O eskiden 2. erkek olmayı kabul etmiş.

Instant Crush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
263
36
48
Herkese merhaba,

Erkek arkadaşımla ilişkimizin 2.ayında çok ciddi bişey öğrendim. Bir zamanlar en yakın arkadaşı vasıtasıyla bir kızla tanışmış. Kızın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen onunla konuşmuş, birlikte olmuş. Benim anladığım kadarıyla kız bunu kullanmış(derdi olduğunda çağırmış falan). Ama erkek arkadaşım da çok sevmiş onu sanırım ki bu durumu kabullenmiş. En sonunda bir gün dayanamayıp kıza bi seçim yapmasını söylemiş kız da tabiki uzun süredir çıktığı çocuğu seçmiş. Ben bunu öğrendim çok üzüldüm. İnanın o kadar paranoya yaptım ki kızı sürekli takip ettim durdum sosyal paylaşım sitelerinden.

Bu esnada yine devam ettim ilişkime sonuçta benimleyken yapılmış birşey değil sonuçta geçmişte kalmış birşeydi. Fakat takıntılarım yüzünden dün ayrıldım ondan. Çünkü iyice saçmalamaya başlamıştım. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok ince biri. Ancak bunu yapabilen bir erkek herşeyi yapabilir diye düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?

Sinir bozucu birşeymiş ama ayrılmak gereksiz bence seninleyken yaptığı bir hata değil sonuçta. E kabul etti mi ayrılığı bence önemli olan tepkisi.

Herkese merhaba,

Erkek arkadaşımla ilişkimizin 2.ayında çok ciddi bişey öğrendim. Bir zamanlar en yakın arkadaşı vasıtasıyla bir kızla tanışmış. Kızın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen onunla konuşmuş, birlikte olmuş. Benim anladığım kadarıyla kız bunu kullanmış(derdi olduğunda çağırmış falan). Ama erkek arkadaşım da çok sevmiş onu sanırım ki bu durumu kabullenmiş. En sonunda bir gün dayanamayıp kıza bi seçim yapmasını söylemiş kız da tabiki uzun süredir çıktığı çocuğu seçmiş. Ben bunu öğrendim çok üzüldüm. İnanın o kadar paranoya yaptım ki kızı sürekli takip ettim durdum sosyal paylaşım sitelerinden.

Bu esnada yine devam ettim ilişkime sonuçta benimleyken yapılmış birşey değil sonuçta geçmişte kalmış birşeydi. Fakat takıntılarım yüzünden dün ayrıldım ondan. Çünkü iyice saçmalamaya başlamıştım. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok ince biri. Ancak bunu yapabilen bir erkek herşeyi yapabilir diye düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?

eskide kalmıs birsey ama eskiye bende cok takılırdım ne biliyim esimle sevgiliyken hep eskilerde bahsederdim kendi kendime kurunu ederim.. bi gün kavga ettık, cok buyuk bı kavga oldu falan iste seni sevmeseydim seninle olmaz gibiisinden konustu.. biraz daha ilerletirsen senin tedavi olman gerektıgını dusunucem kes sacmalıgı falan deeyınce kestım bende ugrasmadım ama kendı kendıme soz verdım en ufak biseyini yakalarsam ayrılıcam dıye.. allahtan o gunden sonra bıseyını gormedım.. sımdı evlıyız. yanı senınyerınde olsam ben ayrılmazdım gizli gizli hareketlerini filan takip ederdim.. ama sanmıyorum eskıde kalmıs o kız.. sımdı sen varsın takma kafana..

haklısınız üzücü bir olay, ama araya büyük duygular girince insan çoğu zaman yapmayacağı şeyleri yapabiliyor. ilişkiyi ne boyuta taşımış o dönemde sadece konuşmuşlar mı bunu öğrenebilir misiniz ?

haklısınız üzücü bir olay, ama araya büyük duygular girince insan çoğu zaman yapmayacağı şeyleri yapabiliyor. ilişkiyi ne boyuta taşımış o dönemde sadece konuşmuşlar mı bunu öğrenebilir misiniz ?

ilişki cinsel boyutlara ulaşmış birlikte tatile gitmeler falan...

eskide kalmıs birsey ama eskiye bende cok takılırdım ne biliyim esimle sevgiliyken hep eskilerde bahsederdim kendi kendime kurunu ederim.. bi gün kavga ettık, cok buyuk bı kavga oldu falan iste seni sevmeseydim seninle olmaz gibiisinden konustu.. biraz daha ilerletirsen senin tedavi olman gerektıgını dusunucem kes sacmalıgı falan deeyınce kestım bende ugrasmadım ama kendı kendıme soz verdım en ufak biseyini yakalarsam ayrılıcam dıye.. allahtan o gunden sonra bıseyını gormedım.. sımdı evlıyız. yanı senınyerınde olsam ben ayrılmazdım gizli gizli hareketlerini filan takip ederdim.. ama sanmıyorum eskıde kalmıs o kız.. sımdı sen varsın takma kafana..

