O bir aslan erkeği ve ben nasıl davranacağım konusunda kararsızım :S

jelibonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
20
0
86
37
Denizli
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli ama özlemişim :)
Benim ufak bi sorunum var ve fikirlerinize ihtiyacım varr..
Yeni biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. bir kaç günün sonunda bana bi sabah sevgilim diye msj atmış :)) E tabi sevgili moduna girdik fakat O tam bir aslan erkeği (ki benim burcumda aslan) ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum. arıyo, msj atıyo fakat ben daha çok ilgilensin istiyorum benimle, üstüme düşsün,güzel cümleler kursun vs vs. Ama tık yokk :)) e benim taleplerim fazla olunca sıkıntıya girmeye başladım. Ne yapsam bilmiyorum ağırdan almaya çalışıyorum fakat yapamıyorum. Bana akıl verirmisiniz nasıl davranmalıyım bana kalırsa görüşmeyeyim diyorum ama (

ah be canım burclara göre olmuyor bu işler kişilik karakter meselesi...acelen ne ki fazla muhabbet tez ayrılık getırır biraz seviyeli gidin birbirinizin gözünde değerini artsın

yapısı öyleyse değiştiremezsinki,umarım seni mutsuz etmez

Benden hoşlandığını söylüyo falan ama azıcık çapkın tipi var.çapkın falan değilim gayet kendi halimdeyim diyoo ama bilemedim :) Dangoz heralde birazcıkk ben de onunla ilgilenmeyeyim diyorum :) Beğenilen bi insanım aslında arkadaş çevremde geniş bunu ona hissettirmelimiyim sizce kıskansın azıcıkkk :))

1. kendin de aslansın, burcunu en iyi kendin tanırsın
2. arıyo, mesaj atıyor, daha fazla ne yapabilir ilgi babında?
3. taleplerinin fazla olduğunun farkındasın, biz farkındalığını nasıl arttıralım?
4. ağırdan almaya çalışıp yapamayan zayıf iradeli bir insansan bizim yap dediklerimizi nasıl yapacaksın?
5. olayı görüşmeyeyime nasıl bağladın?

demek ki o da senin gibi kıskandırmaya kasıyo

"dangoz" ne demek?

Beraberliginizin yeni oldugunu soyluyosunuz.

O halde bu kadar talep niye?

Lutfen kusura bakmayin ama bu kadar beklentiyle beraberliginizin uzun surecegini zannetmiyorum.

Bu arada aslan burcu pohpohlanmaya bayilir. Gordugum kadariyla siz de aynisiniz.

Begenildiginizi ona hissettirmeyi dusunuyormussunuz, niye boyle bir komplekse kapildiginizi inanin anlayamadim.

iki aslan sanırım zor olur.Bende ASLAN burcuyum.kıskanılmaktan nefret ederim.parlak fikirleri olan ,yaşamdan zevk alan insanlar hoşuma gider.ona kendini iyi hissettirip bi şey katmazsan senden sıkılır.özgüvenli ama geride durmayı bilmek zorundasın.Duyguları netleştiğinde bunu söylemekten çekinmez.Bir aslanı avlayacaksın,boru değil.

iki aslan sanırım zor olur.Bende ASLAN burcuyum.kıskanılmaktan nefret ederim.parlak fikirleri olan ,yaşamdan zevk alan insanlar hoşuma gider.ona kendini iyi hissettirip bi şey katmazsan senden sıkılır.özgüvenli ama geride durmayı bilmek zorundasın.Duyguları netleştiğinde bunu söylemekten çekinmez.Bir aslanı avlayacaksın,boru değil.

Beklenti , ne kadar az ...

O kadar mutlu ...

aşktan bahsediyoruz
sevgiden bahsediyoruz

kim kimi avlıyor
boru ne

kızım aslan...zor bir burçtur...güzel insanlar,havalı insanlar aslanlar...dünya onların etrafında dönsün isterler...pohpohlandığı müddetçe inanılmaz eğlenceli tipler...arkadaş çevresi de geniş ve kalburüstü kişiler oluyor...oyuncu karakterler....bu özelliği taşıyan iki insan arkadaş olarak bile zorlanır değil ki sevgili...zor bir beraberlik ama tabii ki imkansız değil...çok beğendiyseniz iki taraf ta egolarını törpülemek şartıyla olur niye olmasın...

canım benim ben pek anlayamadım dediklerini.yeni tanıştığın biri ne kadar ağır giderse o kadar iyi şahsen ben hızlı giden erkekten korkarım.tabiki ilgi beklersin, özellikle ilk zamanlar, hakkında ama zaten arıyomuş mesaj atıyormuş daha fazla ne yapabilir daha başlangıçta.yavas yavas gitmesi inan en doğrusu ve en iyisi.üstüne düşmek zamanla gelişecektir zaten.daha yeni başlamış bi ilişki için fazla talep sadece seni değil karşı tarafıda sıkar ve baştan yorar.
ayrıca sevgili moduna girmişsiniz, ilgisinden memnunsun ve daha fazlası olsun istiyosun ama sonrada bana kalırsa görüşmeyeyim diyorum diyosun anlayamadım canım.
kıskandırmaya calışma bence canım ters tepebilir.benimde eski erkek arkadaşım tipik aslan burcuydu ve burda arkadaşlarında söylediği gibi pohpohlanmaya aşırı bayılır.sürekli kendisinin harika olduğunu, övülmesi gerektiğini düşünür.birazcık kendini üstün görme gibi bi huylarıda var sanırım.

hakkında hayırlısı olsun..

canım acele etme daha dur,senın de dedıgın gıbı yenı baslayan bır ılıskı
daha ne kadar ılgılı olabılır kı .
yenı baslayan ılıskıler de bıraz mesafe olmalı zaten .
aksı taktır de cok cıvık olur o ılıskı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…