- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
iyide tamam abiniz sadece hastalık sürecinde degil normaldede ilgisiz biri demekki yani babasının hasta olması onu baglamıyo demekkisizde yanlis anlayanlardansaniz konuyu...bulasici olmasindan dolayi yanimizda olmasin zaten cocugu var sadece babamin rahatsizligini tel acip haber verdim soylemedigi laf kalmadi sanki evine gidip mikrop sacicam etrafa bana ne siz dusunun kafasi nedir uzulmeyelim babam bunu da atlatir demesi yeterdi zaturre oldugunda da kimseyle temas etmedik herseyin bilincindeyiz
ama sizinde bulasma rfiskini bu kadar umursamaz anlatmanız hayret verici valla ben grip olan birinin yanında gecmem yani gitmem de ki grip ee teberkülos vs ooo bulasırsa ne olur
bence sizin önlem almamanız yada daha az onemsemeniz bile abinize garip gelmis olamlıki benim hanem ayrı siz düsünün demis yani bulasır bak cok sıkı fıkı olmayın demis
hani anlamadıgım babanda demesi lazım aman kızım odaya bile girmeyin benim baban hastanede yattı bize bile söylemedi sonra duyduk neden babanız kızım bak bulasıcı olabilir cok yanasmayın vs demiyo sizi