- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide burda neden kötü bisey anlıyosunuz ki sizİyi geceler hanımlar babamın onkoloji gecmisi var cok sukur hastaligi atlatti yalniz kisa sure once zaturre gecirdi onuda atlatti allahin izniyle yalniz yapilan kultur testinde tiberkuloz mikrobuna rastlanmis genel durumu cok iyi ama mikrop gorundugu icin tedaviye baslandi bunu duyan abim babama gecmis olsun diyecegine ofkeler sacip derdinize yanin der gibi sizde mikrop altindasiniz risk altindasiniz ben size soyliyim resmen bizi oldurdu turlu turlu kotu sozler maske taksanizda o ev mikroplu sizde de vardir benim cocugum var ki biz grip olsak kesinlikle evlerine gitmeyiz ve hastaligin bilincindeyiz bu arada bizlerede film cekildi temiz cikti birde deri alti testi yapildi onun sonucu henuz cikmadi ki dr.bizi oyle guzel aydinlatip moral verdiki suan babamin kulturunde bulasiciliga rastlanmamis eski tahlil cunku kontrol amacli tekrar tukuruk tahlili yapilicak bulasici dahi olsa tedaviyle 2 haftalik ilac kullanimiyla bulasici etkisi ölüyomus ...yani biz zaten kimseyi zan altinda birakmayiz yarin arkadasimla bulusucaktim konustum iptal ettim kucuk cocugu var ve bana oyle icten candan konustuki kesinlikle aklindan bile boyle bisey gecmedi ama ben yinede kimseyle gorusmeme karari aldim bu surecte psikolojim alt ust oldu bu arada abim telefon bile acip gecmis olsun demedi hala yaziklar olsun
bi sizmi haklısınız sizin acınızın üzüntünüzün oldugu bulasıgı gercegini kapatmıyo ama yani neden alınıyosunuz ki ben anlamadım tamam baban tabiki üzülürsün ama bulasıcı olabilirmis herkezin bunyesi kuvvetli degildir yani siz böyle yaparsanız tabi kimse kalmaz etrafınızdaBu arada bizim binalarimiz yan yana abimle halam ayni binadalar cikip halamada anlatmis bulasici diye annemde halama cikmis haber vereyim diye oglun anlatti haksiz sayilmaz demis annem sok olmus ya biz insanlarin suratina tukurup hastalik mi bulastiricaz allahim bunlar nasil kardes nasil insanlar oda gelmedi gecmis olsuna
tabi ki onlem alinmali biz maske streril urunler kullaniyoruz evde biz abime gel yada biz sana gelelim diye bisey demedik sadece hastanedeydim durumu soyledim babamin nasil oldugunu sormadan kendini koruma cabasina girdi benim hanem ayri siz dusunun diyen birinin nesine hakverdiniz anlayamadimiyide burda neden kötü bisey anlıyosunuz ki siz
maskede kullanmamıssınız tamam bulasmamıs ama bulasabilir mis valla cocugum olsa bende ne yollarım ne kendim giderim haa abin mecbur gelir ama maskesi eldiveni takardım ben olsam alınıcak bisey yok bunda ki
bulasıcı olabilir bu hastalıklar bulastıktan sonra kıymeti yok sizde bence eldiven ve maske takın
İyide hastalıklara atlatan abi değil baba ne alaka abinin diline vuruyorBence adamin uzerine gidilicek bir durum yok
Dediginiz gibi kotu bir hastalik atlatmis olmasi viruslerden korkmasi icin yeterli bir sebep
Adamin psikolojisi bitmistir ve dogal olarak buda diline burmus
Uzaktan ahkam kedmek komaydir zma anlzmak lazim birde tuberkilozmu olalim korkusu kaplamistir adami
Benim sahsi fikrim degil bu rahatsizlim grip olan bile bir sure disari cikmamali
Bence adamin uzerine gidilicek bir durum yok
Dediginiz gibi kotu bir hastalik atlatmis olmasi viruslerden korkmasi icin yeterli bir sebep
Uzaktan ahkam kedmek komaydir zma anlzmak lazim birde tuberkilozmu olalim korkusu kaplamistir adami
Benim sahsi fikrim degil bu rahatsizlim grip olan bile bir sure disari cikmamali[/QUOT
siz yanlis anlafiniz hasta olan abim degil babam umursamayan kendini dusunen bize sizde mikrop tasiyosunuz diye ima sahis abi oluyor malesefBence adamin uzerine gidilicek bir durum yok
Benim sahsi fikrim degil bu rahatsizlim grip olan bile bir sure disari cikmamali
sizde yanlis anlayanlardansaniz konuyu...bulasici olmasindan dolayi yanimizda olmasin zaten cocugu var sadece babamin rahatsizligini tel acip haber verdim soylemedigi laf kalmadi sanki evine gidip mikrop sacicam etrafa bana ne siz dusunun kafasi nedir uzulmeyelim babam bunu da atlatir demesi yeterdi zaturre oldugunda da kimseyle temas etmedik herseyin bilincindeyizbi sizmi haklısınız sizin acınızın üzüntünüzün oldugu bulasıgı gercegini kapatmıyo ama yani neden alınıyosunuz ki ben anlamadım tamam baban tabiki üzülürsün ama bulasıcı olabilirmis herkezin bunyesi kuvvetli degildir yani siz böyle yaparsanız tabi kimse kalmaz etrafınızda
haklı degilsiniz yani hep sizmi haklısınız
babam onkoloji hastaligi gecirdigi icin evimiz steril urunlerle maskelerle dolu birakin veremi grip oldugunda dahi abimle gorusmedik bizzat babam dusunuyodu torununu hic bi zaman gel bak ilgilen boyle bisey olmadi ki allaha cok sukur babamda hic bi zaman kimseye muhtac olmadi abim bize degil esine cocuguna kendisine bulasma korkusuyla bize saldirdi sanki hastaligi biz yaratmisiz gibiSiz hayırlı evlatsınız, abiniz kalpsizmiş, ama şöyle düşünün verem kötü bir hastalık ve evet bulaşıcılığı herkesçe biliniyor. Dr sizi bilgilendirmiş ama yine de önlem almalısınız. Sizi çok sevdiği ve kaybetmekten korktuğu için mi acaba önlem almadınız diye bu kadar kötü konuştu? Yine de bir geçmiş olsun bile dememesi korkunç.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
babam onkoloji hastaligi gecirdigi icin evimiz steril urunlerle maskelerle dolu birakin veremi grip oldugunda dahi abimle gorusmedik bizzat babam dusunuyodu torununu hic bi zaman gel bak ilgilen boyle bisey olmadi ki allaha cok sukur babamda hic bi zaman kimseye muhtac olmadi abim bize degil esine cocuguna kendisine bulasma korkusuyla bize saldirdi sanki hastaligi biz yaratmisiz gibi
arkadaslar MASKE VE ELDİVEN DEZENFEKTEN ve daha nicelerini kullaniyoruz ve konumu dikkatlice okursaniz zaten eve ziyaretci gelmesini yada bizim birileriyle hasir nesir olmak gibi bi sorun olmadigini anlarsiniz alinganlik degil bir evladin terbiyesizliginden bahsediyoruz eldivende kullan naparsan yap derdine yan sana da bulasmistir diyen ama benim hanem ayri siz dusunen bir kardesten bahsediyorumbu arada abınızın maske takın demesı de dogru evet takmanız gerekıyor