Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben yukarıdaki yorumumu ilk mesajını okuyup atmıştım, geriye doğru okudum da şimdi, yaa canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çok gurur kırıcı, büyük haksızlığa uğramışsın..ne denir ki güçlü olmak zorundasın. belli sen akıllanmışsın bu adamdan kendini bundan sonra korursun ama okuldaki imajını acilen düzelt ve hatta bu adamı ufak ufak afişe et ki bu pislik senin üzerinde kalmasın.ben de idareyle görüşmeni tavsiye ederim, o okulda kesinlikle çalışma, ruh sağlığın için. zaten evliliğini bitirmişsin,siirt gibi yerde boşanmış bir kadın olarak yaşamaya çalışıyorsun bir de bunları yaşatmış sana hasta herif...
uzaklaşmanın yolunu bul, ayrıca mutlaka bi psikoloğa git çok faydası olacaktır.
ve söylemek doğrumu bilmiyorum ama kısaca tavsiyem bu toplumun erkeklerinin kadınlara bakışı belli o nedenle çok çok iyi tanı ve öyle yakınlaş, ilgi duyduğun ya da seninle ilgilenen biri olursa ilerde.
yeni bir hayat kurmalıyım hırsıyla hızlı davranma, kalbin bir daha kırılmasın,umarım son yazdıklarımla haddimi aşmamışımdır
evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç![]()
Nasil biliyorlarmis nasil insanlar bunlar yaa kimse cekip seni uyarmiyor...insan mi bunlar ...ben olsam kesinlikle uyarirdim arkadasimi...boyle bir insanla iliskiye girmemesi icin..dul falan sonucta bekarsin...bir daha hata yapmamasi icin bu vebali uzeriden atardim..
Sen basini dik tut hayatim ezilme sakin...ciddi bir surece giriyorsun anliyorum...yardim al uzmandan destek al....her sey gecer unutulur imkanin oldugundada gidersin oradan...zaten bilipte uyarmayan insanlar bunu konusmaya merakli ici pis insanlar demekki salla gitsin hepsini...umarim atlatirsin...bundan sonra hayatina dogru duzgun biri girer...ay cok sinirlendim yaa..
kafamçokkarıştıcnım nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıorum erkekler kadınlardan dedikoducu insanlar başkalarının üzüntüsünden zevk alır hale gelmiş.kendilerine konuşma mavzusu çıksında bir insanın hayatına ne olursa olsun umru değil milletin
bu olay ortaya çıktıktan sonra erkek hocalarımızdan biri bana pis pis sırıtarak ... beyin nişanlısını gördünmü çok hoş çok tatlı demesinmi
ee öledir heralde allah mutlu etsin ne diyelim dedim
içimde neler kopuyordu oysa
cnım nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıorum erkekler kadınlardan dedikoducu insanlar başkalarının üzüntüsünden zevk alır hale gelmiş.kendilerine konuşma mavzusu çıksında bir insanın hayatına ne olursa olsun umru değil milletin
bu olay ortaya çıktıktan sonra erkek hocalarımızdan biri bana pis pis sırıtarak ... beyin nişanlısını gördünmü çok hoş çok tatlı demesinmi
yazdigim yazi silinmis smily koyunca
bu hoca sizin durumunuzu bile bilemi sordu size bunu?
cnım nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıorum erkekler kadınlardan dedikoducu insanlar başkalarının üzüntüsünden zevk alır hale gelmiş.kendilerine konuşma mavzusu çıksında bir insanın hayatına ne olursa olsun umru değil milletin
canım benim şimdi nasılsın peki? Olayın şokunu biraz olsun atlattın mı
Tatlım bence ondan kurtulduğuna dua et başkasıyla birlikteyken sana yanaşmış birde seviyorum palavraları atmış.. O kıza da evlenilcek gözüyle bakmamışmıydı.. Sevgi o kadar basit birşey değil.. Çokk duydum ben bu sözleri çok. Yüz bulamayınca defolup gidenleri gördüm.. Ne hali varsa görsün hiç üzme kendini..