- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Aynen katılıyorum, bir çocuk yap/yapayım belki düzelir, belki eve bağlanır mantığını bıraksınlar artık.Buradaki kadınlara da ders olsun şiddet gördükleri adamlardan artık çocuk yapmasınlar!
Bu caninin annesi de konuştu dün akşam, babası da şiddet uygularmış ona. Eee babası ne ki çocuğu ne olsun. Peki şimdi bu 3 yaşındaki çocuk ne olacak?
Şiddet şiddeti doğuruyor işte. Koca seçerken dikkat etmeye gerek duymayan kadınlar kendisine eziyet ediyor, onlar umurumda değil! Ama evladına baba olacak adamı seçerken kadınlar dikkat etmek zorunda!
Buradaki kadınlara da ders olsun şiddet gördükleri adamlardan artık çocuk yapmasınlar!
Bu caninin annesi de konuştu dün akşam, babası da şiddet uygularmış ona. Eee babası ne ki çocuğu ne olsun. Peki şimdi bu 3 yaşındaki çocuk ne olacak?
Şiddet şiddeti doğuruyor işte. Koca seçerken dikkat etmeye gerek duymayan kadınlar kendisine eziyet ediyor, onlar umurumda değil! Ama evladına baba olacak adamı seçerken kadınlar dikkat etmek zorunda!
e boşarsa stresini nasıl atacak adam, psikopatlığını nasıl uygulayacak , amaç ozaten, boşarsa kadın rahat edecek, o rahatlığı kadına vermemek için boşamıyor malll !!!!!!!bu nasıl bir şey ya ?
hem eşini döv , hem de ayrılmak isteme !!
dövüyorsan kıyabiliyorsan kadının boşanmasına ayrılmasına neden izin vermiyorsun ?
dengesizlik resmen !
Ben şahsen hiç umutlu değilim bu konuda. Sinirimden yazdım sadece. Keşke ama keşkeAnnesinin röportajını okuduğumda tam da bunu düşündüm. Forumdaki kadınların kulağına küpe olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?