- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
İnanılmaz panikledimAbboov Kuğu naptin sen sakin ol. Aynı yastayiz bu yaşta öyle kalıcı çizgi falan çıkmaz bizde yüzünü kimyasala boğma sakın. Ben sadece nemlendirici etkili bi yüz temizleme köpüğü kullanıyorum makyajlarimi falan da onunla siliyorum. Fazlasına gerek yok cildini yipratirsin sonra.
Teşekkür ederim, hemen bakıyorumAvokado.
Olgunlaşmış bir avokadoyu, krem gibi yüzüne sür.
Hatta google üzerinden ev yapımı avokado maskeleri ya da kremleri tariflerine bakabilirsin.
Yaşına da uygun.
Bir öneriniz var mı nemlendirici olarak? Evet derin değil benim de ama görünce şok oldumYüzüne arko sürme bence ben onu elime bile sürmüyorum düzgün bi nemlendirici al onu kullan yüz yıkama jeli ve nemlendirici yeterli cildin hassas değilse haftada bir gün peeling yapabilirsin o çizgiler benimde göz altımda var ama derin değil bu yaşlarda hafif çizgilenme başlıyor sanırım 26 yı görünce yaşlanma karşıtı kullanırız her halükarda 35 e kadar si şey olmaz14 senen var yani
Kuru mu cildiniz? Cildi kuru olanda daha çabuk oluşuyormuş, benim de kurubende 23 yasindayim 22 yasinda kirislar cikmaya basladi alnim goz cevrem agiz cevrem kaz ayaklar bile cikti. ilk basta cok korkmustum sasirdim yasim daha cook genc diyodum pisikolojim cok bozulmustu alistim simdi.
Bioderma kullanıyorum ben memnunum gece kremi yüz temizleme jeli makyaj temizleme suyu hepsini kullanıyorumBir öneriniz var mı nemlendirici olarak? Evet derin değil benim de ama görünce şok oldum
Bende o çizgi ergenlikten beri var. 31 yaşındayım. Mimikler ile alakalı biraz. Biraz da engellemek için güneş gözlüğü gerek ve ben hiç kullanamıyorum. Güneşe çıkınca ağzım burnum burus burus oluyor gözlerimi kısıcam diye. Kuru cilt için nemlendirmen yeterli. Öğrendiğime göre en iyisi iyi bir güneş kremini yaz kış kullanmakmış. Hem leke hem kırışıklığa iyi gelirmiş.21 yaşındayım. Tanıştığım kişiler de 17 18 gibisin der. Fakat dün yüzümü incelerken 2 tane çizgi farkettim alnımda. Korktum çünkü daha gencim. Bakımı ihmal ettiğimi düşündüğümden sizin fikrinizi almak istiyorum. Cildim kuru karma diyebilirim. Nemlendirici maske aldım geçen gün mango özlü. Bit de akşamları arko kremle yüzümü nemlendiriyorum ama başka ne yapabilirim? Göz çevremde de koyu halkalar var. Kivi koyuyorum haftada 1. Başka ne yapabilirim. Nemlendirici olarak ve bakım önerileriniz neler?
Çok da uğraşıyorum aslında ama..Cildinle fazla uğraşma derim ben . Bi nemlendirici sursen yeterli. Ne kadar ugrasirsan o kadar yipratirsin.
Zeytinyağı güzel fikirmiş, benim de cildim kuru sabah akşam krem sürüyordum sadece.Benim cildimde kurudur.Bu yüzden nemlendirici krem kullanmadan güne başlayamam hele duştan sonra şart.Bu yüzden cildime uyguladığım tek şey gece gündüz ve özellikle duş sonrası kullandığım meyveli arko nem kremler.Bu arada yine duş sonrası zeytinyağına pamuk batırıp bunu yüzüme bolca uygulayıp bi kaç saat bekletiyorum.Daha sonra yüzümü sabunsuz yıkıyorum bolca.Baya iyi geliyor pamuk gibi oluyor cildim.İyice yıkayıp hafif hafif tanpon yaparak havluyla kuruladıktan sonra da kremimi sürüyorum.Bu bana yeterli oluyor.Bunun dışında maske filan hiç kullanmıyorum cildimi kimyasala alıştırmak ileride bana sıkıntı yaratır gibi geliyor.Bu arada 21 yaşında bu söylediğiniz kırışıklık filan mümkün değil.O kuruluktan dolayıdır.
Belki de o yüzdendir, güneşte gözlerimi kısmadan bakamıyorum zaten, gözlük kullanmaya çalışıyorum teşekkür ederimMimik varsa sende o yüzden de ortaya çıkmış olabilir ve maalesef ki kalıcı oluyor. Güneşte falan alnını kırıştırmamaya çalış, güneş gözlüğü kullan hep. O izler geçmiyor çünkü.
Teşekkür ederiimmBioderma kullanıyorum ben memnunum gece kremi yüz temizleme jeli makyaj temizleme suyu hepsini kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?