o bilmese de çok kırgınım !!

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba arkadaslar,
daha önce eşimle aramızın bozuk oldugunu sizlerle paylaşmıstım.şimdi eskiye göre daha iyiyiz hatta cook iyiyiz ama hala çözemediğimiz seyler var bu da içten içe ikimizde etkiliyor.Bu dönemde aile terapisinin bize iyi gelecegini düşündük ve terapiye başladık gecen görüsmemizde doktorumuz bize 10 sene içinde kendinizi nasıl ve nerede görüyorsunuz dedi bende cevap olarak muhtemelen COCUGUMUZ olur dedim ve düşündüklerimi anlattım ama eşime sıra geldiğinde o cocugumuz olmayabilirde dedi. üstünde durmadım fazla..
bu hafta sonu da agvaya gittik denizde şakalasıyorduk bacagı genital bölgeme carptı ve gercekten cook acıdı bende sakayla ona kısır kalcam senın yuzunden dedim.
ne cevap verdi : " SEVİNİRİM" !!! tabi o dakikadan snr benım bütün moral sıfır cok üzüldüm cook kırıldımmm !!!!

peki canım bu konuda tedavi falan mı görüyorsunuz
yoksa bi sorun yok ama çocuk için bekliyor musunuz

bilmezse düzelmez ki.
Bence eşinizin psikolojisi ya çok bozuk, ya da sizi hiç sevmiyor
Bir an önce sorunu bulup çözüme bakmalısın

hayır canım tedavi görmüyoruz daha erken diye düşünüyorduk 4 sene oldu evleneli bekliyoruz yani ama bence artık zamanı :)

canım dediğin gibi 4 sene makul bi süre, eşin istemiyor mu
ne düşünüyor bu konu hakkında, daha neyi bekliyorsunuz
:26:

bilmezse düzelmez ki.
Bence eşinizin psikolojisi ya çok bozuk, ya da sizi hiç sevmiyor
Bir an önce sorunu bulup çözüme bakmalısın

psikolojisinin bozuk oldugunu biliyorum benimki de bozuk ki terapiye gidiyoruz sevmemesi söz konusu bile diil ama ne kadar bozuk olursa olsun böyle bişi denir mi kii

canım dediğin gibi 4 sene makul bi süre, eşin istemiyor mu
ne düşünüyor bu konu hakkında, daha neyi bekliyorsunuz
:26:

ikimizde cok kararsızdık bu seneye kadar olsun olmasın dur bıraz daha gecsin diye diye geldik şimdi de sorunlarımız var bıraz sanırım o yuzden istemiyo ama diyorum yaa istemeyebilir tabi kii doğal hakkı ama öyle bişi demesi kırdı zaten

anladım canım ama diğer arkadaşların dediği gibi içine atmamalısın
şakalaşırsan erkekler böyle dangalaklıklar yapabiliyo bazen, o an hiç komik değil bu şaka , deseydin keşke
hatta ben olsam madem o gün geldi geçi, mesaj atarım, o şaka beni çok kırmıştı biliyorum üstünden zaman geçti ama yinede hala kırgınım diye mesaj atardım, arkasına bi de seni seviyorum yaz ki, yanlış anlaşılma olmasın

canım bizimde evliliğimizde problemler var su an bebek düşünmüyoda olsak ben biliyorum ki eşimin bebek istemesinin tek sebebi aramızdaki sorunlar değilde. bebek olunca evin tüm yükünün kendi üstünde olacak olması. o bunu kaldıramaz acaba eşinden maddi yönden düşünüyo olabilir mi ? gerçi yine söylediği çok kötü bişey bence ama eminim şaka amaçlı demiştir o da ?

Çok düşüncesizce bir laf etmiş keşke bilseymiş.. Bence konuşun, 4 yıldır evlisiniz tam vakti bence, yaşınız çok mu genç acaba yaşınıza göre erken diye mi düşünüyor?? belki evliliğin, baş başa olmanın bebekle birlikte azalacağından korktuğu için istemiyordur, çok kötü birşey söylememiş ama düşüncesizlik!! aynısı bana da söylenseydi çok kırılırdım muhtemelen bende onu kırardım..

piskolojik tedavi görüyorsaniz bence cocuk meselesini ertleseniz iyi olur
tedaviniz bittikten sonra daha mantikli olur bence ama esinizin tavri hic hos degil mutlaka konusulmasi
gereken bir konu bence

