Ne diyim ne söyliyim bilemedim size mi kızım yoksa eşinizemi?mrb arkadaşlar ben 16 aylık evliyim ve bu zamna kadar vajinusmus sorunuyla uğraşan biriyim eşimle severek evlendik ve çok mutluyduk ama son 5 aydır bana karşı ilgisizliği akşamları geç eve gelmesiyle başladı şüphelerim hergün rüyalarıma giriyodu beni aldattığı ama benim ona söylediğim bi laf vardı kendimden çok sana güveniyorum ve hiçbir zamn da ihtimal vermedim böle bişeye ama yakınlarımdan duydum ve eşim 40 yaşındaki bir kadınla birlikte oluyormus ve en yakın arkadaşıma artık beni sevmedini onun için çıldırdını ve onla birlikte olmak istedini söylemiş ama o gerçek bir dost ona karsılık vermemiş eşim çevrem tarafından çok ağırbaşlı ve dürüst biri olarak bilinirken ve ben ona güvenirken ne kadarda iğrenç biriymiş meğer şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ona baktıkça midem bulanıyor ama onu hala seviyorum yardım edin ne yapmalıyım ben seni bırakmam diye ağladı seni çok seviyorum diyor ve dün onunla birlikte oldum vajinusmusu yendim inanabiliyomusunuz illaha bi darbe alıp sonra o psikolojiyle kendimi suçlu hissedip ona bırakıp olması mı gerekiyormus napcamı inanın bilmiyorum ..
tavsiyeleriniz için sağolun biliyorum sucluyum birlikte olduğum için ama kendimi eksik yetersiz gördüğüm için yaptım bunu demekki beni bu yüzden aldatıyor diye bide böyle denemek istedim baktım yine aldatıyor bırakıcam elbette boşanalım dedim ama ben seni bırakmam diyor ve bu seferde şiddet uyguluyor
canım şimdi senin durumun biraz farklı yani ilişki yaşayamamışsın, kadın duruyor ilişki olmadan ama erkek duramıyor nalet olsun.nefsine hakim olamıyor.benim görüşüm eşinin 40 yaşında birisiyle ilişki yaşaması bu durumda ihtiyacını gidermek için gibi geldi.yoksa 40 yaşında biriyle ne işi olabilirki?sende dün bu durumu yendim diyosun ilişki yaşadım diyosun ozamn bundan sonra gözlemle her insan ikinci bir şansı hakeder.umarım kadın eşinini peşini bırakmayan bir cins değildir.çünkü çok yeni evlisin ve seviyorsun saygım sonsuz sevgine bu durmda boşan yada boşanma diyemiycem sana.bunu sen öğrenmeden de yapabilirdi.nebiliyim karışık geldi biraz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?