Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Kime dostum desem dediğimden 2 gün sonra sırtımdan vurdu. Kime bu hayatımın adamı desem aldattı. Galiba en iyisi insanlar hakkında bu iyi dememek.
Benim derdim alçak bir arkadaş dost sandığım bir kalpsiz yüzsüz.. bu arkadaş ne yaptı biliyormusunuz? Bana bi çocuk ayarlamaya kalktı evlenmek üzere çocuk ise farklı niyetler peşindeydi. Bende çocukla görüşmeyi kestim . Meğerse hanımefendi çocuğu kendisine yapmış. Beni çocukla tanıştırdığı gün anneme sen ceylana söyleme ama kendime koca buldum demiş benim çocuğu tarif etmiş. Tabi ben beynimden vurulmuşa döndüm ! Yani böyle bir saçmalık böyle bir ikiyüzlülük böyle bir içten pazarlık olabilir mi ?
Yahu madem kendine beğendin git kendine ayarla ben buna aşığım bana ayarla demedim ki. Benim aklımda bile yoktu zaten bu yaptığı inanılmaz saçma değil mi hiç bir şey anlamadım bu işten . Bunu yapan da baya yakın arkadaşım yani .
Ay bundan sonra hiç bişeye bu çok iyidir demicem. Resmen kıza 2 gün evvel canım dostum diyerek insanlara gösterirken 2 gün sonra yaptığına bakın kim bilir daha haberim olmayan neler yaptı bana arkamdan şuan onları düşünüyorum. Şu yaptığı aşşırı anlamsız çünkü beğendiysen o da seni beğendiyse iyi çıkın işte beni niye ayarlamaya çalışarak çocuğu ele geçirmeye çalışıuosun anlamadım ki benim neden duygularımla oynuyosun yok yere . Beni yem olarak attı resmen ya
Bence yanlış anladığınız bir şeyler var...
Yada ben anlayamadım...
Kendine diye düşündüğü annenize tarif ettiği adamı ne diye size ayarlasın?
Sizden hevesini alsın ona dönsün falan diye mi?
İnsan kıskanır bir kere. İstemez böyle bir şey. En olmadı çekinir ya bu iş olursa da birbirlerinden vazgeçmezlerse falan diye...
Dalga geçer gibi ya böyle bişey olabilir mi ? Annem bugün diyo x bişey dedi ama asla ceylana söyleme dedi sakın söyleme diyo zavallı kadın onu dost bilmiş o da
Sonra attığı mesajları gösterdi hep beraber dışarda olduğumuz gün yazmış alçaklığın böylesi ya
Bence yanlış anladığınız bir şeyler var...
Yada ben anlayamadım...
Kendine diye düşündüğü annenize tarif ettiği adamı ne diye size ayarlasın?
Sizden hevesini alsın ona dönsün falan diye mi?
İnsan kıskanır bir kere. İstemez böyle bir şey. En olmadı çekinir ya bu iş olursa da birbirlerinden vazgeçmezlerse falan diye...
Yok arkadaşım bizzat o aynı gün yaZmış anneme annem bana 1 hafta sonra bugün gösterdi. Ben beynimden vurulmuşa döndim Zaten annem ilk söyleyince anlamadım mesajları gösterince jeton düştü mesajların tarihi tarif ettiği adam yani yüzde 500 eminim
Dalga geçer gibi ya böyle bişey olabilir mi ? Annem bugün diyo x bişey dedi ama asla ceylana söyleme dedi sakın söyleme diyo zavallı kadın onu dost bilmiş o da
Sonra attığı mesajları gösterdi hep beraber dışarda olduğumuz gün yazmış alçaklığın böylesi ya
Ayy yazık yaa
Annenizi de bu ise karıştırirmisya ne diyeyim
Duygularınızla oynamış resmen
Mazlumun ahi yerde kalmaz Allah çıkarır acısını çok üzüldüm gerçekten