ben sizden çok evleneceği kadına acıdım.
haklısın acaba onun yüzüne nasıl bakıyor bu lafları ettikten sonra
birde oturdu karşımda ağladı kendimi zor tutuyorum evlenmemek için diyo salak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sizden çok evleneceği kadına acıdım.
Hiiç üzülme böylesi için!
Bir kere "evlenilecek kız" gözü ile bakmak ne demek yaa,
"yakarsam affetmem"in başka bir çeşidi.
Zihniyete bak, bir de eğitimci olacak pis sapık!
Onu senle aldatmış, seni başkasıyla aldatırdı bu!
O ağlayıp sızlamalarda, "hani evlensem de nemalanır mıyız buradan" mantığı, inanma..
Kimse bu zamanda o haltı yedi diye evlenmez, kıza da şirin görünüyordur, yoksa kız da istemez..
Kimsenin de dediğine dedikodusuna bakma,
dik dur, seni kaybettiğine yansın,
hiç de korkma ayrıca, bir yanlışı olursa şikayet ediverirsin müdürüne,
görür anyayı konyayı..
saol canım ben buna dedim zaten sen evlenince falan benimle görüşmeyi falan umuyorsan sakın öyle birşey düşünme dedim.evli erkekler kardeşimdir benim dedim.
ben kendimi senden uzak tutamam dedi bende ben tutarım dedim sen ne sanıyosun benim hayatım yokmu bende evleneceğim cocuklarım olacak dedim
allahım ya neden hep böyleleri karşıma çıkıyor anlamıyorumki okadar gerçekçi konuşuyordiki nerdeyse kanacaktım ona bide o ağlaması falan![]()
Bir kere terbiyesi olsa minnacık,
ve söyledikleri gerçek olsa,
benim başım yandı bari kızın başını yakmayayım, çekileyim kızın yolundan der
Ama nerde hala kafa karıştırmaya çalışıyor ahlaksız..
Tayin olayın nasıl, il içi falan kullanabilir misin bilmiyorum ama,
böyle bir şansın varsa deneyebilirsin, kafası almazsa sen de çok rahatsız olursan,
Olmadı şikayet et, hiç acıma..
İyi ki kanmamışsın..
5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorumbenneyaptımki
başkasıyla berber olursam kaldıramazmış birde utanmadan bunu söylüyor iş yerinde deikodular aldı başını gidiyor kendimi çok berbat hissediyorum
izninle ve çok özür dileyerek çüşşşşşşş demek istiyorum....
ne kadar adi,şerefsiz bi adam olduğunu söylememe gerek yok sanırım...
sakın sakın görüşme konuşma bi daha...evlendikten sonrada bi yandan senide idare edecek herhalde...klava:
ayyy nutkum tutuldu....
bide böyle mi diyo sana..seni aptal yerine koymasına izin verme!
sevginin s sinden anlayabilecek bi herif değil bu....
bide bu zihniyette bu karakterdeki insanların çocuk eğittiğini düşünmek içler acısı!
aynı okulda olmanız çok zorlaştırıyor durumu ama ne yapıp ne edip uzak durmalısın...yoksa başını ağrıtabilir..okulda görmemezlikten gel,ararsa açma,görüşme hiç bi şekilde!
5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorumbenneyaptımki
Seninle de aynı hatayı yapsa idi hanginizle evlenecekti,mecburiyetmiş pinokyoculuk resmen :umursamaz:
bizde bişeyler yaşadık ama dul olduğum için önemsemiyor tabi
Naçizhane fikrim ondan uzak durunlmaz:
cnm elbette uzak duracağım evli erkekle ne işim lolur ben eşimden bu sebeble ayrılmadımmı aynısını başkasına yapabilirmiyim hiç
ama şanssızım işte hep böyleleri karşıma çıkıyor sadece acı çekiyorum bağlanmıştım okadar iyiydiki...
bu rüyada böyle bitti bana hep çeyrek mutluluklar nasipmiş demekki..