o gemi ne zaman gelecek

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
340
662
103
merhabalar,
ben 25 yaşında, çalışan biriyim. hayatımda kimse yok, son 5 senedir de olmadı. flört girişimlerim olsa da olmadı işte sonunda hiçbiri. son 1 senedir de yeni kimseyle tanışmıyorum, aslında bu kendi seçimim değil. tanışacak kimse çıkmadı karşıma diyebilirim. beğenilen, göze çarpan, hatta güzel olmayan biriyim. kiloluydum-zayıfladım. ama güzel değilim, bunu drama olsun diye de söylemiyorum. ben de bir başka kişinin bedeninde olsam kendimi beğenmezdim muhtemelen. günümüzde de insanlar dış görünüşe bakıyorlar haliyle. çevremde olan tüm arkadaşlarım beğenilen, görüştüğü insanlar olan kişiler. kıskanmıyorum ama bazen imreniyorum. ailemden uzakta yaşıyorum 6 aydır. işim rahat, kariyer anlamında bir kaygım yok, aslında bu zamana kadar gelecek kaygım olduğundan bu durum çok aklımı kurcalamıyormuş. yürüyüşe yapıyorum, evimle ilgileniyorum, dizi-film izliyorum. görece kültürlü, bilgili, meraklıyım. tabii ki olumsuz yönlerim de var ama bunları birinin bilmesi için önce dış görünüş olarak beğenip ardından tanıması gerekiyor.
soruma gelecek olursak; ben güzel olmadığımı ve bunu değiştiremeyeceğin farkındayım. sadece bazen zoruma gidiyor. insanlar hevesler yaşarken benim bunlardan çok uzak yaşamam "neden?" sorgusuna itiyor beni. beğendiğim insanlar elbette ki oluyor ama öğreniyorum ki başkalarından hoşlanıyorlar, sevgilileri var vs.. evlenme gibi düşünceleri aklımdan sildim diyorum bazen, sonra anne olmak istediğimi hatırlıyorum ya nasip diyip çekiliyorum. dua ediyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama sanırım o kadar da kabullenemiyorum bunu. burada benim gibi olan insanlardan bunu nasıl kabullendiklerini ve hatta bu "neden?" sorularını nasıl aştıklarını öğrenmek istiyorum.
çok uzun oldu kusura bakmayın:') şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.

Kendini sevmezsen ne yapsan boş, öyle ya da böyle kendini sevmeyi hayatla barışmayı öğren, bak sonrası ne güzel oluyor..

Kendini “merak uyandıran, fark yaratan, dikkat ceken” biri haline getirdiginde güzellik lafı zaten gereksizlesir.
Kendini süs esyası gibi degerlendirme cazibeni karakterinle kur.
Begenmedigin taraflar varsa alay et, mizah konusu haline getir cok cekici olursun.

En güzel dedigimiz insanlar bile bir yerden sonra sıradanlasırlar. Bunun yerine karizmatik olmak, aura yaratmak, zihinlere kazınmak gercek ve kalıcıdır.

Manyetik cazibeni güclendirebilirsin.

Bende bazen evlilik dediğin nedir gerçekten destek sorumluluk kısmını geç gerçekten hep genç kalsaydik ömrümüz bir 70 sene değilde 200 sene olsaydı yaşlanmasaydik samimi olarak bu seçimleri yapar bu s cinlerden hiç donmez yada aynı insanlarla olurmuyduk hala diyorum?,Hep birşeyleri sorarız sorgulariz .Begenmediginiz fizik için spor dengeli beslenme hiç olmadı para biriktirip estetik olun çok pahalı ise ters ise size minik rötuşlar yaptırın ufak daha farklı giyim tarzı saç stili ve kendine güven . Güven için sizden hoşlanan size gelsin kimseye gitmeyin.O gemi gelmeyecek o gemi sizsiniz zaten.

Dert ettiğin şeye bak cano, genceciksin eminim çok da güzelsindir yeni kıyafetler al, saçını iyi bir kuaförde yaptır, yeni takılar al ama en önemlisi gez😊😊gezmek önemli, gez, toz, yeni insanlar tanı havan değişsin🥰ama en önemlisi gülümse. Gerçekten de gülümsemek bütünnnn yüzü değiştiriyor🥰🥰

Bende 26 yaşındayım yaşıt sayılırız. İnan bana burayı şöyle bir 15 dakika okusan konuları niye evlenmemen gerektiğini anlarsın. Ben böyle düşünüyorum evlilik gözümü korkutuyor bide böyle herkes akım yapar gibi evleniyor, sürekli bir isteme merasimi gelinlik denemece. Ama ailelerle yaşanan sorunlar , evlilik sonrası evlendiğin adamın 180 derece değişmesi falan bunlar da buzdağının görünmeyen kısmı. Yani sen istiyorsan hevesliysen inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın. Evlenilecek erkekler sanki çoktan kapıldı bize de defolular kaldı gibi geliyor açıkcası 😄😄

