• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor

Hiiç üzülme böylesi için!
Bir kere "evlenilecek kız" gözü ile bakmak ne demek yaa,
"yakarsam affetmem"in başka bir çeşidi.
Zihniyete bak, bir de eğitimci olacak pis sapık!
Onu senle aldatmış, seni başkasıyla aldatırdı bu!
O ağlayıp sızlamalarda, "hani evlensem de nemalanır mıyız buradan" mantığı, inanma..
Kimse bu zamanda o haltı yedi diye evlenmez, kıza da şirin görünüyordur, yoksa kız da istemez..

Kimsenin de dediğine dedikodusuna bakma,
dik dur, seni kaybettiğine yansın,
hiç de korkma ayrıca, bir yanlışı olursa şikayet ediverirsin müdürüne,
görür anyayı konyayı..

ya ne biçim adam bi de sana gelip ağlıyor.

nasıl bir insan ki bi de timsah gözyaşları dökebiliyor

Allah seni korumuş bence ondan

Sonuçta evleniyor dedikodular da eninde sonunda bitecektir

Hiiç üzülme böylesi için!
Bir kere "evlenilecek kız" gözü ile bakmak ne demek yaa,
"yakarsam affetmem"in başka bir çeşidi.
Zihniyete bak, bir de eğitimci olacak pis sapık!
Onu senle aldatmış, seni başkasıyla aldatırdı bu!
O ağlayıp sızlamalarda, "hani evlensem de nemalanır mıyız buradan" mantığı, inanma..
Kimse bu zamanda o haltı yedi diye evlenmez, kıza da şirin görünüyordur, yoksa kız da istemez..

Kimsenin de dediğine dedikodusuna bakma,
dik dur, seni kaybettiğine yansın,
hiç de korkma ayrıca, bir yanlışı olursa şikayet ediverirsin müdürüne,
görür anyayı konyayı..

saol canım ben buna dedim zaten sen evlenince falan benimle görüşmeyi falan umuyorsan sakın öyle birşey düşünme dedim.evli erkekler kardeşimdir benim dedim.
ben kendimi senden uzak tutamam dedi bende ben tutarım dedim sen ne sanıyosun benim hayatım yokmu bende evleneceğim cocuklarım olacak dedim
allahım ya neden hep böyleleri karşıma çıkıyor anlamıyorumki okadar gerçekçi konuşuyordiki nerdeyse kanacaktım ona bide o ağlaması falan:(

saol canım ben buna dedim zaten sen evlenince falan benimle görüşmeyi falan umuyorsan sakın öyle birşey düşünme dedim.evli erkekler kardeşimdir benim dedim.
ben kendimi senden uzak tutamam dedi bende ben tutarım dedim sen ne sanıyosun benim hayatım yokmu bende evleneceğim cocuklarım olacak dedim
allahım ya neden hep böyleleri karşıma çıkıyor anlamıyorumki okadar gerçekçi konuşuyordiki nerdeyse kanacaktım ona bide o ağlaması falan:(

Bir kere terbiyesi olsa minnacık,
ve söyledikleri gerçek olsa,
benim başım yandı bari kızın başını yakmayayım, çekileyim kızın yolundan der
Ama nerde hala kafa karıştırmaya çalışıyor ahlaksız..

Tayin olayın nasıl, il içi falan kullanabilir misin bilmiyorum ama,
böyle bir şansın varsa deneyebilirsin, kafası almazsa sen de çok rahatsız olursan,
Olmadı şikayet et, hiç acıma..
İyi ki kanmamışsın..

Bir kere terbiyesi olsa minnacık,
ve söyledikleri gerçek olsa,
benim başım yandı bari kızın başını yakmayayım, çekileyim kızın yolundan der
Ama nerde hala kafa karıştırmaya çalışıyor ahlaksız..

Tayin olayın nasıl, il içi falan kullanabilir misin bilmiyorum ama,
böyle bir şansın varsa deneyebilirsin, kafası almazsa sen de çok rahatsız olursan,
Olmadı şikayet et, hiç acıma..
İyi ki kanmamışsın..

tayin olayı imkansız şu anda öyle bir hakkım yok onunda yok.
bana böylesi bir acıyı yaşattığı için ondan nefret ediyorum sevmiştim ben....:(

5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorum:(benneyaptımki

izninle ve çok özür dileyerek çüşşşşşşş demek istiyorum....

ne kadar adi,şerefsiz bi adam olduğunu söylememe gerek yok sanırım...
sakın sakın görüşme konuşma bi daha...evlendikten sonrada bi yandan senide idare edecek herhalde...:oklava:

ayyy nutkum tutuldu....

