• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O gitti gideli..:(

özlemek...
Okurken gözlerim dolmadı değil bunları hepimiz yaşadık belki gün geldi bazılarımız yeni sevgilerle yaralarına merhem sürdüler bazılarımız hala bunları yaşamaya devam ettiler bunlardan biri de benim seni gayet iyi anlayabiliyorum bunun için. Hayat işte hayırlısı diyelim zaman her şeyin ilacı unutmak istemezsen unutturmaz ama acısını dindirir. Ayrılık küçük ihtirasları unutturur büyükleri kuvvetlendirir...

burda birilerinin beni anladığını görmek içimi serinletti
evet hayatın acı yönleri bunlar yaşanıyo maalesef aşkın tokatını yiyenler kervanındayım şimdi ..
Bilirsin sen de o zman sokakta yürüyen sevgilileri görünce maziye gitmeyi olduğun yerde çivilenip eskiyi hatırlamayı kendine geldiğinde farkında olmadan akıp gitmiş olan gözyaşlarını silemeyi aniden,etrafındakilerden utanmayı hemn toparlanmayı...
Bilirsin belki yolda yürüdüğünde ya da herhangi bi yerde tanıdık çok tanıdık burnunun en çok almak istediği koku onun kokusunu duyarsın o oralarda sanırısın bi an gözün arar bulamazsın bulamayınca kim onun kokusundan kullanıyo die ararsın bulursun süzersin kontrolsüzce o an o gözünün önüne gelir yine ağlarsın yine yalnız kaldığını anımsarsın çok özlersin ama bulamazsın,çok özlersin ama arayamazsın.. Bir haftasonu beni görmeye geldiğinde yemek yemiştik birlikte ardından bi sigara içtim nefret ederdi sigaradan hiç içmemi istemez di sigaram bitmişti elimi tutar kokusu ona gider die elime parfümümden sıkmıştım o an sımsıkı tuttu elimi o zamnlar hiç bırakmaz sanırdım.. Akşam oldu onun dönüş vakti geldi ve gitti ardından bir mesaj kokun elime sinmiş burnumdan alamıyorum tek elle araba kullanıyorum şimdi bu elimi hiç yıkamayacağım ki kokunu içime çekebileyim istediğimde diye .. O günlerden bu günlere iştee..:(

evet hayatın acı yönleri bunlar yaşanıyo maalesef aşkın tokatını yiyenler kervanındayım şimdi ..
Bilirsin sen de o zman sokakta yürüyen sevgilileri görünce maziye gitmeyi olduğun yerde çivilenip eskiyi hatırlamayı kendine geldiğinde farkında olmadan akıp gitmiş olan gözyaşlarını silemeyi aniden,etrafındakilerden utanmayı hemn toparlanmayı...
Bilirsin belki yolda yürüdüğünde ya da herhangi bi yerde tanıdık çok tanıdık burnunun en çok almak istediği koku onun kokusunu duyarsın o oralarda sanırısın bi an gözün arar bulamazsın bulamayınca kim onun kokusundan kullanıyo die ararsın bulursun süzersin kontrolsüzce o an o gözünün önüne gelir yine ağlarsın yine yalnız kaldığını anımsarsın çok özlersin ama bulamazsın,çok özlersin ama arayamazsın.. Bir haftasonu beni görmeye geldiğinde yemek yemiştik birlikte ardından bi sigara içtim nefret ederdi sigaradan hiç içmemi istemez di sigaram bitmişti elimi tutar kokusu ona gider die elime parfümümden sıkmıştım o an sımsıkı tuttu elimi o zamnlar hiç bırakmaz sanırdım.. Akşam oldu onun dönüş vakti geldi ve gitti ardından bir mesaj kokun elime sinmiş burnumdan alamıyorum tek elle araba kullanıyorum şimdi bu elimi hiç yıkamayacağım ki kokunu içime çekebileyim istediğimde diye .. O günlerden bu günlere iştee..:(

Senin gibiler var daha kötüleri de var.15 yaşında ilk onu gördüm.Bir ömür diyebilirim 10 yıl geçirdik birlikte.Ayrıldık,barıştık; gel-gitler le 32 yaşımı buldum.Şimdi 34 yaşındayım ilk gün kü gibi taşıyorum acımı bugün: ne olduysa bugün oldu. Evleneceğini öğrendim,dostum arkadaşım gibi aradı tek kelime edemedim.Neler yaşadım neler gördüm,unutmadım ama yaşadım.Bak şu an hala nefes alıyorum.Açtığın konu galiba fırsat oldu içimi dökmeme.Yaşamaya bak,nasıl çabuk unutulursa öğren ve unut.Anılarını düşünme.Benim gibi olma,Rabbim yardımcın olsun.

