sizde adamın üstüne üstüne gidin o zaman ben olsam madem birlikte olmayacağız ne halta evlendin diye sorarım istediği kadr trip atsın cevabını almadan kalkmam başından
Adam seviyormus beni niye herseyi cinselliğe bagliyormusum bu kadar onemlimiymis
Valla bi kez şaka yollu onu da deneyeyim sebeklik yapayım dedim üstünden ittirdi bu gece buraya yazmadan önce bi karar aldım iki regl dönemi geçene kadar reddedilmenin intikamını alacağım dedim ve kendimi hazırladım daha da duzelmezse zaten kirginliklarim içimde telafi de edilmiyor soğurum sanırım
o da bir yöntem tabiki uygulanabilir ama kocanız hasta gibi duruyor yine de onu da anlamaya çalısın size karsı çok açık değil sanırsam içini tam anlamıyla dökemiyor çok fevri olmayın baktınız 2 ay bir düzelme olmadı o zaman baska şeyler düşünürsünüz
Çünkü hala onu haklı görüyorsun. Blöf bile olsa kararlı bir duruş sergileyemiyorsunuz. Bu sadece senin için değil. Genelde böyle.Söylediğiniz şeyi sadece başlığı okuyarak yorum attığınızı düşünerek düşündüm çok mantıklı bi cvp vermissiniz sizi anlıyorum ama sanırım ben böyle hissetmiyorum bu yapısal bişey o kindar ve ben değilim o inatçı ben değilim ya da o mantıksız ben değilim gibi bi çok sebep varken neden karşımdaki haklı görmeyi düşünerek bu başlığı açmış olabilirim..Yorum icin tesekkur
Tovbe tovbe deterjan kokusundan tahrik olanini da ilk defa gordum
Kocanizin ciddi psikolojik rahatsizligi var farkinda misiniz?
Temizlik yaptığınız için sizi ödüllendiriyor mu yani bu şekilde?Tahrik olmaktan ziyade sanki aaa bugün de temizlik yapılmış çok mutluyum huzurluyum hadi Sevişelim yani tahrikten ziyade bana karşılık vermek gibi normalde hep huzuru yok deyip duruoya
Olabilir..ne düşünebilim ki başka temizlik varsa huzurluyuzTemizlik yaptığınız için sizi ödüllendiriyor mu yani bu şekilde?
Başak Burcu mu esinizEvet olabilir ben buraya sadece dusunce
Olabilir..ne düşünebilim ki başka temizlik varsa huzurluyuz
Eve temizlikçi almayın sakın.Evet olabilir ben buraya sadece dusunce
Olabilir..ne düşünebilim ki başka temizlik varsa huzurluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?