O bir aslan erkeği ve ben nasıl davranacağım konusunda kararsızım :S

Ben ikizlerim eşim aslan,bizim de flört dönemimiz onun bana attığı bi mesajla başlamıştı :)

aslan erkeği güvenilir olur,kaliteyi sever,sevmediğim tek özelliği övülmeyi sever bir de kendi doğruları vardır,asla bi olayda onlara haksızsın diyemezsin.
pohpohlayacaksın sürekli bak o zaman senden iisi oluyor mu...

Hee bi de benim eşim romantiktir,aslanlarda romantiklikte olabiliyor..

burçlara göre mi ilişki yönü belirleniyor artık? mesela aslan değilde oğlak erkeği olsaydı daha farklı mı davranacaktınız ya da beklentileriniz farklılaşacak mıydı? evet insanlar burçlarının özelliklerini taşıyabilir ama ilişki yönüde buna göre belirlenmez bence.ikizler kadını şöyledir aman uzak durun,akrep erkeği böyledir hiç çekilmez gibi yorumlar bana fazla abartı geliyor.birgün bi arkadaşım burcumun ne olduğunu sordu,bende söyledim.tepkisi aynen şu oldu: aa hiç o burç kadınına benzemiyorsun,vallahi öyle olduğunu bilseydim uzak dururdum senden..mantığa bak ya hu:1:

Son düzenleme:
Aslan burcunu sürekli pohpolayın, dünyadaki en iyi en mükemmel insanmış gibi davranın ona.
Bazen kendini övmekte öyle abartacak ki saçmalayacaktır ama siz yine de abartılarına inanıyor gibi yapın.
Valla sizde aslanmışsınız sizin için pek zor olmasa gerek sonuçta kendi burcunuzun özelliklerini biliyorsunuz.
Ben koç burcuyum ve tek anlaşamadığım burç varsa o da aslandır. O yüzden aslan için pek iyi şeyler söyleyemem :1:

Ama erkenden sevgilim falan diyorsa dikkat edin yani acele işe şeytan karışmasın:27:

aslan burcu erkekleri sevgililerinin bakimli olmasini severler az konusan ama kendilerini poh pohlayan iyi yemek yapan kadinlara bayilirlar :37: cok fazla ilgidende bogulabilirler sevdimi tam sever senden baskasini görmez gözü yeterki hayatda ondan baska mükemmel erkek yokmus hissini ver :D bencil ve kiskanc oluyorlar kedi gibidirler yani :21:

koşarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklaşşşş koşş koşşş amannnnnn canım yapma etme eyleme...

burnumdan getirdi ilgisiz erkek..

şuan yarım kalmış hayatımı toparlamakla meşgulümm..

nolur sen bulaşma ben bulaştımda ne oldu.. erkeğin kıymet göstermeyenine rastladıysan vay haline ölsendeee göstermez..

başta ne ise sonrasındada odur

Ben Basak burcuyum. Erkek arkadasim Aslan amanda aman kucuk Aslanim hehehe:D Ayni kedi gibi yahu. Eve gelir yemek kokusunu alir hemen gelir mutfaga gizlice bakinir ne yapmisim diye,yemegi icmeyi cok sever. Benim asiri kilo aldi gobek bagladi cok yedirdigim icin. Yemek yap oyle cezbet, sonra pohpohla cok hoslanirlar, guzel gozukmeye calis,surekli saka yap takil benimki cok sever valla.Iliskinizin eglenceli olduguna inandir, iliskiniz lideri o olmasa bile oymus gibi hisettir . Hani soyle amanda aman sen benim kralimsin Aslan kral fln derim ben:D COk guler. Bende komik ol, besle, ilerde iliskiniz ilerler birseye baglanirsa sirtina masaj yap cok sevip sonra surekli masaj yapar misin lutfeeeeen... Diye BAGIMLISI olabilirler aman dikkat!

Benim sevgilim de aslan, kendi sevgilimden bahsedeyim; Asırı ilgi gösteren, ilgiden bunaltan bir tiptir kendisi, cok kıskanctır herkesten herseyden kıskanabilir sevdigi kisiyi, 6 yıl oldu davranıslarında hic bir degisme olmadı yani, hala ilk gün ki gibi üzerime düsüyor her zaman ele ele, kol kolayız yolda, otobüste, bir yerde yemek yerken bile ellerimiz ayrılmaz ben bıraksam o bırakmaz bende bırakmam tabii..:16: Cömerttir, naziktir, romantiktir... :nazar:

Ansızın romantik sürprizleri vardır mum ısıgında romantik aksam yemegi gibi, mektuplar, kapıya bırakılan güller vs. gibi.
:16:
Kendilerine özen göstermeyi, dikkat cekmeyi severler.