Günümüzde pek çirkin olmak diye bir şey kalmadı.
Estetik operasyonlar makyaj vs herkes kendisinin en iyi haline dönüşüyor öyle veya böyle.
Ben de yıllar evvel burun estetiği yaptırmıştım mesela çok daha iyi hissediyorum kendimi.
Bence eminin sizde aurası olan güzel bir kadınsınızdır bu tarz düşünceleri bırakın derim.
Birde günümüzde artık birileriyle tanışmak için emek harcamak gerekiyor aslında.
Bundan çekinmeyin derim .

merhabalar,
ben 25 yaşında, çalışan biriyim. hayatımda kimse yok, son 5 senedir de olmadı. flört girişimlerim olsa da olmadı işte sonunda hiçbiri. son 1 senedir de yeni kimseyle tanışmıyorum, aslında bu kendi seçimim değil. tanışacak kimse çıkmadı karşıma diyebilirim. beğenilen, göze çarpan, hatta güzel olmayan biriyim. kiloluydum-zayıfladım. ama güzel değilim, bunu drama olsun diye de söylemiyorum. ben de bir başka kişinin bedeninde olsam kendimi beğenmezdim muhtemelen. günümüzde de insanlar dış görünüşe bakıyorlar haliyle. çevremde olan tüm arkadaşlarım beğenilen, görüştüğü insanlar olan kişiler. kıskanmıyorum ama bazen imreniyorum. ailemden uzakta yaşıyorum 6 aydır. işim rahat, kariyer anlamında bir kaygım yok, aslında bu zamana kadar gelecek kaygım olduğundan bu durum çok aklımı kurcalamıyormuş. yürüyüşe yapıyorum, evimle ilgileniyorum, dizi-film izliyorum. görece kültürlü, bilgili, meraklıyım. tabii ki olumsuz yönlerim de var ama bunları birinin bilmesi için önce dış görünüş olarak beğenip ardından tanıması gerekiyor.
soruma gelecek olursak; ben güzel olmadığımı ve bunu değiştiremeyeceğin farkındayım. sadece bazen zoruma gidiyor. insanlar hevesler yaşarken benim bunlardan çok uzak yaşamam "neden?" sorgusuna itiyor beni. beğendiğim insanlar elbette ki oluyor ama öğreniyorum ki başkalarından hoşlanıyorlar, sevgilileri var vs.. evlenme gibi düşünceleri aklımdan sildim diyorum bazen, sonra anne olmak istediğimi hatırlıyorum ya nasip diyip çekiliyorum. dua ediyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama sanırım o kadar da kabullenemiyorum bunu. burada benim gibi olan insanlardan bunu nasıl kabullendiklerini ve hatta bu "neden?" sorularını nasıl aştıklarını öğrenmek istiyorum.
çok uzun oldu kusura bakmayın:') şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.
Dün aşk-ı memnu finalini izliyordum. Selçuk Yöntem evli mi diye arattım. Sonuca epey şaşırdım 👀
Kendinizle barışın. Özgüvenden sizi daha güzel yapacak.
Ayrıca bu kaygılar için henüz çok gençsiniz ✌🏻

merhabalar,
Evlen aman evlen de bu rahatlığını mumla ara.. .

Kadın evlenmek dememiş ki flört-sevgili istiyor?

Konu sahibi ben etrafta çirkin kadın göremiyorum valla. Yüzünüzde ciddi bir anomali yoksa çirkin değilsinizdir gerçi onun bile çaresi var. Kilo varsa verin, burnunuzu beğenmiyorsanız yaptırın, saçlarınız güzel bakımlı olsun bir de yüzünüze yakışan makyaj bitti gitti. Bunlara rağmen çirkin kalsanız bile bu yalnız kalacağınız anlamına gelmez, sadece güzel-yakışıklı tüplerin sevgilisi olmuyor. Ayol pink freud bile gayet yakışıklı bir adamla evlendi ahahah.

yahu ben illa evleneyim diye deli olan bir mesaj yazmamışım ki. evliliklerinizden memnun değilseniz boşanabilirsiniz. ben 18 yaşında değilim, mezun olduğum günden beri çalışıp kötü bir evlilik yapsam dahi o prangadan kurtulabilmek için bu noktaya geldim. üzgünüm ama ne benim hayatımda biri olmamasından siz, ne de sizin evliliği sevmemenizden ben sorumluyum.

yahu ben illa evleneyim diye deli olan bir mesaj yazmamışım ki. evliliklerinizden memnun değilseniz boşanabilirsiniz. ben 18 yaşında değilim, mezun olduğum günden beri çalışıp kötü bir evlilik yapsam dahi o prangadan kurtulabilmek için bu noktaya geldim. üzgünüm ama ne benim hayatımda biri olmamasından siz, ne de sizin evliliği sevmemenizden ben sorumluyum.
koca diye başlık açan ben değilim yalnız :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Dün aşk-ı memnu finalini izliyordum. Selçuk Yöntem evli mi diye arattım. Sonuca epey şaşırdım 👀
Kendinizle barışın. Özgüvenden sizi daha güzel yapacak.
Ayrıca bu kaygılar için henüz çok gençsiniz ✌🏻
Şimdi ben de baktım. Ama kadın çok güzel gülüyor.

Özgüven gerçekten çok önemli gerisi hikaye..

Güzellik bir sivilceye bakar.

Back
X