Bugün hava çok kar yagışlı,ben şişli esentepede çalışıyorum eşim ikitellide.evimizde sultangazide.annemlere işim daha yakın.her kar yagdıgında eşim arıyor annenlere git.yollar şöyle yogun böyle bozuk(öyle olmasada) beni oraya göndermeye çalışıyor.kendısıde eve gidiyor.ayrı yerlerde yatıyoruz yani.bilmiyorum benım evde olmamımı istemiyor nedir.sordugum zaman benı düşünüyormuş yollarda mahvolsam dahamı iyiymiş bisürü şey.bu benım moralimi bozuyor.bi ara ailesiyle konuşmuyordu barıştılar.eşim grip oldu bende çalıştıgım için 4 gün boyunca kaynanamlarda kaldık.annemlere ugradık 4 günün sonunda hadi kalkalım diye diye kaldırdı benı.aslında ailemi çok severdı bi anda garipleşti.babam babası için cimri senın baban ben öylemiyim gibi laflar etti ona bozulmuş güya.
bir diğer sorunumda ailem ve ailesi,annem babam hep kötülüyorlar.gerçekten dedikleri kadarda var eşimin ailesi ama etkileniyorum çok.ablanın kaynanası gil daha iyi çıktı senınkiler şöyleler böyleler bi ton laf.
ne yapıcam bilmiyorum kendımı çok arada kalmış hissediyorum.sizdede oluyormu böyle ailesek çekişmeler yoksa bizmi bi denge sağlayamdık.
bir diğer sorunumda ailem ve ailesi,annem babam hep kötülüyorlar.gerçekten dedikleri kadarda var eşimin ailesi ama etkileniyorum çok.ablanın kaynanası gil daha iyi çıktı senınkiler şöyleler böyleler bi ton laf.
ne yapıcam bilmiyorum kendımı çok arada kalmış hissediyorum.sizdede oluyormu böyle ailesek çekişmeler yoksa bizmi bi denge sağlayamdık.