O beni çok seviyo ama ben sevemiyorum?

En ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk ve bunların yanında önceden ben şehit olmak istiyorum inşallh bi gün olcam ama seni çok istedim bil
Arkadaşın burcu ne

İşte bu konuşmak şekli benimde sinirimi bozuyo kafam uymuyo derken bundan bahsediyodum hiç bişey yapmadan yani en yakın arkadaşım kim bilmez neyş severim bilmez İşten kaçta çıkarım bilmez ama lafta çok seviyo bu laflarla her gün beynimi yiyo
Ne saçma konuşma şekli ya ben diğerleri gibi aldatmadim derken?

5 çocukla ortada kalmış gibi yazmış da yazmış hepsi de manasız manasız . Cidden buna mı vicdan yaptın?

Geldim geldim geldim dediği de astral yolla galiba?? Çünkü toplamda 1(bir) kez gorusmussunuz.

Ben bunlara vicdan yapamazdım ya okuyunca sinirlenir olan vicdanım da giderdi🙄🙄

En ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk ve bunların yanında önceden ben şehit olmak istiyorum inşallh bi gün olcam ama seni çok istedim bil
Inşallah şehit olacam vs vs duygu sömürüsü şehitlik öyle herkese nasip olmaz ayrıca benim eşimde uzman çavuş ve doğuda görev yapıyor öyle zannettiğin gibi zor değil görevleri sevmiyorsan yürümez bu ilişki en ufak davranışı gözüne batar ben güzelce konuş bitir ama öyle her aradığında her mesaj attığında cevap verme ki senden tamamen ümidini kessin belki gerçekten seviyor ve hislerini sana belli edemiyor ise senin sevmemen ona büyük bi hata olur

İşte bu konuşmak şekli benimde sinirimi bozuyo kafam uymuyo derken bundan bahsediyodum hiç bişey yapmadan yani en yakın arkadaşım kim bilmez neyş severim bilmez İşten kaçta çıkarım bilmez ama lafta çok seviyo bu laflarla her gün beynimi yiyo

E engelle?? Olmadı seni de kendimi de yormayayim de ve engelle??

Zaten bana hakkjnı helal et mesajını atana kadar uzaktım ama ondan sonra cevap vermeden edemedim konu buralara geldi işleri nasıl bilmiyorum ve gerçekten üzülüyorum ilk defa bi tanıdığım o tarz biyerde çalışıyo
Inşallah şehit olacam vs vs duygu sömürüsü şehitlik öyle herkese nasip olmaz ayrıca benim eşimde uzman çavuş ve doğuda görev yapıyor öyle zannettiğin gibi zor değil görevleri sevmiyorsan yürümez bu ilişki en ufak davranışı gözüne batar ben güzelce konuş bitir ama öyle her aradığında her mesaj attığında cevap verme ki senden tamamen ümidini kessin belki gerçekten seviyor ve hislerini sana belli edemiyor ise senin sevmemen ona büyük bi hata olur

Zaten bana hakkjnı helal et mesajını atana kadar uzaktım ama ondan sonra cevap vermeden edemedim konu buralara geldi işleri nasıl bilmiyorum ve gerçekten üzülüyorum ilk defa bi tanıdığım o tarz biyerde çalışıyo
Nerde görev yapıyor hangi sehir

Benim bir ara konuştuğum bir tipe benziyor. Hicbisey yapmadığım halde bana bir ton vicdan yaptıracak şeyler söylemişti. Bende napayım sevemedim bir şey hissedemedim, benden ümidi kes deyip net bir şekilde bitirdim rahatladim. Her yerden de sildim kırmamak adına o da bir daha da hiç yazmadı. Eğer onunla vicdan yapıp konussaydim ben günden güne kendimi yipratirdim sevmediğim biriyle konuşarak benim vicdanım rahat olamazdı. Bitir ve rahatla bence bence zannettiğin gibi ölüp ölüp dirilmez. Böyle vicdanına oynayan adamlardan da uzak dur.

