• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni çok seviyo ama ben sevemiyorum?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Biri var beni seviyo ama benim kafam onla hiç uyuşmuyo hani eski zamanda aşıklar olur ya öyle seviyo yani sevdiğim olsun ama dursun bi yerde der gibi
Benim beklentim bi ilişkide çok farklı zaten daha önce nişanlandım ciddi ilişkim oldu beraber çok şey paylaştım bi bakışımdan ne hissettiğimi anlardı ama bu kişi beni tanımıyo bile yani sordum dün sen benim ailemi çevremi beni ne kadar tanıyosun da seviyosun bi insanla bişey paylaşmadığın halde dedim izin vermiyosun dedi ben sana hiç kötü gözle bakmadım hiç yalan söylemedim sen ne kadar itsende ben gitmedim dedi
Uzmançavuş ve şuan doğuda onu üzmekte istemiyorum hayatı zaten zor ama ben onunla yapamıyorum uzak zaten ben ilgisiz bi ilişkide olamam bunları da defalarca anlattım ama vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için yarın bir gün Allah korusun şehit olursa çok üzülürüm onu üzdüğüm için
Ben ne yapmalıyım ne kadar anlatırsam anlatıyım vazgeçmiyo birbirimize de uymuyoruz Bana bi rahatsız edici davranışı da olmuyo ama o bu kadar isterken bişey hissedememek içimi kemiriyo siz olsanız ne yapardınız ?

Benı ve cevremı ne kadar tanıyorsun seviyorsun beni dedıgınde, ızın vermiyorsun ki ıtsende gitmiyorum diyen adam paspas olur kaybeder.
Tıpkı gitmeyen kadın gibi.
Keske o an haklısın hoscakal deseydi sana, sımdı ask acısı ceken konunu okuyorduk.

Tanıma, insanlar birbirlerine ızın verdıgınde olur bu arada. Bakısından senı cozmesı ıcın adamın gozlerıne bakıp sohbet etmen lazım.
Zaafını bulduğun kovsanda gitmeyen adama kopek cekıp beni tanımıyor kı demen vicdansızca geldı bana.

Bisey yapma, bigun bir aydınlanma yasar kendi kendine seni aramayı keser zaten.

O şansı verdim gitmeden 15 günü vardı ve birlikte çok zaman geçirebilirdik yeni tanışmamıza ragmen bir kere görüştük ozamaN . O böyle şeyleri bilmezmiş sevgiliyle buluşmak fln aslında babasının galerisi var fln istediği hayatı yaşayabilirdi ama biraz aile baskısı bastırılmış galiba . Ben düzenli bi ilişki istiyorum herşeyimle ilgilenen o bu ilgiyi göstermedi bana

bunu da yaptım hiç bişey demeden bıraktım konuşmayı bir ay sonra ben görev yerime geldim hakkını helal et diyince kayıtsız kalamadım
Benı ve cevremı ne kadar tanıyorsun seviyorsun beni dedıgınde, ızın vermiyorsun ki ıtsende gitmiyorum diyen adam paspas olur kaybeder.
Tıpkı gitmeyen kadın gibi.
Keske o an haklısın hoscakal deseydi sana, sımdı ask acısı ceken konunu okuyorduk.

Tanıma, insanlar birbirlerine ızın verdıgınde olur bu arada. Bakısından senı cozmesı ıcın adamın gozlerıne bakıp sohbet etmen lazım.
Zaafını bulduğun kovsanda gitmeyen adama kopek cekıp beni tanımıyor kı demen vicdansızca geldı bana.

Bisey yapma, bigun bir aydınlanma yasar kendi kendine seni aramayı keser zaten.
Onunla konuşup anlatmadan bi anda umut vermeden muhabbeti kesmen daha yardımcı olmanı sağlar bence. En azından oda kabullenir. Şunu unutma sevmeyebilirsin uyusmuyor olabilirsiniz bu seni suçlu yada kötü yapmaz. Ona da dua et ve bidaha görüşme konuşma bence

O şansı verdim gitmeden 15 günü vardı ve birlikte çok zaman geçirebilirdik yeni tanışmamıza ragmen bir kere görüştük ozamaN . O böyle şeyleri bilmezmiş sevgiliyle buluşmak fln aslında babasının galerisi var fln istediği hayatı yaşayabilirdi ama biraz aile baskısı bastırılmış galiba . Ben düzenli bi ilişki istiyorum herşeyimle ilgilenen o bu ilgiyi göstermedi bana
İstemiyor olabilirsiniz. Zaten istemediğiniz biriyle olmak o kişiye daha büyük saygısızlık demek olur.

bunu da yaptım hiç bişey demeden bıraktım konuşmayı bir ay sonra ben görev yerime geldim hakkını helal et diyince kayıtsız kalamadım
Boyle oldugunu konuya yazsaydın. Cok seviyor asık ben istemiyorum demek yerine.
Ozaman cocuk gerızekalı hıcbısey yapma konusma yazısma der yorumum farklı olurdu.
Bulusma nedir bilmem diyen adam gerızekalıdır cunku.

Buluşma nedir bilmem ben gelmem demedi ben ona sonradan bunu açıkladığımda ben böyle şeyleri bilmem bunları ilk senle yaşıyorum zamanla oturcaktı herşey dedi e çıktı gitti sonrada görev yerine
Boyle oldugunu konuya yazsaydın. Cok seviyor asık ben istemiyorum demek yerine.
Ozaman cocuk gerızekalı hıcbısey yapma konusma yazısma der yorumum farklı olurdu.
Bulusma nedir bilmem diyen adam gerızekalıdır cunku.