sorun işte bunu kendine yedirebilen bi erkek ileride neler yapar. ya da çok sevmiş beni o kadar sevmiyordur düşüncesi :(

Son düzenleme:
Evet, can sikan bir durum...
Fakat hatalar insanlar icin, gecmiste yaptigi bir hata icin bir insandan ayrilmak eger ekstrem bir durum degilse cok mantikli gelmiyor...
Ben de etkilenirdim ama kesinlikle zorlardim, bunu aklimdan kovalamak icin...
Ortada sizin iliskiniz kapsaminda yapilan bir hata yok cunku...

sorun işte bunu kendine yedirebilen bi erkek ileride neler yapar. ya da çok sevmiş beni o kadar sevmiyordur düşüncesi :(
aslında haklısın kendıne yedıren yarın neler yapar.. kafa karıstırcı bı durum..
bence sen, onun senı sevdıgını anlamaya bak... sevmıyosa bırakmalısın ..

Hic bir erkek bir menfaati olmadan boyle bir seyi kabul etmez.
Kiz kullanmis diyorsunuz o da kullanmis ne farki var ki?

Ayrilmakla iyi yapmissin...

Kızı uzun süre unutamamış ama... Arkadaşıyla konuşmalarını okudum baya 2 sene falan unutamamış. Ben bunu yediremiyorum. Ayrıca karaktersizliklerini de...

Sosyal bir yasantisi olup olmadigini merak etmiştim sadece ozel bir nedeni yok.Kisiligini tahlil etmeye calisin ilerde eks askina ozlem duyup sizi uzerse simdi bitmis olmasi sizin icin daha hayirli olur sonucta uzulen siz olursunuz .Hakkinizda hayirlisi olsun

Sosyal paylaşım sitelerini takip etme konusunda aynı dertten muzdaribiz. :) Benim de bunun gibi bi derdim var ve sürekli nişanlimin eski sevgilisinin twitter/instagram/facebook vs. Tüm paylaşım sitesine bakıyorum :( Ve bu öyle bir alışkanlık oldu ki bende, bırakamıyorum artık.. Belki birakirim diye kadınlar klubünde aktif olmaya başladım. Umarım bırakabilirim..

Bence sen de kuruntularini, takintarini bayağı büyütmüşsün kafanda, içinde.. Büyüte Büyüte ilişkine de yansıtmışsın bunu.. İnsanlar değişebilir karakterdedirler.. Sevgilini geçmişte yaptıkları için suçlayamazsin ki o da seni geçmişte yaptıkları için suçlayamaz.. Geçmişte yaşandı oldu ve bitti.. Bence geçmişe o kadar da takılı kalma.. Ve sevgilini geçmişi ile yargılama.. Geçmişinde yanlış şeyler yaptı diye şu anda ya da ilerde de yapacak değil ya.. Biraz daha anlayışla ve sabırla yaklaşmanı öneririm..

Bence eskide kalmis bi olay için boyle yapmamaliydiniz sonuçta sizden önce olmuş üstelik gerçekten sevdiğine inaniyosunuz yani bunu size hissettiriyor biliyorsunuz bence bunu dert etmemeliydiniz :ssz: kabul edilmesi belki zor söylemekten yada yorumlamaktan ama yinede keşke ayrilmasaydiniz:78:

Evet, can sikan bir durum...
Fakat hatalar insanlar icin, gecmiste yaptigi bir hata icin bir insandan ayrilmak eger ekstrem bir durum degilse cok mantikli gelmiyor...
Ben de etkilenirdim ama kesinlikle zorlardim, bunu aklimdan kovalamak icin...
Ortada sizin iliskiniz kapsaminda yapilan bir hata yok cunku...

Dediğim gibi kafama çok takıyorum. Benden önce olduğu için devam ettirdim ancak bilemiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. İyice kafam karıştı :(

Dediğim gibi kafama çok takıyorum. Benden önce olduğu için devam ettirdim ancak bilemiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. İyice kafam karıştı :(

Bence ayrılmakla çok yanlış yapmışsın sonuçta o onun geçmişi. Benim erkek arkadaşımın geçmişine bakmaya kalksam ooo neler çıkar kim bilir benimde aklıma gelmiyo mu elbet geliyo benimde kendime yediremediğim şeyler oluyo ama o sadece benim hırsımdan kaynaklanan bişey. Ama çok seviliyorum hiç sevilmediğim kadar ve bu yüzden geçmiş yüzünden ilişkimi berbat etmiyorum. Belki zaman zaman kendimi yiyiyorum ama onun bunların hiç birinden haberi olmuyo.

Peki sen ayrilmak istediginde tepkisi ne oldu?

Ağladı çok üzüldü ayrılmak istemedi ama ben çok emin konuştum çünkü bayadır yapmak istediğim birşeydi. Onun beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok duygusal ama bunu yediremiyorum. Mantıklı bakmaya çalıştığımda olmuyor :(

Back
X