Tek sevmedigim yönü; Nerde ne konusacagını bilmez pek, yani ben birsey diyecekken acaba kırar mıyım? diye düsünürüm önce, iste o bunu yapmaz aklından geceni söyleyiverir hemen, biraz patavatsızdır bense tam tersi asırı duygusal, kırılgan bir insanım bazen birsey söylüyo alınıyorum hemen, ben birsey diyecekken on kere düsünürüm karsımdaki kisiyi üzüp, kırmayım diye. Onun hic umrunda olmaz, aklının kösesinden gecmez..
:36:
Ve asırı ön yargılıdır,birini hic düsünmeden tek bir hareketine göre yargılayabilir, ona göre o hareket yanlıssa isterse geri de milyonlarca iyisi olsun hayatta görmez.

Burca göre yön verme olmaz tabiki, en yakın arkadasım da aslan burcu aksine kıskanc degil, ön yargılı degil, hic küsemez, bir olayı uzatamaz, eli cok acıktır.
Yani herkes burcunun her özelligini tasımayabiliyor..
:34:

Son düzenleme:
burçlara göre mi ilişki yönü belirleniyor artık? mesela aslan değilde oğlak erkeği olsaydı daha farklı mı davranacaktınız ya da beklentileriniz farklılaşacak mıydı? evet insanlar burçlarının özelliklerini taşıyabilir ama ilişki yönüde buna göre belirlenmez bence.ikizler kadını şöyledir aman uzak durun,akrep erkeği böyledir hiç çekilmez gibi yorumlar bana fazla abartı geliyor.birgün bi arkadaşım burcumun ne olduğunu sordu,bende söyledim.tepkisi aynen şu oldu: aa hiç o burç kadınına benzemiyorsun,vallahi öyle olduğunu bilseydim uzak dururdum senden..mantığa bak ya hu:1:

Ne tesadüf, benim de basıma böyle bir olay geldi. Kadın hayatında benden önce benim burcumda tek bir kadın tanımıs ve anlasamamıslar, cok sorunlar yasamıslar. Bana sen o burca hic benzemiyorsun deyip duruyor sanki dünya da o burc olan herkes kötü, iyi olan da o burctan degilmis gibi düsünüyor..
Hatta cok sevdigi bir akrabasının da aynı burctan oldugunu ögrenince ona' da '' sende mi o burcsun?, o burca hic benzemiyorsun ama '' demisti cok sasırmıstım bu sekilde düsünmesine. :53:
Herkes aynı burc diye birebir aynı özellikleri tasıyacak, aynı sekilde davranıp, aynı hatalarda bulunacak diye birsey yok ki, burca göre adam degerlendirmek cok garip geliyor bana, hele ki bir kisi yüzünden on kisiyi degerlendirip, aynı kefeye koymak daha da garip..

Son düzenleme:
ben mizah katmak istedim ama senin ruh halin buna hazır değil sanırım.
Aşk okey.Ama aşk bir iletişim değil mi?Onu etkileme sanatı.

ruh hali analizi için merci.

aşk, okey değildir.
aşk, bir iletişim de değildir.
aşk, onu etkileme sanatı da değildir.

aşkın tanımını kadın dergilerinden yaptığınız çıkarımlarla sınırlamışsınız..

İlgi beklemek,üstüne düşülmesini beklemek için aslan,kaplan olmaya gerek yok:))
Burçlarla alakalı bişey değil bence tamamen insanın kendi kişiliği.
Ben aslan değilim ama senin gibiyim.Mesela çok çok çok üstüme düşülsün isterim.
Şans bu ya o da tam tersi rahat bir adam.
Yapacak bişey yok.
Seviyorsan boyle kabulleneceksın diyorum kendime.
Taktik yöntem işine girişirsen işler karışır.Gerek te yok.

Neler söylemişsiniz, ne güzel akıllar vermişsinizz :) teşekkürler hepinize. Aslında konuyu açarken tam net olmayan, yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Şöyle bi durumum umursamadığım insanı hiç umursamam fakat dikkatimi çeken kişilerde kaybetme korkusu yaşıyorum. belki paniklememin-ne yapacağım ben şimdi durumuna gelmemin tek sebebi bu. Şimdilik iyi gidiyo cıvık cıvık olmadan sınırlı bi durumdayız:) ama zamana bırakmalı sanırım birbirimizi tanıyarak,beraber vakit geçirerek alışıcaz birbirimize :) bende hemen hemen her ilişkimde başıma musallat olan Kaybetme Korkumdan kurtulmaya çalışmalıyım.

sevdiğim tam bir aslan erkeği günde en az 3 saat konuşuruz :) bunun burçla alakası yok ki :)

Back
X