İyi geceler hanımlar babamın onkoloji gecmisi var cok sukur hastaligi atlatti yalniz kisa sure once zaturre gecirdi onuda atlatti allahin izniyle yalniz yapilan kultur testinde tiberkuloz mikrobuna rastlanmis genel durumu cok iyi ama mikrop gorundugu icin tedaviye baslandi bunu duyan abim babama gecmis olsun diyecegine ofkeler sacip derdinize yanin der gibi sizde mikrop altindasiniz risk altindasiniz ben size soyliyim resmen bizi oldurdu turlu turlu kotu sozler maske taksanizda o ev mikroplu sizde de vardir benim cocugum var ki biz grip olsak kesinlikle evlerine gitmeyiz ve hastaligin bilincindeyiz bu arada bizlerede film cekildi temiz cikti birde deri alti testi yapildi onun sonucu henuz cikmadi ki dr.bizi oyle guzel aydinlatip moral verdiki suan babamin kulturunde bulasiciliga rastlanmamis eski tahlil cunku kontrol amacli tekrar tukuruk tahlili yapilicak bulasici dahi olsa tedaviyle 2 haftalik ilac kullanimiyla bulasici etkisi ölüyomus ...yani biz zaten kimseyi zan altinda birakmayiz yarin arkadasimla bulusucaktim konustum iptal ettim kucuk cocugu var ve bana oyle icten candan konustuki kesinlikle aklindan bile boyle bisey gecmedi ama ben yinede kimseyle gorusmeme karari aldim bu surecte psikolojim alt ust oldu bu arada abim telefon bile acip gecmis olsun demedi hala yaziklar olsun