başkasıyla berber olursam kaldıramazmış birde utanmadan bunu söylüyor iş yerinde deikodular aldı başını gidiyor kendimi çok berbat hissediyorum

bide böyle mi diyo sana..seni aptal yerine koymasına izin verme!
sevginin s sinden anlayabilecek bi herif değil bu....

bide bu zihniyette bu karakterdeki insanların çocuk eğittiğini düşünmek içler acısı!

aynı okulda olmanız çok zorlaştırıyor durumu ama ne yapıp ne edip uzak durmalısın...yoksa başını ağrıtabilir..okulda görmemezlikten gel,ararsa açma,görüşme hiç bi şekilde!

izninle ve çok özür dileyerek çüşşşşşşş demek istiyorum....

ne kadar adi,şerefsiz bi adam olduğunu söylememe gerek yok sanırım...
sakın sakın görüşme konuşma bi daha...evlendikten sonrada bi yandan senide idare edecek herhalde...:oklava:

ayyy nutkum tutuldu....

bide böyle mi diyo sana..seni aptal yerine koymasına izin verme!
sevginin s sinden anlayabilecek bi herif değil bu....

bide bu zihniyette bu karakterdeki insanların çocuk eğittiğini düşünmek içler acısı!

aynı okulda olmanız çok zorlaştırıyor durumu ama ne yapıp ne edip uzak durmalısın...yoksa başını ağrıtabilir..okulda görmemezlikten gel,ararsa açma,görüşme hiç bi şekilde!

bende böyle yapmayı düşünüyorum zaten evli bir erkekle konuşup napayım kimsenin metresi olmam ben.
allah bana sabır versin bu mübarek günün hatırı için yardım etsin bana

5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorum:(benneyaptımki

daja vu oldum sanki bir an. alsanaalsanasmile(bende benzer bi olay yaşamıştım zamanında)
şimdi seninkine benzeyen biri daha evleniyor (elbette eski sevgilim)
umrumda mı? ASLA!! doğru insan olsaydı zaten hala birlikte olurduk, bu durumda hayırlısı neyse o olsun diyecek,geçeceksin. kafanı kurcalamasına izin verip üzülme sakın. üzülecek bir şey yok!
seviyorum mu diyor?? inanma.. seviyorsa,arkasında duramayacaı şeyleri yapmayacak ve sevgisinin arkasında duracaktı. bu yüzden boşuna kendini hırpalama..
ilerde mutsuz etse yarı yolsa bıraksa daha mı iyiydi?:olmaz:

Bencede yalan söylüyor,sakın inanma ama bak şanslısın 5 aylık bir ilişkin varmı ya daha uzun sürseydi daha kötü olurdun canım sen yolun yarısından değil çeğreğinden dönmüşsün,kendini bence şanslı gör Allah karşına çok daha iyi birisini çıkarır inşallah en kısa zamanda.

Naçizhane fikrim ondan uzak durun :olmaz:

cnm elbette uzak duracağım evli erkekle ne işim lolur ben eşimden bu sebeble ayrılmadımmı aynısını başkasına yapabilirmiyim hiç
ama şanssızım işte hep böyleleri karşıma çıkıyor sadece acı çekiyorum bağlanmıştım okadar iyiydiki...
bu rüyada böyle bitti bana hep çeyrek mutluluklar nasipmiş demekki..

:(( çok kötü hissettim kendimi üzüldüm. Ama bu adam hem evleneceği kişiyi hem sizi idare etmieyi planlıyor gibi geldi bana hissettiklerim bu açıkçası. Hem eşine aşık hem sizi seviyor öyle mi? doğru mu anladım. Yoksa" evleneceğim kız oydu ama sana aşık oldum... ama içkiliydim onunla oldum ? " içki zaten gizli şeyleri ortaya çıkarmaz mı?

Çok ilginç ama sevgi malesef her kapıyı açmıyor o yüzden ben sizin yerinizde olsam tayini mi ister başka yere giderim.

cnm elbette uzak duracağım evli erkekle ne işim lolur ben eşimden bu sebeble ayrılmadımmı aynısını başkasına yapabilirmiyim hiç
ama şanssızım işte hep böyleleri karşıma çıkıyor sadece acı çekiyorum bağlanmıştım okadar iyiydiki...
bu rüyada böyle bitti bana hep çeyrek mutluluklar nasipmiş demekki..

İyi yönlerini değil,kötü yönlerini düşünün,başka türlü dinmez bu acı :içelim:

çok kötü bi durum
onunla aynı ortamda olmak zorunda kalmak da cabası..
bir de ordakiler daha önce birlikte olduğunuzu biliyolarsa o da kötü
ne diyim güçlü durmak zorundasınız mutlu görünün

Back
X