merhaba arkadaslar,
daha önce eşimle aramızın bozuk oldugunu sizlerle paylaşmıstım.şimdi eskiye göre daha iyiyiz hatta cook iyiyiz ama hala çözemediğimiz seyler var bu da içten içe ikimizde etkiliyor.Bu dönemde aile terapisinin bize iyi gelecegini düşündük ve terapiye başladık gecen görüsmemizde doktorumuz bize 10 sene içinde kendinizi nasıl ve nerede görüyorsunuz dedi bende cevap olarak muhtemelen COCUGUMUZ olur dedim ve düşündüklerimi anlattım ama eşime sıra geldiğinde o cocugumuz olmayabilirde dedi. üstünde durmadım fazla..
bu hafta sonu da agvaya gittik denizde şakalasıyorduk bacagı genital bölgeme carptı ve gercekten cook acıdı bende sakayla ona kısır kalcam senın yuzunden dedim.
ne cevap verdi : " SEVİNİRİM" !!! tabi o dakikadan snr benım bütün moral sıfır cok üzüldüm cook kırıldımmm !!!!
merhaba arkadaslar,
daha önce eşimle aramızın bozuk oldugunu sizlerle paylaşmıstım.şimdi eskiye göre daha iyiyiz hatta cook iyiyiz ama hala çözemediğimiz seyler var bu da içten içe ikimizde etkiliyor.Bu dönemde aile terapisinin bize iyi gelecegini düşündük ve terapiye başladık gecen görüsmemizde doktorumuz bize 10 sene içinde kendinizi nasıl ve nerede görüyorsunuz dedi bende cevap olarak muhtemelen COCUGUMUZ olur dedim ve düşündüklerimi anlattım ama eşime sıra geldiğinde o cocugumuz olmayabilirde dedi. üstünde durmadım fazla..
bu hafta sonu da agvaya gittik denizde şakalasıyorduk bacagı genital bölgeme carptı ve gercekten cook acıdı bende sakayla ona kısır kalcam senın yuzunden dedim.
ne cevap verdi : " SEVİNİRİM" !!! tabi o dakikadan snr benım bütün moral sıfır cok üzüldüm cook kırıldımmm !!!!
peki canım bu konuda tedavi falan mı görüyorsunuz
yoksa bi sorun yok ama çocuk için bekliyor musunuz
hayır canım tedavi görmüyoruz daha erken diye düşünüyorduk 4 sene oldu evleneli bekliyoruz yani ama bence artık zamanı :)
bilmezse düzelmez ki.
Bence eşinizin psikolojisi ya çok bozuk, ya da sizi hiç sevmiyor
Bir an önce sorunu bulup çözüme bakmalısın
canım dediğin gibi 4 sene makul bi süre, eşin istemiyor mu
ne düşünüyor bu konu hakkında, daha neyi bekliyorsunuz:26:
ikimizde cok kararsızdık bu seneye kadar olsun olmasın dur bıraz daha gecsin diye diye geldik şimdi de sorunlarımız var bıraz sanırım o yuzden istemiyo ama diyorum yaa istemeyebilir tabi kii doğal hakkı ama öyle bişi demesi kırdı zaten
Bu konu enine boyuna konuşulması ve kararlaştırılması gereken bir konu. Eşiniz çocuk istemeyebilir ama sizin istekleriniz de önemli. Ortak karar verilmeli
psikolojisinin bozuk oldugunu biliyorum benimki de bozuk ki terapiye gidiyoruz sevmemesi söz konusu bile diil ama ne kadar bozuk olursa olsun böyle bişi denir mi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?