum.benim kayınvalidede kalın giydiriyorsun ince giydir demişti bir kaç kez.sonra ben nasıl giydireceğimi biliyorum sen hiç merak etme dedim sonra sesini kesti birdaha da söyleyemedi.yani niyeti seni rencide etmekse,ki öyle çak Lafı gitsin.yoksa gerçekten iyi kayınvalidelere zaten söylenecek birşey yok

Kayınvaliden senin çocuğunu çoktan sahiplenmiş:duduk:
Çok istiyorsan doğur bitane deseydin :işsiz::sopa:

"Babadan olma anneden doğma" zihniyeti işte.. anne araci sadece yapim babadan anne yayimci.. gıcık olduğum bi laftir..

Hayır "anne ve babadan olma anneden doğma" diye düzelttim geçen.. bakakaldi söyleyen ne diyor deli mi ne der gibi :)

Torununu annesini severek doğru davranarak sevgi gösterseler keşke.. ama hep illa sahip olma güç gösterisi.. sanki çocuğun çok umrunda olacak da..

Kesinlikle katılıyorum. Baba dahi anne gibi olamaz...

Bunu bir anlasalar zaten... Gerçekten torununu seven insan, annesini hiçe sayar mı? Bir çocuk annesiz olabilir mi? Evet hiç de umrunda olmayacak o çocuğun. Zaten annenin yeri ne olursa olsun silinemez bir çocukta.

Iyyy bitanede bende var ,durup dururken sen gidersen çocuk kalır imaları yapıyordu, tersimi görünce ağızını toparladı.Bu insanların derdi ne ben anlam veremiyorum sürekli laf sokma ben bilirim havaları doğum yaptım 1 hafta oldu pek işimi karıştırmasam da sürekli ben öyle yapmicam dediğim şeyleri arkamı döner dönmez çocuğa uyguluyor,birde sigaralı leş gibi ağzıyla öpmesi yok mu off efkar bastı birleşip hepsini imha edelim :KK70:

Ya o kadar kolaydı zaten, devlet bile anneyle çocuğunu ayırmazken...

Ben de karıştırmayı düşünmüyorum, evet o da yapacak hepsine hazırladım kendimi. Herşeyine hayır, hayır hep tavrımı koyacağım.

Ya var ya kapsülle uzaya yollamak lazım bunları :D Hoş o zaman da ayışığıyla balkonumuza yansırlar valla :D

Back
X