Beter bi acıdır bu bilirim
hemde nasıl becerikli bir acıdır
zamanla geçer denen şey, aynı parfümü kullanan bi adam yüzünden alt üst eder bir kaç haftanı daha.
ne gariptir bu acı
o gittikten sonra bende sevdiği ne varsa değiştirmiştim
saçlarımı uzun severdi 3 yıl hiç kestirmeme izin vermemişti
ayrıldıktan sonra ilk saçlarımı kestirdim,onun çok sevdiği parfümümü değiştirdim,
onunla beraber aldığımız tüm giysilerimi paketledim,
yine geçmedi yine geçmedi...
çık dışarı biraz dolaş diyen arkadaşlar beni salya sümük eve nasıl atacaklarını şaşırdılar
beter bir acıdır
zamanla unutursun diyen herkese düşman olmuştum neredeyse
:59:

senin gibiler var daha kötüleri de var.15 yaşında ilk onu gördüm.bir ömür diyebilirim 10 yıl geçirdik birlikte.ayrıldık,barıştık; gel-gitler le 32 yaşımı buldum.şimdi 34 yaşındayım ilk gün kü gibi taşıyorum acımı bugün: Ne olduysa bugün oldu. Evleneceğini öğrendim,dostum arkadaşım gibi aradı tek kelime edemedim.neler yaşadım neler gördüm,unutmadım ama yaşadım.bak şu an hala nefes alıyorum.açtığın konu galiba fırsat oldu içimi dökmeme.yaşamaya bak,nasıl çabuk unutulursa öğren ve unut.anılarını düşünme.benim gibi olma,rabbim yardımcın olsun.

canımmm çokk üzüldümm :((
seninkinin yanında benimki hiçmiş meğer ki ben bu kadar acı çekerken senin çektiklerini düşünemedim bile şimdi allah seninde yardımcın olsun üzülme inş bulursun seni gerçekten seven hakeden birini unutturur inş o kişi sana yaşadıklarını acını bastırır mutlulupğun umarım

beter bi acıdır bu bilirim
hemde nasıl becerikli bir acıdır
zamanla geçer denen şey, aynı parfümü kullanan bi adam yüzünden alt üst eder bir kaç haftanı daha.
Ne gariptir bu acı
o gittikten sonra bende sevdiği ne varsa değiştirmiştim
saçlarımı uzun severdi 3 yıl hiç kestirmeme izin vermemişti
ayrıldıktan sonra ilk saçlarımı kestirdim,onun çok sevdiği parfümümü değiştirdim,
onunla beraber aldığımız tüm giysilerimi paketledim,
yine geçmedi yine geçmedi...
çık dışarı biraz dolaş diyen arkadaşlar beni salya sümük eve nasıl atacaklarını şaşırdılar
beter bir acıdır
zamanla unutursun diyen herkese düşman olmuştum neredeyse
:59:

:(((((((((((((((((

hep klasiktir yaa düşünmeden edemiyorum ben bu denli acı içinde kıvranırken bütün yaşanm hevesim kaçmışken o neler yapıyo hiç mi üzülmüyo hiç mi eksikliğimi duymu yo bir benim mi omuzlarımda bu ağır mı ağır yük o hiç mi hisset miyo diye..:(((

:(((((((((((((((((

hep klasiktir yaa düşünmeden edemiyorum ben bu denli acı içinde kıvranırken bütün yaşanm hevesim kaçmışken o neler yapıyo hiç mi üzülmüyo hiç mi eksikliğimi duymu yo bir benim mi omuzlarımda bu ağır mı ağır yük o hiç mi hisset miyo diye..:(((

kızlar çıkmam lazım mesaim bitti şube kapanıyo yarın yazıcam tekrar bana iyi geldiniz hepinize teşekkür ederim öpüyorum hepinizi iyi ki varsınız

Sadece içimi dökmek istedim ,
bir ay olmuş gideli hayatımdan tam bir aydır ben ben değilim. Meğer ne kadr büyük yer kaplamış hayatımda kısacık zamanda, gidince kocaaaa bir boşluk oluştu dolduramıyorum, artık kahkahayla gülemiyorum hiçbirşeye hiçbise beni mutlu etmeye yetmiyo , ailem in mutsuzluğum karşısında ki şaşkınlığı ve biraz da olsun mutlu etmek için çabalamaları, arkadaşlarımın eğlence programları hiçbişe ama hiçbişe beni mutlu edemiyo,
hep bir kırıklık hep bir hüzün halindeyim onun yokluğundan beri içimden gelmiyo gülmek eğlenmek sadece onu istiyorum kokusunu çekmek içime, sarılmakk doya doyaa hiç bırakmamasına onu çok özlüyorum. Tamamlanmayı bekleyen bir yapboz parçası gibiyim adeta parçam onda ben eksiğim.. Yüzüm gülmez oldu artık deli dolu şen şakrak ben şimdi içime kapandım hergün belki arar umudu var hala içimde halbuki ben ayrıldım..onun sesini bana taşıyan telefonum en kıymetli hazinemdi o varken şimdi boş bir kutu adeta hiçbir anlamı olmayan .. çok mutsuzum ve sanki hiç geçmicekmiş gibi bundan sora hiç mutlu olamıcakmışım gibi bir his kapladı heryanımı .. Kara bulutlar içinde hapsoldum çıkamıyorum herşeyi, deniyorum mutlu olmak eskisi gibi oolmak için ama olmuyor delirecek gibi oluyorum kimseler hiçbirşey yetmiyo artık bana içim acıyor sürekli onu çok özlüyorum o yokken ben de ben değilim o gidince ben de benden gidiyorum onu çokk özlüyorum çokk özlüyorumm...:58:

