Son dedğiniz cümleye bakarak gururu kırılmıştır diyeceğim de ev deterjan koktuğunda üstüme saldırıyordan dolayı diyemedim.
Kusura bakmayın ama kocanız hasta.
Eğer yanlış anlamadıysam o manada söylememiş konu sahibi, yani ev temiz kokuyorsa sevişiyorlar. Kokmuyorsa sevişmiyorlar.Titiz insanların deterjan kokusunu sevmesi gerekmiyor mu ya?
Titiz insanların deterjan kokusunu sevmesi gerekmiyor mu ya?
takıntı hastalığı var gibi daha önce doktora gidip teşhis konuldu mu acaba ? konulmadıysa psikiyatriye gitmesi gerekiyor ilaç takviyesi alarak bu durumu biraz aşabilir temizliği kendiside yapıyor mu yoksa sadece sizden mi bekliyor ? alıp karsınıza neden böylesin dediğinizde ne cevap veriyor
Sadecw başlığı okuyp yorum yazıyorum. Çünkü kendinizi savunamıyorsunuz. Hep karşınızdakini haklı görüyorsunuzdur
Tane tane anlatsaydın ya gülüm , attığın başlıkla anlattıkların apayrı
Yeterince kırıcı bence olanlar..son dönemde de benim kırdığım nokta tatmin olmak istiyorum demekmis şimdi de bunu o takıyor..ama durmadan taktiğini solemiyor bi kere söyledi üzerinden süre geçti sonra bişey yok gibi yaşıyoruz hayatı yine aynı muhabbet olursa yorgunum uykum var diyor bende diyorum ki o zaman onun o zamanında ettiği kırıcı cümleleri ben niye sindirdimm..kendimi gurursuz gibi hissediyorum
Dr a gitmesi gerektiğini söyledim böyle mutlu olduğunu benim de olmam gerektiğini söylüyor ama mutfak kulplarini bile hergün gelip siliyor bazen stresliyse mesela evi de topluyor beni kıran ise tüm bunları yaparken beni ezmesi yani ben herkes gibi temizlik yapıyorum ama ona göre pisim
Sadecw başlığı okuyp yorum yazıyorum. Çünkü kendinizi savunamıyorsunuz. Hep karşınızdakini haklı görüyorsunuzdur
sizde ona hasta olduğunu söyleyin çünkü gerçekten hasta ezdirmeyin kendinizi ya güzellikle gider doktora ya da zorla bir şekilde gönderin yüzde 90 takıntı rahatsızlıgı var çünkü
Parfum olarak amonyakli cif deneyin.
Ya konuşmaktan anlatmaktan git demekten tek cümle ettim diye trip çekmekten yoruldum acaba cinselliğe vurma sebebi de bu hastalığı mi yani direk ve net etkili mi Dr a kendim gittim ben hastayı gormeliyim dedi
duyduğum kadarıyla bazı insanların temizlik takıntısı dısında mikrop korkularıda var belkide ev tamamen temiz olmayınca ilişki sırasında çıplak olduğu için mikrop kapacagını düşünüp geri duruyor olabilir
sizi takmıyorsa ailesine söyleyin ya da tehtit edin
Düzen önemli sanırım sevisirken ustundekileri çıkarıp düzenli bi şekilde asıyor mesela Ayy güldüm halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?