o ev mikroplu diyen abi

sizde yanlis anlayanlardansaniz konuyu...bulasici olmasindan dolayi yanimizda olmasin zaten cocugu var sadece babamin rahatsizligini tel acip haber verdim soylemedigi laf kalmadi sanki evine gidip mikrop sacicam etrafa bana ne siz dusunun kafasi nedir uzulmeyelim babam bunu da atlatir demesi yeterdi zaturre oldugunda da kimseyle temas etmedik herseyin bilincindeyiz
iyide tamam abiniz sadece hastalık sürecinde degil normaldede ilgisiz biri demekki yani babasının hasta olması onu baglamıyo demekki

ama sizinde bulasma rfiskini bu kadar umursamaz anlatmanız hayret verici valla ben grip olan birinin yanında gecmem yani gitmem de ki grip ee teberkülos vs ooo bulasırsa ne olur

bence sizin önlem almamanız yada daha az onemsemeniz bile abinize garip gelmis olamlıki benim hanem ayrı siz düsünün demis yani bulasır bak cok sıkı fıkı olmayın demis

hani anlamadıgım babanda demesi lazım aman kızım odaya bile girmeyin benim baban hastanede yattı bize bile söylemedi sonra duyduk neden babanız kızım bak bulasıcı olabilir cok yanasmayın vs demiyo sizi

arkadaslar MASKE VE ELDİVEN DEZENFEKTEN ve daha nicelerini kullaniyoruz ve konumu dikkatlice okursaniz zaten eve ziyaretci gelmesini yada bizim birileriyle hasir nesir olmak gibi bi sorun olmadigini anlarsiniz alinganlik degil bir evladin terbiyesizliginden bahsediyoruz eldivende kullan naparsan yap derdine yan sana da bulasmistir diyen ama benim hanem ayri siz dusunen bir kardesten bahsediyorum
iste bende onu diyorum abiniz zaten sizi sallamayan biriymis demekki normaldede hastalık dısındada böyleymis ondan daha ne bekliyodunuz ki bu kadar sasırıyosunuz

iste bende onu diyorum abiniz zaten sizi sallamayan biriymis demekki normaldede hastalık dısındada böyleymis ondan daha ne bekliyodunuz ki bu kadar sasırıyosunuz
haklısınız bundan sonra hicbir sey beklemiyoruz zaten genelde kendisi bizden hep beklenti icinde olan biriydi maddi olarak

arkadaslar MASKE VE ELDİVEN DEZENFEKTEN ve daha nicelerini kullaniyoruz ve konumu dikkatlice okursaniz zaten eve ziyaretci gelmesini yada bizim birileriyle hasir nesir olmak gibi bi sorun olmadigini anlarsiniz alinganlik degil bir evladin terbiyesizliginden bahsediyoruz eldivende kullan naparsan yap derdine yan sana da bulasmistir diyen ama benim hanem ayri siz dusunen bir kardesten bahsediyorum
tamam yahu bırsey demedık sakin olun

iyide tamam abiniz sadece hastalık sürecinde degil normaldede ilgisiz biri demekki yani babasının hasta olması onu baglamıyo demekki

ama sizinde bulasma rfiskini bu kadar umursamaz anlatmanız hayret verici valla ben grip olan birinin yanında gecmem yani gitmem de ki grip ee teberkülos vs ooo bulasırsa ne olur

bence sizin önlem almamanız yada daha az onemsemeniz bile abinize garip gelmis olamlıki benim hanem ayrı siz düsünün demis yani bulasır bak cok sıkı fıkı olmayın demis

hani anlamadıgım babanda demesi lazım aman kızım odaya bile girmeyin benim baban hastanede yattı bize bile söylemedi sonra duyduk neden babanız kızım bak bulasıcı olabilir cok yanasmayın vs demiyo sizi
umursamaz mı anlatmisim babam grip oldugunda dahi evde maske kullanan insanlariz en ince ayrintisina kadar yasadigi butun hastaliklarin farkindayiz bence siz konunun farkinda degilsiniz

babam ozellikle cok sıkı fıkı olalim size de bulassin diyo sizi alkisliyorum algilama mantiginiza hayran kaldim

umursamaz mı anlatmisim babam grip oldugunda dahi evde maske kullanan insanlariz en ince ayrintisina kadar yasadigi butun hastaliklarin farkindayiz bence siz konunun farkinda degilsiniz

babam ozellikle cok sıkı fıkı olalim size de bulassin diyo sizi alkisliyorum algilama mantiginiza hayran kaldim
nıye bu kadar asabısınız ?

nıye bu kadar asabısınız ?
bu fazlasiyla hassas bir konu ve kardes oldugundan tanidik kimseyle paylasmak istemedim konu actim herkesin fikrine saygi duyuyorum pek tabi bazı yorumlarda insan gerilebilir bu burada cok olagan bir durum bir de konuyu anlamadan yargilayanlar olunca oluyo tabi asabiyet

Hastalik lafini duyunca topuklayanlar, yarin öbür gün kanser, verem vs. Bulasici hastaliklara yakalanmayacaklarindan cok mu eminler , yada her saglikli insanin birer engelli adayi oldugunu bilmiyorlar mi? Abinizin cocugu var mi? Kendisi babaniza nasil evlatlik yapiyorsa , cocugu da kendisine oyle evlatlik yapar umarim..

