- Konu Sahibi blackandpink
özlemek...
Okurken gözlerim dolmadı değil bunları hepimiz yaşadık belki gün geldi bazılarımız yeni sevgilerle yaralarına merhem sürdüler bazılarımız hala bunları yaşamaya devam ettiler bunlardan biri de benim seni gayet iyi anlayabiliyorum bunun için. Hayat işte hayırlısı diyelim zaman her şeyin ilacı unutmak istemezsen unutturmaz ama acısını dindirir. Ayrılık küçük ihtirasları unutturur büyükleri kuvvetlendirir...
burda birilerinin beni anladığını görmek içimi serinletti
evet hayatın acı yönleri bunlar yaşanıyo maalesef aşkın tokatını yiyenler kervanındayım şimdi ..
Bilirsin sen de o zman sokakta yürüyen sevgilileri görünce maziye gitmeyi olduğun yerde çivilenip eskiyi hatırlamayı kendine geldiğinde farkında olmadan akıp gitmiş olan gözyaşlarını silemeyi aniden,etrafındakilerden utanmayı hemn toparlanmayı...
Bilirsin belki yolda yürüdüğünde ya da herhangi bi yerde tanıdık çok tanıdık burnunun en çok almak istediği koku onun kokusunu duyarsın o oralarda sanırısın bi an gözün arar bulamazsın bulamayınca kim onun kokusundan kullanıyo die ararsın bulursun süzersin kontrolsüzce o an o gözünün önüne gelir yine ağlarsın yine yalnız kaldığını anımsarsın çok özlersin ama bulamazsın,çok özlersin ama arayamazsın.. Bir haftasonu beni görmeye geldiğinde yemek yemiştik birlikte ardından bi sigara içtim nefret ederdi sigaradan hiç içmemi istemez di sigaram bitmişti elimi tutar kokusu ona gider die elime parfümümden sıkmıştım o an sımsıkı tuttu elimi o zamnlar hiç bırakmaz sanırdım.. Akşam oldu onun dönüş vakti geldi ve gitti ardından bir mesaj kokun elime sinmiş burnumdan alamıyorum tek elle araba kullanıyorum şimdi bu elimi hiç yıkamayacağım ki kokunu içime çekebileyim istediğimde diye .. O günlerden bu günlere iştee..