Yaaaa erkekleri hiç mi tanımıyorsun? Klasik türk erkeklerinin hepsi ilişkinin başında inanılmaz romantik,aşk dolu, karşısındaki kız kız değil melaikeymis gibi davranan, kızın her türlü nazını , kaprisini , tribini zevkle çekeceğini iddia eden insanlar değiller mi? (Issız adamlari bir kenara ayirirsak) yani bana hep böylesi denk geldi/merdiven çıkıp yorulma diye sırtında taşıyan vs. Çevreme bakıyorum, çevremdeki kızların sevgilileri de -baslangicta- ileri düzey romantik.
Eşime dostuma bakiyroum ha keza öyle.
Böyle yani türk erkekleri. Çünkü tee sivilceli ergenlikten beri kizlardan ret yemeye alışmışlar. Çünkü bizim ülkede hemen ilgini belli edersen değersiz görüleceğine dair bir inanç var. Belki bundan, erkek on kere gelir,artık kendini kanıtlar. Ortaokuldaki kızı anca kapar. Lisede elinden gelen romantikligi ardına koymaz,kızı her gün eve bırakır, onun adına kantine girer, o basketi kız için atar,kalemligine şiirler yazar ve anca 'ay bu bana aşık' diye düşünen kızdan öpücük alir. Üniversitede aynı sekilde,kızla işi sonuna kadar götürebilir. Çünkü genel olarak bizim kızların kafasında 'cok aşık olmadan sevisme' diye bir şey yok. Bu yuzden bir şeyler yaşamadan önce sevgililik ve çok aşıklık rolü yapılır ki kendilerini kullanılmis hissetmesinler.
Yani benim gözlemim bu yönde.
O yüzden sizi tanimayan etmeyen erkek ölüyorum desin,kendini camdan sarkitsin...inanmayın derim.
Hiç de öyle sandığınız 'aşkina eşkıya,severse bir kere' tiplerinde bir adam olmadığına eminim. Sadece sizi ikna etmek için aşık rolü üstleniyor - ki bunu çok iyi yaparlar.
Bence gelmeyin zokaya.
Konuşmak istiyorsaniz bir şans verin, istemiyorsanız da 'hadi oradan gülüm,yaylan' deyin,basın engeli. Ne açıklama yapiyorsunuz?
Merak etmeyin, düşündüğünüz kadar iyi biri değildir zaten. Aynı mesajları kopyalayıp kopyalayıp başka kişilere iş atan biri bile olabilir. Sonuçta kadının olmadığı bir dağ basinda. İlgiye sevgiye muhtaç. Deniyordur şansını birkac kişide.

Deseydin varsa helal olsun sende hakkını helal et allaha emanet ol bitti

Sevmiyosun sonradan sevemezsin. Evet o gitmiyo olabilir ama ilişkiyi bitirmek senin elinde ve ümit verdiğin sürece vebal aliyorsin

E konuşma? Senin gibi insanlar ilgi açlığını kendini seven kişilerle konuşarak gidermeye çalışıyor sonra da vicdanı el vermeyince böyle saçma sapan bahanelerin ardına sığınıyorlar. Doğuda görev yapıyor bir şey olursa ne alaka yani sen olsan da olmasan da bir şey olacaksa olur kendini ne kadar yüceltmişsin böyle. Nişanlandığın adam bir bakışından anlasın bir zahmet o raddeye kadar kaç kere buluşup vakit geçirmişsinizdir bu adam nasıl anlayacak müneccim mi?

Bütün yorumlarınızı okudum bu çocuk seni sevmiyor ki karşındaki tam bir manipüleci sen onun için hedefsin can sıkıntıdan sana sarmış aşk Yok emin ol. Amacı size kendine aşık etmek sonrada tekme atmak egosunu oksaminizi istiyor.

Biri var beni seviyo ama benim kafam onla hiç uyuşmuyo hani eski zamanda aşıklar olur ya öyle seviyo yani sevdiğim olsun ama dursun bi yerde der gibi
Benim beklentim bi ilişkide çok farklı zaten daha önce nişanlandım ciddi ilişkim oldu beraber çok şey paylaştım bi bakışımdan ne hissettiğimi anlardı ama bu kişi beni tanımıyo bile yani sordum dün sen benim ailemi çevremi beni ne kadar tanıyosun da seviyosun bi insanla bişey paylaşmadığın halde dedim izin vermiyosun dedi ben sana hiç kötü gözle bakmadım hiç yalan söylemedim sen ne kadar itsende ben gitmedim dedi
Uzmançavuş ve şuan doğuda onu üzmekte istemiyorum hayatı zaten zor ama ben onunla yapamıyorum uzak zaten ben ilgisiz bi ilişkide olamam bunları da defalarca anlattım ama vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için yarın bir gün Allah korusun şehit olursa çok üzülürüm onu üzdüğüm için
Ben ne yapmalıyım ne kadar anlatırsam anlatıyım vazgeçmiyo birbirimize de uymuyoruz Bana bi rahatsız edici davranışı da olmuyo ama o bu kadar isterken bişey hissedememek içimi kemiriyo siz olsanız ne yapardınız ?
zaten askerle beraber olmak böyle bir şey sanırım. yani çok ilgi beklememek çünkü onun işinin hep öncelikte olması. sık görüşememek çünkü onun hep görevde olması. yani bunu sorun etmeyecek bir çok kadın var ama sen ilgisiz bi ilişkide olamam diyorsun. birbirinize göre olmayabilirsiniz

Back
X