Bu arada Allah acil sifalar nasip etsin..

Bu arada bizim binalarimiz yan yana abimle halam ayni binadalar cikip halamada anlatmis bulasici diye annemde halama cikmis haber vereyim diye oglun anlatti haksiz sayilmaz demis annem sok olmus ya biz insanlarin suratina tukurup hastalik mi bulastiricaz allahim bunlar nasil kardes nasil insanlar oda gelmedi gecmis olsuna

Geçmiş olsuna gelse kabul edecek miydiniz? Evde ve bizde bulaşıcı hastalık olma ihtimali var, kimseyle görüşmüyoruz demeyecek miydiniz?

A aydagece çok geçmiş olsun, babanız tez zamanda iyileşsin inşallah.

Hanımlar,
konu sahibesinin babası hasta ve duygusal olarak etkilenmesi normal, lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, karşılıklı kırıcı yazmayalım.

o ev mikroplu sizde de vardir benim cocugum
Yarın o çocukta o hasta oldu mu ona der 15 yaş rüyası değil etme bulma dünyası hadi yürüsün baksın işine
Boşver o dengesizi ya babanın bulaşıcı bir durumu olmuş olsa dr lar önlemini alır saçmalamış
Çok geçmiş olsun bu arada

İyi geceler hanımlar babamın onkoloji gecmisi var cok sukur hastaligi atlatti yalniz kisa sure once zaturre gecirdi onuda atlatti allahin izniyle yalniz yapilan kultur testinde tiberkuloz mikrobuna rastlanmis genel durumu cok iyi ama mikrop gorundugu icin tedaviye baslandi bunu duyan abim babama gecmis olsun diyecegine ofkeler sacip derdinize yanin der gibi sizde mikrop altindasiniz risk altindasiniz ben size soyliyim resmen bizi oldurdu turlu turlu kotu sozler maske taksanizda o ev mikroplu sizde de vardir benim cocugum var ki biz grip olsak kesinlikle evlerine gitmeyiz ve hastaligin bilincindeyiz bu arada bizlerede film cekildi temiz cikti birde deri alti testi yapildi onun sonucu henuz cikmadi ki dr.bizi oyle guzel aydinlatip moral verdiki suan babamin kulturunde bulasiciliga rastlanmamis eski tahlil cunku kontrol amacli tekrar tukuruk tahlili yapilicak bulasici dahi olsa tedaviyle 2 haftalik ilac kullanimiyla bulasici etkisi ölüyomus ...yani biz zaten kimseyi zan altinda birakmayiz yarin arkadasimla bulusucaktim konustum iptal ettim kucuk cocugu var ve bana oyle icten candan konustuki kesinlikle aklindan bile boyle bisey gecmedi ama ben yinede kimseyle gorusmeme karari aldim bu surecte psikolojim alt ust oldu bu arada abim telefon bile acip gecmis olsun demedi hala yaziklar olsun
babanız da sızde ılaç tedavısı goreceksınız sureklı aynı evde yasıyorsanız , ve sıze bulasa bır mıkrop yoksa ılaçlarınızı duzenlı alıp ıstedıgınızle gorusebılırsınız kımseye bırsey bulasmaz yanı benımde babam agır bır amelıyat sonrası tuberkuloz oldu ıkı hafta kadar hastanede yattı tedavı oldu, bızde annemle koruma amaclı ılaç kullandık 3 ay kadardı galıba net hatırlamıyorum sımdı ve kımseye de bulasmadı hastalıgı...
zaten bu mıkrop vucutta her daım olan bır mıkrop bagısıklık dusunce bır yerden patlak verıyor abınızde resmen hayırsız evlatmıs Allah onu bıldıgı gıbı yapsın ne dıyeyım kı..

Konu sahibi Allah şifa versin babanıza ve size güç versin bu süreçte of demeden evlatlık görevinizi yapabilmeniz için.Abiniz sadece size "babamın hastalığı sadece sizin sorunuz " dememiş,aynı zamanda anneniz ve sizinle de bu süreçte görüşmek istemediğini belirtmis (hastalık taşıyor olabilirsiniz).Bu süreçte halaniz ile de telefon disinda görüşmeyin çünkü o da aslında böyle düşünüyor

Allah evladın da hayırlısını versin ana baba evladını bir odaya sığdırırda evlat ana babayı sığdıramazmmış dedikleri bu olsa gerek.

Bu abiden size zerre hayır gelmez zannımca....

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin babacığınıza

yok artık ya
bence baban sağlığında malınız mülkünüz varsa size paylaştırsın
bu adama da bir çöp bile bırakmasın

Geçmiş olsuna gelse kabul edecek miydiniz? Evde ve bizde bulaşıcı hastalık olma ihtimali var, kimseyle görüşmüyoruz demeyecek miydiniz?
konuyu okuduz mu tamamen hastalik doneminde ziyaretci kabul etmiyoruz ciddi bir rahatsizlik ve herkes farkinda bugun arkadasimla gorusucektim ihtimali soyleyip iptal ettim konu abimin ziyarete gelip gelmemesi degil takindigi uslup

Back
X