• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor

Dumur oldum..
Boşver cnm o seçimini yapmış..
Alkolün arkasına saklanıp hata olarak nitelendirdiği şey yüzünden seni kaybetti
Hemde sana bu olaydan sonra yanaşan bir erkek..
Diğer kızada yazık

ya ben yukarıdaki yorumumu ilk mesajını okuyup atmıştım, geriye doğru okudum da şimdi, yaa canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çok gurur kırıcı, büyük haksızlığa uğramışsın..ne denir ki güçlü olmak zorundasın. belli sen akıllanmışsın bu adamdan kendini bundan sonra korursun ama okuldaki imajını acilen düzelt ve hatta bu adamı ufak ufak afişe et ki bu pislik senin üzerinde kalmasın.ben de idareyle görüşmeni tavsiye ederim, o okulda kesinlikle çalışma, ruh sağlığın için. zaten evliliğini bitirmişsin,siirt gibi yerde boşanmış bir kadın olarak yaşamaya çalışıyorsun bir de bunları yaşatmış sana hasta herif...
uzaklaşmanın yolunu bul, ayrıca mutlaka bi psikoloğa git çok faydası olacaktır.
ve söylemek doğrumu bilmiyorum ama kısaca tavsiyem bu toplumun erkeklerinin kadınlara bakışı belli o nedenle çok çok iyi tanı ve öyle yakınlaş, ilgi duyduğun ya da seninle ilgilenen biri olursa ilerde.
yeni bir hayat kurmalıyım hırsıyla hızlı davranma, kalbin bir daha kırılmasın,umarım son yazdıklarımla haddimi aşmamışımdır

hayır cnm ne haddi aşması iyiki varsınız hepiniz

evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç:(

Nasil biliyorlarmis nasil insanlar bunlar yaa kimse cekip seni uyarmiyor...insan mi bunlar ...ben olsam kesinlikle uyarirdim arkadasimi...boyle bir insanla iliskiye girmemesi icin..dul falan sonucta bekarsin...bir daha hata yapmamasi icin bu vebali uzeriden atardim..

Sen basini dik tut hayatim ezilme sakin...ciddi bir surece giriyorsun anliyorum...yardim al uzmandan destek al....her sey gecer unutulur imkanin oldugundada gidersin oradan...zaten bilipte uyarmayan insanlar bunu konusmaya merakli ici pis insanlar demekki salla gitsin hepsini...umarim atlatirsin...bundan sonra hayatina dogru duzgun biri girer...ay cok sinirlendim yaa..

Nasil biliyorlarmis nasil insanlar bunlar yaa kimse cekip seni uyarmiyor...insan mi bunlar ...ben olsam kesinlikle uyarirdim arkadasimi...boyle bir insanla iliskiye girmemesi icin..dul falan sonucta bekarsin...bir daha hata yapmamasi icin bu vebali uzeriden atardim..

Sen basini dik tut hayatim ezilme sakin...ciddi bir surece giriyorsun anliyorum...yardim al uzmandan destek al....her sey gecer unutulur imkanin oldugundada gidersin oradan...zaten bilipte uyarmayan insanlar bunu konusmaya merakli ici pis insanlar demekki salla gitsin hepsini...umarim atlatirsin...bundan sonra hayatina dogru duzgun biri girer...ay cok sinirlendim yaa..

cnım nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıorum erkekler kadınlardan dedikoducu insanlar başkalarının üzüntüsünden zevk alır hale gelmiş.kendilerine konuşma mavzusu çıksında bir insanın hayatına ne olursa olsun umru değil milletin
bu olay ortaya çıktıktan sonra erkek hocalarımızdan biri bana pis pis sırıtarak ... beyin nişanlısını gördünmü çok hoş çok tatlı demesinmi
ee öledir heralde allah mutlu etsin ne diyelim dedim
içimde neler kopuyordu oysa

