aynen oyle o lafin ustune evimi tasidim ayni apartmandaydik .bu hamile halimle hemen tasindim o dusunsn bundan sonra oglunu torununu dusunmeyi.allah yardimcin olsn
İşte bak hayra vesile olmuş... Çok iyi yapmışsın. Amin cnm çok sağol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyle o lafin ustune evimi tasidim ayni apartmandaydik .bu hamile halimle hemen tasindim o dusunsn bundan sonra oglunu torununu dusunmeyi.allah yardimcin olsn
Heyy Allah im yaa Rabbim ne guzel evlat vermis dogumunada az kalmis senin mutlu mutlu hamilelik donemini gecirmen gerekirken su kaynanan canimi sikti simdi . bu kadar insanlarin sahiplenmesini anlamiyorum benim evladim kimsenin evladi olamaz benden daha iyi kimse dusunemez zaten bakimi zordur cocklarin iki uc gune atarlar baslarndan canini sikma sen uzuldukce evladinda bynunu bukuyo farkinda degilsn Allah im biz sana emantiz de Rabbime guven
Ya bildigin kocakari laflari . Benim esimin annesi de soylerdi.Torunuma iyi bak falan derdi. Cok incinirdim bi kere de ben xok daha fazla incittim. Daha ds soylemedi. Bence elinizden alacak degil sadece sahipleniyor kendince. Anadolu da kadini cocuk doguran bir varlik olarak goruyorlar saygi duymuyorlar. Kendileri de boyle muamele gormusler.
Bizimkiler de şimdiden hayalini kuruyor yok ben onlara bırakıp işime gücüme bakarmışımmm onlar da severlermiş gezdirirlermiş ben de rahat rahat tatile falan gidermişim
Yav bundan sonra bu çocuk benin işim gücüm zaten çocuğumdan rahatsız olacak olsaydım dünyaya getirmeyi düşünmezdim değil mi?
Kimselere vermicem yavrumu![]()
Okur okumaz o çocuğu sen sadece taşıyorsun demek istediğini anladım bir daha derse benim çocuğum kimse karışamaz diyip kestirip atın bu ne saçmalık yahu
Nolucak bu karşı tarafın fütursuzca söylemleri
Hamileleri kasmaları
Anlayışlı insan olmak çok mu zor...
Af Allahım ya sabır diyorum
bende lohusaayım kv kp bizdeydi bebeğimi tutarken boynuna destek vererek tuttum kv iki seferdir hemen elini kafasının altına koyuyo ben tasırken bende dedimki anne tuttmayın ben tutuyorum ben onun annesiyim bilirim demek istedim. birde normalde gece asırı sıcak pencere aralık yatıyoruz bir günde hava sogumus gece oda soguktu onu anlatıyoduk babsı esime cok kızdı ama olmayacak biçimde ben hemen devreye girdim bilmiyorduk herzaman sıcaktı bilsek zaten yapmayız o bizim cocugumuz seklinde konustum kp sözünü hrmen yumusattı.yani canım o kv bizden sana emanet dediği an sen o benim biricik bebeğim en iyi ben düsünürüm onu merak etmeyin dmelisin
cümleyi okudum ama kötü bişi algılamadım, emanet derken onu şu an sadece siz koruyabilirsiniz gibi algıladım ben...Herşeye de takmamak gerek, eski insanlar inceden inceye düşündüğünü düşünmüyorum, içinden geldiği gibi iyi niyetle konuşmuş, hemtorununu da seviyor, ona bişi olsun istemiyor, dinlen demiş ne güzel, böyle algılamak gerek yoksa diğer türlü yıpranırsın...