Buluşma nedir bilmem ben gelmem demedi ben ona sonradan bunu açıkladığımda ben böyle şeyleri bilmem bunları ilk senle yaşıyorum zamanla oturcaktı herşey dedi e çıktı gitti sonrada görev yerine
Ozaman hala suclu sensin. Bırıncı yorumum gecerlı.

Yakında gorev yerinden bırını bulur ve sen tarih olursun. cocuk ıcın endişelenme suan boyle mutludur yarın vazgeçer. Oksijen degılsın ve senden vazgeçmek tatlı bir kızın Merhabasına bakar.

Anlaşamayız diye düşündüğünüz ve çekim hissetmediğiniz biriyle neden vakit harcıyorsunuz ki?

Üç çocukla ortada da bırakmıyorsunuz adamı. Doğuda asker olması da onun mesleği. Yani kendi kendinize acıtasyon yaratmışsınız gibi duruyor konuya bakınca.

Sürekli karşımda bana vicdan yaptıran biri var çünkü kendimi suçluyorum ilk defa böyle bişey başıma geliyo çünkü
Anlaşamayız diye düşündüğünüz ve çekim hissetmediğiniz biriyle neden vakit harcıyorsunuz ki?

Üç çocukla ortada da bırakmıyorsunuz adamı. Doğuda asker olması da onun mesleği. Yani kendi kendinize acıtasyon yaratmışsınız gibi duruyor konuya bakınca.
Bu o beni çok seviyo ben sevmiyorum konularına hayranım. Başlama o zaman?

Bir üye daha vardı beni seviyo çok aşık ben bı sey hissetmiyorum diye diye en son sozlendiler. Sonra sözlüsü ablasının memesini totosunu anlatmıştı

Sürekli karşımda bana vicdan yaptıran biri var çünkü kendimi suçluyorum ilk defa böyle bişey başıma geliyo çünkü
İkili ilişkilerde cok tecrübeli olmayınca bu tarz zor durumda kalabiliyor insan. Ama şunu söyleyeyim erkeklere pek güvenme, sen böyle vicdan yapıp onu bırakmazken o bir yandan daha iyisini bulayım diye etrafında aranıyor olabilir. Sen bırakmıyorken bir duyarsın başka birini bulmuş nişan falan yapıyor. İşin kötüsü böyle durumlarda karşı taraf bırakınca bir anda aşıkmışım ben ona diye psikolojik olarak aşık hissetmeye başlarsın. Ona acırken acınacak hale düşme derim. O seni bırakmadan sen ayrıl. Güzelce yapamıyorum yolun açık olsun de bitir ilişkiyi.

Senin Yerinde Olsam, Sevmediğim Biriyle Asla Olmazdim!

Ümit Hiç vermezdim Farkindaysan Oynadiğin Oyuncak Değil. Kalp!

Gün gelir devran döner, biride senin onla oynadiğin gibi oynar!
Sonra Ah Vah etme.
Ayril... Sadece vakit gecirip kendini pohpohlandircan diye Kimseyle oynama

En ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk ve bunların yanında önceden ben şehit olmak istiyorum inşallh bi gün olcam ama seni çok istedim bil

Sevgili değilim arkadaşlar bi ilişkimiz yok anlaşamadığımızı istemediğimi defalarca söyledim zaten
İkili ilişkilerde cok tecrübeli olmayınca bu tarz zor durumda kalabiliyor insan. Ama şunu söyleyeyim erkeklere pek güvenme, sen böyle vicdan yapıp onu bırakmazken o bir yandan daha iyisini bulayım diye etrafında aranıyor olabilir. Sen bırakmıyorken bir duyarsın başka birini bulmuş nişan falan yapıyor. İşin kötüsü böyle durumlarda karşı taraf bırakınca bir anda aşıkmışım ben ona diye psikolojik olarak aşık hissetmeye başlarsın. Ona acırken acınacak hale düşme derim. O seni bırakmadan sen ayrıl. Güzelce yapamıyorum yolun açık olsun de bitir ilişkiyi.
Senin Yerinde Olsam, Sevmediğim Biriyle Asla Olmazdim!

Ümit Hiç vermezdim Farkindaysan Oynadiğin Oyuncak Değil. Kalp!

Gün gelir devran döner, biride senin onla oynadiğin gibi oynar!
Sonra Ah Vah etme.
Ayril... Sadece vakit gecirip kendini pohpohlandircan diye Kimseyle oynama

En ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk

Ne saçma konuşma şekli ya ben diğerleri gibi aldatmadim derken?

5 çocukla ortada kalmış gibi yazmış da yazmış hepsi de manasız manasız . Cidden buna mı vicdan yaptın?

Geldim geldim geldim dediği de astral yolla galiba?? Çünkü toplamda 1(bir) kez gorusmussunuz.

Ben bunlara vicdan yapamazdım ya okuyunca sinirlenir olan vicdanım da giderdi🙄🙄

Ozaman hala suclu sensin. Bırıncı yorumum gecerlı.

Yakında gorev yerinden bırını bulur ve sen tarih olursun. cocuk ıcın endişelenme suan boyle mutludur yarın vazgeçer. Oksijen degılsın ve senden vazgeçmek tatlı bir kızın Merhabasına bakar.
Her kelimesine katiliyoruumm. "Aşkımdan ölüyor ama yaziikkk" mesajlarını da hiç anlayamıyorum. Dünyanın merkezi siz değilsiniz merak etmeyin, Insanoğlu bir yere kadar almadan verebilir, bir yerden sonra adınız dahi geçmez. Üzülüyorsanız uzak durun bunun çözümü uzaklasmak. Kendim öyle de yaptım. Tek mesajınız bile umuttur onun icin.

Back
X