O bu kadar kırıcı olabiliyorken ben neden söylediğim tek sözün ceremesini 1 hafta çekebiliyorum

Adam seviyormus beni niye herseyi cinselliğe bagliyormusum bu kadar onemlimiymis

önemli tabiki bence cinsellik esler arasında problemlerin çözümüne yakınlasmaya çok yardımcı olur bu sorunu çözerseniz ikili ilişkiniz daha güzel olur bir süre her gün ilişkiye zorlayın belki düzene girmesi bişeyleri düzeltir
yorgunluk falan dinlemeyin herkes yoruluyor

Valla bi kez şaka yollu onu da deneyeyim sebeklik yapayım dedim üstünden ittirdi bu gece buraya yazmadan önce bi karar aldım iki regl dönemi geçene kadar reddedilmenin intikamını alacağım dedim ve kendimi hazırladım daha da duzelmezse zaten kirginliklarim içimde telafi de edilmiyor soğurum sanırım

o da bir yöntem tabiki uygulanabilir ama kocanız hasta gibi duruyor yine de onu da anlamaya çalısın size karsı çok açık değil sanırsam içini tam anlamıyla dökemiyor çok fevri olmayın baktınız 2 ay bir düzelme olmadı o zaman baska şeyler düşünürsünüz

1 ay sonra 12 aydır bişeyler deniyor olucam 12 aydır mücadele etmiş olucam gerisini de ona birakicam..çok teşekkür ederim..umarım hersey düzelir

Çünkü hala onu haklı görüyorsun. Blöf bile olsa kararlı bir duruş sergileyemiyorsunuz. Bu sadece senin için değil. Genelde böyle.

Tovbe tovbe deterjan kokusundan tahrik olanini da ilk defa gordum

Kocanizin ciddi psikolojik rahatsizligi var farkinda misiniz?

Tovbe tovbe deterjan kokusundan tahrik olanini da ilk defa gordum

Kocanizin ciddi psikolojik rahatsizligi var farkinda misiniz?

Tahrik olmaktan ziyade sanki aaa bugün de temizlik yapılmış çok mutluyum huzurluyum hadi Sevişelim yani tahrikten ziyade bana karşılık vermek gibi normalde hep huzuru yok deyip duruoya

Tahrik olmaktan ziyade sanki aaa bugün de temizlik yapılmış çok mutluyum huzurluyum hadi Sevişelim yani tahrikten ziyade bana karşılık vermek gibi normalde hep huzuru yok deyip duruoya
Temizlik yaptığınız için sizi ödüllendiriyor mu yani bu şekilde?

Cinsellikten kaçması sizin onun kadar temiz olmadığını düşündüğünden yani sizden tiksindiginden ötürü sanırım.Bilemedim nasıl bir zihniyette,zira bebimkide kırar döker ben ağır konusmussam benden yüz çevirir haspam takma,gorme,sevisme vereceğim akıl ve uyguladigim yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…