Ha dersinizki k.validemle şu şu sorunum var, hakaret ediyor, eşimi dolduruyor vs vs o zaman görüşme derdim ama bana öyle geldi ki sizin şu an hormonal durumuzdan dolayı o şekilde algılıyorsunuz...Doğumdan sonra en az 6 ay bu duygusallık devam eder söyliyim
eğer adece çocuğa değer veriliyorsa sizin değeriniz yoksa koyun sınırınızı, çocuktanönce anne babasına değer verilecek
Ben kotu niyet hissetmedim, annemde bana her telefonda torunuma iyi bakmazsan analik hakkimi helal etmem, vs diyor. Torununu cok sevdiginden yapiyor diye dusunurdum ben olsam
P pitho86 ooo yarın geceyi sabırsızlıkla bekleyeceğim, akşam orda olacağınıza göre gece girebilirsin buraya :) hamilelikten bebeğinden falan konu aç sen o açmazsa :) nasıl olsa yine aynı lafı eder bence :) o zaman yapıştırırsın cevabı
ama beni alıntılamayı ya da etiket yapmayı unutma sakın, çünkü bazen konuya yazılan yeni mesajın bildirimi gelmiyor, alıntı ya da etiket yaparsan daha iyi olur![]()
cümleyi okudum ama kötü bişi algılamadım, emanet derken onu şu an sadece siz koruyabilirsiniz gibi algıladım ben...Herşeye de takmamak gerek, eski insanlar inceden inceye düşündüğünü düşünmüyorum, içinden geldiği gibi iyi niyetle konuşmuş, hemtorununu da seviyor, ona bişi olsun istemiyor, dinlen demiş ne güzel, böyle algılamak gerek yoksa diğer türlü yıpranırsın...
Ha dersinizki k.validemle şu şu sorunum var, hakaret ediyor, eşimi dolduruyor vs vs o zaman görüşme derdim ama bana öyle geldi ki sizin şu an hormonal durumuzdan dolayı o şekilde algılıyorsunuz...Doğumdan sonra en az 6 ay bu duygusallık devam eder söyliyim
eğer adece çocuğa değer veriliyorsa sizin değeriniz yoksa koyun sınırınızı, çocuktanönce anne babasına değer verilecek
Ben kotu niyet hissetmedim, annemde bana her telefonda torunuma iyi bakmazsan analik hakkimi helal etmem, vs diyor. Torununu cok sevdiginden yapiyor diye dusunurdum ben olsam
Hahaha yok yok etiket yaparım ben de öyle düşündüm zaten :) Evet konu zaten mutlaka açılıyor. Ama şimdi bekliyorum ya kesin demezhoş aynı konuyu açınca kabızlık falan diye aklına gelir, sürekli bozuk plak gibi aynı şeylere takılıyor kadın ya
![]()
Konu sahibi telefonda konuşun fakat detaylı anlatımlarınız var.kabızlığınıza kadar anlatıyorsunuz.ne gerek var ki ayıp hem de.Emanet konusunda ise: Aşk olsun ben neciyim burada? Beni yok sayıyorsunuz herhalde,derdim kendi adıma....Ben zaten hiç aramıyorum uzun bir süredir. Tek olarak da gitmiyorum oraya sadece eşimle.
Telefonu eşim veriyor hep oraya gittiğinde, ben aramıyorum diye... Göyya soğukluğu önleyecek aramızdaki...
Ayy aynı benimki. Biz eşimle çok gezeriz. Sanıyor ki ben bebeğimi ayak bağı olarak göreceğim... Biz çoktan yaptık planlarımızı halbuki... Ben de asla keyif için bırakmam he ihtiyaç halinde kendi anneme bırakırım, Allah onlara muhtaç etmesin bizleri...
eğer o konuyu açmazsa söylemezse, sen hep konuyu bebeğine falan getir, illa ki der o kadın![]()
Konu sahibi telefonda konuşun fakat detaylı anlatımlarınız var.kabızlığınıza kadar anlatıyorsunuz.ne gerek var ki ayıp hem de.Emanet konusunda ise: Aşk olsun ben neciyim burada? Beni yok sayıyorsunuz herhalde,derdim kendi adıma....
Aminnnnçocuğumla giderim ya da hiç gitmem ya da anneme bırakırım insan çocuğunu birirlerine atmaya çalışır mı hiç? Dışardan bakınca öyle birilerine de benzemiyoruz ama nerden çıkarıyorlar bunları anlamıyorum
![]()
O canda sana Allahtan emanet. Doğduğu günü göreceğini nerden biliyorsun kaynana.. bak bir ayağın çukurda akıllı ol. Diyebilsen de bu ayıp olmasa ve aile faciasına yol acmayacak olsa ne hoş olurdu gevşerdin valla pamuk gibi olurdun