o bir efe:)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
benim oğlum tam 8 yıldır bizimle:) adı efe kendiside efe gibi efee doğum günü 1 haziran oğluşumunnnn hayatımda annem babam ve abim ve sevdiğim kişi hariç tek değer verdiğim can o ... efeyle her gün gezmelerdeyiz her gün knşyrm onunla hep dinler beni gözleriyle konuşur odabir sürü ilginç huyu vardır efenin mesela portakal ve mandalini şapır şapır yer çikolataya bayılır ama ayda bir kez veryrm sağlığı açısından işte bölee kızlarişte oğlumun resimleri ablalarıııııı

Uploaded with ImageShack.us

Ya tutmayin beni onu minciklamak istiyorum.
Canim ne mutlu sana, 8 sene ne demek? Sen ona 8 sene bakmissin, inan böyle tatli bir köpegin oldugu icin ne mutlu sana.
Hayvanlar cok özel birsey, anlatilmaz, yasanir sadece. Onlarin o bakislari ve sevgisi yokmu, bunu bu dünyada tatmak kadar güzel birsey yok.
Su aralar cok calisiyorum ama yapacagim ilk sey, günün birinde köpegimin olmasi. Onunla günde 3-4 defa disariya cikip yürüyüs yapmak, kosmak, oynamak istiyorum. Benim herseyim o olur zaten. En iyi arkadasim, dostum, doktorum. Doktorum diyorum cünkü hayvan besleyenlerin daha saglikli ve mutlu oldugu ortaya cikmis bir arastirmada, ben buna cok inaniyorum.
Efe`yi buradan cok öpüyorum nice saglikli yillar diliyorum size...

Amanın portakalmı yiyon sen

daha neler yiyo portakal mandalin elmaaa

her cümlene katılıyorum canım efe benim ağladıgımda yanımda olan tek şey. ben ağlarken gözyaslarımı yalıyo inanabiliyormusunuz? mutlu oldugumda nasıl peşimden dolaşıyoo sanki oda mutlu oluyo eve geldiğimde kucagıma atlayan bi yürek çk svyrm oğlumu yaaaaaaa çok

kızlar oğlumun uyuyuşuna bakarmısınız rüya görüyordu
bu aralar hasta dişleri dökülüyor yaş oldu 13

Daha upuzun ömürler dilerim Efeye
Çok tatlı :))

amin canım bende senin oğluşuna uzun ömürler dilerim şu an efe çok acı çekiyor yarın doktoruna götürcem dişleri çekilcek tabi bir kaç dişi kalıcak artık mama yiyemiyor tavuk eti haşlıyorum göğüs eti birazda makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…