Yaaaa erkekleri hiç mi tanımıyorsun? Klasik türk erkeklerinin hepsi ilişkinin başında inanılmaz romantik,aşk dolu, karşısındaki kız kız değil melaikeymis gibi davranan, kızın her türlü nazını , kaprisini , tribini zevkle çekeceğini iddia eden insanlar değiller mi? (Issız adamlari bir kenara ayirirsak) yani bana hep böylesi denk geldi/merdiven çıkıp yorulma diye sırtında taşıyan vs. Çevreme bakıyorum, çevremdeki kızların sevgilileri de -baslangicta- ileri düzey romantik.
Eşime dostuma bakiyroum ha keza öyle.
Böyle yani türk erkekleri. Çünkü tee sivilceli ergenlikten beri kizlardan ret yemeye alışmışlar. Çünkü bizim ülkede hemen ilgini belli edersen değersiz görüleceğine dair bir inanç var. Belki bundan, erkek on kere gelir,artık kendini kanıtlar. Ortaokuldaki kızı anca kapar. Lisede elinden gelen romantikligi ardına koymaz,kızı her gün eve bırakır, onun adına kantine girer, o basketi kız için atar,kalemligine şiirler yazar ve anca 'ay bu bana aşık' diye düşünen kızdan öpücük alir. Üniversitede aynı sekilde,kızla işi sonuna kadar götürebilir. Çünkü genel olarak bizim kızların kafasında 'cok aşık olmadan sevisme' diye bir şey yok. Bu yuzden bir şeyler yaşamadan önce sevgililik ve çok aşıklık rolü yapılır ki kendilerini kullanılmis hissetmesinler.
Yani benim gözlemim bu yönde.
O yüzden sizi tanimayan etmeyen erkek ölüyorum desin,kendini camdan sarkitsin...inanmayın derim.
Hiç de öyle sandığınız 'aşkina eşkıya,severse bir kere' tiplerinde bir adam olmadığına eminim. Sadece sizi ikna etmek için aşık rolü üstleniyor - ki bunu çok iyi yaparlar.
Bence gelmeyin zokaya.
Konuşmak istiyorsaniz bir şans verin, istemiyorsanız da 'hadi oradan gülüm,yaylan' deyin,basın engeli. Ne açıklama yapiyorsunuz?
Merak etmeyin, düşündüğünüz kadar iyi biri değildir zaten. Aynı mesajları kopyalayıp kopyalayıp başka kişilere iş atan biri bile olabilir. Sonuçta kadının olmadığı bir dağ basinda. İlgiye sevgiye muhtaç. Deniyordur şansını birkac kişide.