• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O elalemi bi elime geçirsem...

Kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplara, ağlamak üzereydim şimdi katıla katıla gülüyorum :))

Bu arada merak edenler olmuş, "çocuk" evlilikten sonra oldu ona eminim :KK30:

Nasıl bir kafa annedeki? Nine oluyorum, yaşlandım psikolojisi olmasın bu?

Siz ikiniz çift olarak mutluysanız kime ne ya...

annelerimiz adetin ilk gününden hesaplandığını çok algılayamıyorlar..
şimdi sen al eline bir yumurta deki anne bu ben adet olduğumda oluşuyor büyüyor. hhaaaa sonra küçüücük bi sperm gidiyor onu bebek yapıyor.. yani yumurtanın oluştuğu günden hesaplanıyor...
sen sıkma canını olmasaydıda elalem bu kızın çocuğu olmuyormu derdi..

benim dayımlar Haziran da evlendi Şubat ta oldu bebekleri

erken doğdu dediler 3 kilo civarı idi

düğün günü değil bir hafta sonra olmuş tarih de veriyorlar

kime ne, ister önce yapar ister sonra

bir de sanki millet ay gün mü sayacak

hamile misin derlerse he dersin erken vs muhabbet olur

en fazla patavatsızlar

ay kız acelen ne ilk geceden çocuk mu yapılır der

güler geçersin

önce mi yaptın diyenlere de gülersin, sen nerden biliyon sen öyle mi yaptın der kapatırsın konuyu

boş ver anneyi vs

Annen ne kadar bencil bir insan. Seni, sevincini, bebeğini, ilk hevesini düşüneceğine elalemi düşünüyor. 1 ay sonra hamile kalsan, erken doğursan ne olacaktı? Velev ki evlenmeden yaptın, evlenmişsin zaten. Yazık.. Bence hiç takma, annen gibi bir anne olma bebeğine. Şu an bebeğin annenden önemli sonuçta.

Olabilir :KK70: azıcık da kibirliyiz. Yani eşime falan benzese eyvahlar olsun sevmez bile.
Sen keyfine bak arkadaşım, takma annenin ne dediğini. Milletin sorgu sualinii...Olsa erken, olmasa niye olmuyor, ömrümüz başkalarının gönlünü hoş tutmakla geçmeli sanki.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

Eveeet konu benim pek sevgili anneciğim. Evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldığımı öğrnedim. Lakin ben bunu anneme izah edemiyorum. Sürekli olarak haftasını soruyor ve her cevabını aldığında "nasıl olur? düğünden önce mi oldu bu yoksa? ben şimdi insanlara ne hesap vericem?!" diye bağırıp çağırmaya başlıyor.

Delirmek üzereyim arkadaşlar. Sevinemiyorum bile. Şimdi karnım ufak ufak belirmeye başladı ve pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini... Bayramı memleketimde geçireceğiz planı yaptık ama huzursuzum..

Arkadaşlar annem mi abartıyor ben mi? Bıktım ben bu insanlara ne deriz kafasından yahu. Evlenmişim çocuğun anası babası belli halen daha kimseye söylenmiyor, saklanıyor, saçma sapan sorgulamalar... sanki gayrimeşru.. :KK43:
[/Q

ne kadar saçma, sanki ilk geceden gebe kalan bi tek sensin. boşversene ya... sevin, annelik harkulade bişi :)

Eveeet konu benim pek sevgili anneciğim. Evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldığımı öğrnedim. Lakin ben bunu anneme izah edemiyorum. Sürekli olarak haftasını soruyor ve her cevabını aldığında "nasıl olur? düğünden önce mi oldu bu yoksa? ben şimdi insanlara ne hesap vericem?!" diye bağırıp çağırmaya başlıyor.

Delirmek üzereyim arkadaşlar. Sevinemiyorum bile. Şimdi karnım ufak ufak belirmeye başladı ve pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini... Bayramı memleketimde geçireceğiz planı yaptık ama huzursuzum..

Arkadaşlar annem mi abartıyor ben mi? Bıktım ben bu insanlara ne deriz kafasından yahu. Evlenmişim çocuğun anası babası belli halen daha kimseye söylenmiyor, saklanıyor, saçma sapan sorgulamalar... sanki gayrimeşru.. :KK43:
Annen sana güvenmiyor mu? Ağzından çıkan lafa?
Sen gerçeği biliyorsan insanları boşver, konuşan kendi kaybeder böyle hassas bir konuda. Bir gün döner dolaşır kendi kızının başına gelir..

Öncesinde olsa bile kimseye bir şey söylemek düşmez annesi babası belli annenizi takmayın giyin pantolonunuzu da rahatça öyle şey mi olur gün hafta mı tutacak insanlar tek dertleri bu olsun yani :KK12:Bizim bile bildiğimiz önceden hamile kalıp evlenen akrabamız oldu belli farkla erken doğum dediler ama anlaşıldı kocaman bebek mesela ama kimse ne niye diye sordu ne düşündü geçti gitti evlenmişler sonuçta kime ne :63:

Ben anlamadım şimdi..
İlk geceden hamile kaldınız madem şimdi niye hamile kıyafeti giymeye çekiniyorsunuz iyice şüpheye düşürüyorsunuz annenizi. Haklı çıkarmış gibi oluyor.

Ben anlamadım şimdi..
İlk geceden hamile kaldınız madem şimdi niye hamile kıyafeti giymeye çekiniyorsunuz iyice şüpheye düşürüyorsunuz annenizi. Haklı çıkarmış gibi oluyor.

Çünkü benim annem kendi kullandığı ilaçları yanlış sayıp "kızım neden içiyorsun?" demiş bir kadın.

oooffff hep bu "millet ne der" derdi...bu yuzden insan gibi yasayamiyoruz bile...amann kime ne? dediginiz gibi anasi belli babasi belli....milleti cok dert ediyosa anneniz "erken dogum" der olur biter...

canım ne alakası var, bu bebek sen evlendikten 9 ay sonra doğacak zaten, o zaman herkes anlayacak normal olduğunu, şimdi kime laf düşermiş, herşey zamanlıca hızlıca olmuş işte bunda garip algılanacak birşey yok.

Back
X