Eşinizin aranızda ki sorunlardan önce çocuk hakkında fikri neydi?Yaşanılan olaylardan sonra istemiyorsa zaten düzelince kendiside ister.Ama kırıcı şekilde ifade etmiş.İçinde nefrett ve kırgınlık var sanki ve seni bilerek üzmek için yapmış gibi gözüküyor.Açıkca sor sen neden çocuk istemiyorsun diye.Bi süre kendi haline bırak.4 sene olmuş olabilir evleneli,tabi .ocuk vakti gelmiştir ama arada sorunlar varsa bence çocuk en son fikir olmalı.Allah korusun boşanma gibi bir durumda bebeğe yazık olur.O yüzden ihtiyacınız olan tek şey bence ZAMAN...

Bu konu enine boyuna konuşulması ve kararlaştırılması gereken bir konu. Eşiniz çocuk istemeyebilir ama sizin istekleriniz de önemli. Ortak karar verilmeli

psikolojisinin bozuk oldugunu biliyorum benimki de bozuk ki terapiye gidiyoruz sevmemesi söz konusu bile diil ama ne kadar bozuk olursa olsun böyle bişi denir mi kii

hiç anlamıyorum. Sevmemesi söz konusu bile değil ne demek ki? Nasıl emin olabilirsin arada bu kadar sorun varken? Herşey güllük gülistanlıktır tabiki söyler insan bunu ama bu şartlarda olsak hayatta söyleyemezdim ben.
Senamm arkadaşımız konu açmıştı belki hatırlarsın, eminim başka biri yok asla olamaz eşim yapmaz vs neler söyledi, sonra eşinin ne pislikleri çıktı. Evliliğin sağlıklı olması için güven ve saygı en gerekli şeydir, ama babamıza bile güvenemeyeceğimiz bir çağda yaşıyoruz, unutmayın bunu lütfen.
Umarım eşin seni gerçekten seviyordur, ama insan psikolojisi bozuk da olsa sevdiği kişiyi bence böyle üzmez. Psikolojisi sevdiği insana bunu yapacak kadar bozuksa eşinizi evlilik terapisti falan değil psikiyatr ve hastanede tedavi paklar.

seviyor olsa karşısındakinin kısır olmasını dilemez insan. kendisininkini dileyebilir en fazla. karşısındaki insan çok istiyorsa anne olmayı beddua sayılır bu neredeyse. ben anında tepki verirdim heralde. 'sen kısır ol, ben niye oluyorum' diye. oturur o düşünürdü bu ne demek diye, ben üzüleceğime...

Eşiniz belli ki, çocuk konusunda sizin kadar istekli değil. Bunu da tipik erkek duyarsızlığı ile patavatsız bir şekilde dile getirmiş. Amacı gerçekten kısır olmanızı dilemek değildir çok büyük ihtimalle, ama işte o anı bir fırsat görüp çocuk sahibi olmakla ilgili çekincesini belli etmekten de kendini alamamış.

Terapistin, bu tür kırıldığınız durumlarda nasıl bir yöntem izlemenizin iyi olacağı ile ilgili bir önerisi oldu ise onu uygulayın. Yok eğer olmadıysa da, sakin bir şekilde bu lafına kırıldığınızı belirtebilirsiniz bana kalırsa. Ama keyifli bir anda sırf sizi kırmak, incitmek için edilmiş bir laf olduğunu hiç düşünmüyorum. Konu çocuk sahibi olunup, olunmaması bence, sizi kırmak değil.

arkadaslar dün gece eşim leptopta bişiler bakarken bende koltukta uyuyakalmısım daha snr beni kaldırdı ve yatagımıza gittik yarı uyanık vazıyette genelde saçmalarım :) bu arada 2 gündür kasıklarımda inanılmaz agrılar oluyo ara sıra neyse yatagımıza yattıgımızda agrının yanlışlıkla vurmasıyla alakalı olup olmayacagını sordu bende değildir dedim.. snr da tam net hatırlamıyorum ama bana söylediği seye cok kırıldıgımı söyledim o da gercekten isteyerek söylemedim tabi ki içimi biliyosun bi an öyle cıktı dedi.sonrasını hatırlamıyorum uyumusum yine. bugün terapiye gittik yine ben bu konuyu orda da actım akşamkinden emin olamadım :) yine aynı cevabı verdi öyle olmasını ıstediğinden değil kızgınlıkla söylemiş !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…