Aslinda ilk cocukla ikinci cocuk arasinda yas farki cok varmis(bana gore) kardesimle benim.aramda 14 yas var ve inaninki ben ona hakkiyla kardeslik yapamiyorum..Ne kdr sevsemde kucukken o oynamak isterken beni onun oynamak istedigi oyunlar sıkardı..simdi 13 aylik oglunuzla insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelsin ki yeni dogacak cocugunuz arasinda cok daha saglikli bi iletisim olacak..8 yil sonra tekrar anne olmus olmaktan daha kolay gecirirsiniz hem bu sureci hazir alismisken kucuk bebege:) Sıkmayin caninizi esinizinde ilk tepkisidir bu hatta refleks gibi dusunun..erkekler o da bir can hissiyatindan once maddi yönden yetip yetememe dusuncesine bürünüyorlar ve yetersiz geleceklerini dusundukleri anda kestirip atmak istiyorlar ..Bi kac zaman konuyu acmayin kendisinin acmasini bekleyim bakalim..bu arada evet asil alttan alinmasi pofpoflanmasi gereken kisi sizsiniz cunku en cok zorlanacak sizsiniz ama bosverin sorunlu olmaktansa sorun cozen tarafta olun..Biraz zaman verin aman sakin öfkeyle bi harekete gecmeyin.Kacinci olursa da olsun aldirmaya hep karsiyim(onceden onlemi alinmali)