cnım nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıorum erkekler kadınlardan dedikoducu insanlar başkalarının üzüntüsünden zevk alır hale gelmiş.kendilerine konuşma mavzusu çıksında bir insanın hayatına ne olursa olsun umru değil milletin
bu olay ortaya çıktıktan sonra erkek hocalarımızdan biri bana pis pis sırıtarak ... beyin nişanlısını gördünmü çok hoş çok tatlı demesinmi
kafamçokkarıştı

rezillik ya...öbür it neler anlatıyordu allah bilir diğer "öğretmenlere" (öğretmen bir de bunlar,yazık) okulunda dayanışma içinde olabileceğin,açılıp mağduriyetini anlatabileceğin düzgün insanlar da vardır. bu konuda bir saflaşma oluşturursanız suratına pis pis bakılıp sırıtılan değil, utançtan kızarılıp yüzüne bakılamayan olursunuz...

çok mu beğenmiş, kendine alsaymış. ya sakın lafını esirgeme kimseden. ne gerekiyorsa söyle. erkeğin adiliği yüzünden insanlar sana tavır alamasınlar.

canım benim şimdi nasılsın peki? Olayın şokunu biraz olsun atlattın mı

evt cnm atlattım .daha iyiyim düşündükçe sinirleniyorum dik bir duruş sergileyeceğim okulda o bana tekrar yanaşacak biliyorum.evlenip dönecek işte ama benim kitabımda evli adama bakmak yok zaten bukadar yalandan sonra evlenmesede ne yazar

Tatlım bence ondan kurtulduğuna dua et başkasıyla birlikteyken sana yanaşmış birde seviyorum palavraları atmış.. O kıza da evlenilcek gözüyle bakmamışmıydı.. Sevgi o kadar basit birşey değil.. Çokk duydum ben bu sözleri çok. Yüz bulamayınca defolup gidenleri gördüm.. Ne hali varsa görsün hiç üzme kendini..

Tatlım bence ondan kurtulduğuna dua et başkasıyla birlikteyken sana yanaşmış birde seviyorum palavraları atmış.. O kıza da evlenilcek gözüyle bakmamışmıydı.. Sevgi o kadar basit birşey değil.. Çokk duydum ben bu sözleri çok. Yüz bulamayınca defolup gidenleri gördüm.. Ne hali varsa görsün hiç üzme kendini..

saolun canlarım sizlerle konuşmak gerçekten iyi geldi

üzülme etme demek kolay biliyorum ama üzülsende sadece kendini üzdügünle kalicaksin güzelim
tehtit eder falan demissin hic birsey yapamaz kesinlikle

eden bulurmus oda birgün cezasini bulucak bundan eminol

Ya benim anlamadığım bilen insanlar neden seni uyarmamış? Nasıl bir adilik bu? İnsanlığa sığar mı? Gözlerinin önünde bir genç bayanın gururuyla oynanıyor ve onlar susuyo pes doğrusu. Allah böylelerinden de korusun

Peki onu o gözle görmüş mercimegi fırına vermiş evlenmeye hayallerine girilmiş senin niya kanına giriyor hıyar agası kötükedihüso Sana hiç yaklasmaması gerekirdi Bugün ona yarın sana bu adamdan ne köy olur ne kasaba .Ceksın kurusun irkek milleti iste .Belki o kızada ne palavra salladi tutmayın gidip kafasına terlik atıcam delikafadulden

banada böle bişi söylendi yani şöyle birlike olduğum kişi cinsellik yaşarssak evleniriz zaten ben bunu ancak evleniceğim birinden isterim dedi. bende senin anan güzel mi dedim : )) ters misin sen dedim daha doğrusu niye dedi .. seviyorsan evlenmeyi dşünüyorsan önce o olmaz önce evlilik olur sonra o dedim.. neden evlenmek zorunda kalalım ki insanlar nikah masasından kalkıyor dedim. oldu bende o zaman yapsaydım benle evlenmek zorunda kalsaydı..bu gurursuz bi davranış.. elinde tutmak için belkide ..

sadece allah sabır versin hayırlısıyla tayinin çıksın diebilicem...

Back
X