• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

Belki de ama babaannenin ne gibi bir katkısı var da bizden emanet bu bebek sana diyebiliyor, ben bunu anlamadım?

Ee erkek torun onların soyadını da taşıyacak tabi kendilerine ordan pay bicerler ya genelde. Heralde ondandir. Yayimda ve yapimda emeği gecmediğine gore :KK53:

Eşim kafana takma deyip geçiyo babam değişmez diyo ama ben bıktım artık. Çocuğu binbir zorlukla doğuran benim gece gündüz bakan benim ama çocuğu sahiplenen onlar oh valla. Napcam bilmiyorum.Ben de senin gibi düşünüyodum oğlumun kardeşi olsun kardeş kardeş büyüsünler diye.Ama biliyorum ki 2.çocuk doğar doğmaz sahiplencekler yine çocuğumu. Bebek oyun çağına gelip abisiyle oyun oynucak zamana gelene kadar en az 2 sene var. Bebeğim 2 yaşına girene kadar yine kucaklarından indirmek bilmicekler yine çocuğumu benden kıskancaklar peki o zaman napcam. Bir fikrin var mı tatlım belki sen daha tecrübelisindir.

Eşim kafana takma deyip geçiyo babam değişmez diyo ama ben bıktım artık. Çocuğu binbir zorlukla doğuran benim gece gündüz bakan benim ama çocuğu sahiplenen onlar oh valla. Napcam bilmiyorum.Ben de senin gibi düşünüyodum oğlumun kardeşi olsun kardeş kardeş büyüsünler diye.Ama biliyorum ki 2.çocuk doğar doğmaz sahiplencekler yine çocuğumu. Bebek oyun çağına gelip abisiyle oyun oynucak zamana gelene kadar en az 2 sene var. Bebeğim 2 yaşına girene kadar yine kucaklarından indirmek bilmicekler yine çocuğumu benden kıskancaklar peki o zaman napcam. Bir fikrin var mı tatlım belki sen daha tecrübelisindir.
Bu kocalarında sığındığı şey hep yok annem değişmez babam değişmez bu ne ya.değişmezse insanları da bu kadar muhattap etmek zorunda kalmıycaksın birbiriyle.bizimde anamız babamız var ya.yeri gelince uyarıyoruz gerekirse.ama nedense erkek anaları babaları pek bir kıymetli oluyor birşey söylenmiyor ne fazlalıkları varsa

P pitho86 sizin kv benimkinin başka bir versiyonu lafınızı esirgemeyin bu tip kvler konuşmadıkça kendini bir halt sanıyor. Sinirlendim akşam akşam:sinirli:
Moralinizi bozmak istemem lohusalıkta dikkat edin olur mu çok daha hassas bir dönem
Hatta mümkün mertebe az gelsin evinize

Bu kocalarında sığındığı şey hep yok annem değişmez babam değişmez bu ne ya.değişmezse insanları da bu kadar muhattap etmek zorunda kalmıycaksın birbiriyle.bizimde anamız babamız var ya.yeri gelince uyarıyoruz gerekirse.ama nedense erkek anaları babaları pek bir kıymetli oluyor birşey söylenmiyor ne fazlalıkları varsa
Çok güzel söylediniz. Ben de annemi uyarıyorum. Ama eşim niye uyaramıyor?
Uyarmayı bırak ağzını açıp niye tek kelime edemiyor

Hahah aynı örnek bizde de mevcut. Sürekli oğluma benzesin modunda. Güzelliğini oğlumdan alsın diyordu hep. Ben de niye ben çirkin miyim anne dedim birgün, aa tabi sen de güzelsin diyor lütfederek :)

Geçen detaylı ultrasona girdim, illa ben de geleyim dedi hiç görmemişti daha önce muayenede tamam dedim. Ohh çok şükür aynı amcası diyor :işsiz: Bir tutturdu amcası amcası, hayır neden babası değil anlamadım. Bugün yine diyor aynı amcası suratı diye :işsiz: şimdi de buna taktı...

Hayır şimdi bozuk atsam, hayır desem, bir de amcasına benzer doğunca. O zaman da daha çok havalara girecek, bak ben sana dedim diye. Yıllarca konuşacak. O yüzden şimdilik susuyorum, sadece gülümsüyorum...

Hahaha aynen ben hiç beceremem laf sokmayı normalde. Ama sanırım artık ben de öğreniyorum. Kendileri istiyor bunu...

Detayli ultrasonda oglum tipki babasiydi. Hatta doktor cd icinde videosunu verdi ayni esimin hareketleri. Kayinvalidem gururla herkesle paylasti videoyu bakin ayni diye. Oglum bir dogdu tipki ben :KK53: Sonra kendi dedi sizin taraftan almis herseyini diye.

Detayli ultrasonda oglum tipki babasiydi. Hatta doktor cd icinde videosunu verdi ayni esimin hareketleri. Kayinvalidem gururla herkesle paylasti videoyu bakin ayni diye. Oglum bir dogdu tipki ben :KK53: Sonra kendi dedi sizin taraftan almis herseyini diye.

Hahah inşallah bende de öyle olur yaa sinir oluyorum konuştukça :D

Evet ben de öyle demeyi düşünüyorum, taşıyıcı anne yaptı kadın beni resmen. Hee o da ayrı bir komiklik ıkınma falan :işsiz:

çok fazla konuşmasına izin vermemek lazım. benim kayınvalidem de ilk hamile kaldığımda iyi niyetinden aslında ama bir sürü şey söylemişti. eşim ortalıkta yokken gizli birşey paylaşıyomuş gibi ilk 3 ay ilişkiye girmeyin düşük olur dedi dünyanın en saçma şeyi. doktor sorun yok dedikten sonra sanane. ben fazla konuşturmadım ben onu doktorla konuşurum dedim, sonra da söylediği şeyleri dinlemedim şimdi laf dinlemeyen inat gelinim:) ama dinleyince gerçekten çok karışıyor ve bunalıyorum çocuğun ismine kadar baskı yapmak istiyor.

Hâşâ o bumu yarattı gönderdi anacum allaha şirk koşuyorsun diyebilirsin allaha emanet sana değil de:deli:

bebe senin beben merak etme sen doğurcan ve anası sen olucan... bunu iki cihan bir araya gelse değiştiremez....

bir gün arkadaşım bebesiyle bana gelmişti kedisi lavaboda fazlacana oyalandı bebeyide ben oyalamaya çalışıyorum çocuk ağlamaktann harap oldu huuu dedim kızın seni çağarıyor.... arkadaş çıktı bana hangi kızın pardon dedi.... ben şok tabiii... kızım dedim sanmış... aman dedim töbe senin kızın senin kızın :)) hassasiyetinizi biraz kontrol altında tutun bence....

Back
X