10 gün oldu inanki brbat duygu neşemi gülüşümü ışışımı kaybtttim gitti sonsuza dek yok.artık cvm bile vermiyorum hergünüm aynı sabah bıçak yarasıyla erkenden gözümü açıyorum hergün nasıl geçicek bu kalbimdeki acı ne zaman geçicek diee bekliyorum.allahım unutmam lazım eskiye donmem lazım güç ver sen aklımı ondan al ne olur

canımmm çokk üzüldümm :((
seninkinin yanında benimki hiçmiş meğer ki ben bu kadar acı çekerken senin çektiklerini düşünemedim bile şimdi allah seninde yardımcın olsun üzülme inş bulursun seni gerçekten seven hakeden birini unutturur inş o kişi sana yaşadıklarını acını bastırır mutlulupğun umarım

Hayatta her şey olur bulurum belki.Ama zaman kaybettiklerim.Yaş 34 bu saatten sonra hangi birini yapıcam bilemiyorum aşık mı olacağım,evlenecek miyim,doğuracak mıyım?? Yani diyorum ki aklını takıp zamanını heba etme.Yaşamaya geç kalma.Yaptığım en büyük hata budur,sende yapma.Biz bu acıyı çekerken onlar yaşıyorlar

çok güzel anlatmışsın :5: ahh o günler... kim bilebilirdi ki o günlerin yerini acılı, onsuz günlere bırakacağını, attığı mesajları saklayıp tekrar tekrar tekrar hiç bıkmadan okunacağını. :50:
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak..
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz
Sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek
Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü
Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan
"Önemli olan sağlık.''
''Yaşamak güzel.''
''Boş ver her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız
Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz
O'ndan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz
Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz
''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız
Yalnız kalmak isteyeceksiniz
Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak
İkisi de yetmeyecek. Geçmişi düşüneceksiniz
Neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!
Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz, gittiğiniz yerlere gitmek
Bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz
Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız
Hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız
Bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan
Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek
Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz
Uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz
Bazen de '' Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz
Ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler
Ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile
Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz
Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz
Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz
Aramayacağını bile bile
Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek
Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla
Yüreğiniz burkulacak
Canınız yanacak
Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden
Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız
Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz
Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek
Ama bir umut..Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu
Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak
Gel gitler içinde yaşayacaksınız
Buna yaşamak denirse..!

Hayatta her şey olur bulurum belki.Ama zaman kaybettiklerim.Yaş 34 bu saatten sonra hangi birini yapıcam bilemiyorum aşık mı olacağım,evlenecek miyim,doğuracak mıyım?? Yani diyorum ki aklını takıp zamanını heba etme.Yaşamaya geç kalma.Yaptığım en büyük hata budur,sende yapma.Biz bu acıyı çekerken onlar yaşıyorlar

işte insanı actan da bu ya sen acı çekerken o da çekiyormudur bir parça da olsa, oda özlüyomudur o senin burnunda buram buram tüterken, oda geceleri yatarken dualar ediomudur rüyasında görmek için , o da kalabalıklar içinde yalnız hissediyormudur senin gibi , terkedilmiş,kimsesiz, sende onun dualarının ilkinde misindir ?
evinin ilerde bizim olacağını hayal ettiğimiz evinin içini kendi zevklerime göre yaptırmamı istedi hep fikrimi aldı birlikte yaşayacağız bu evde sen nasıl istersen öle olsun derdi öle de oldu o eve girdiğinde içi cızlamıyo mudur , yüreği burkulup hasret çekmiyomu dur onun sen de kalan hırkasına sen sarılıp sarılıp ağlarken... KİMBİLİR...
UMUDUNU YİTİR ME SEN DE LÜTFEN ALLAH İSTEDİKTEN SONRA KARŞINA DA ÇIKARIRI HEMEN AŞIKTA OLURSUN BELKİ 1 AY DA EVLENİR HEMEN ÇOÇUK SAHİBİ OLURSUN HAYATTA OLMAYACAK ŞEY YOK DUA ET BOL BOL ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞ MUTLULUK BİZE KAPILARINI AÇAR Bİ AN ÖNCE ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN ACI ÇEKMEK DİİL..

çok güzel anlatmışsın :5: Ahh o günler... Kim bilebilirdi ki o günlerin yerini acılı, onsuz günlere bırakacağını, attığı mesajları saklayıp tekrar tekrar tekrar hiç bıkmadan okunacağını. :50:
sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek
tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi
ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü
kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz
birileri size bir şeyler anlatacak durmadan
"önemli olan sağlık.''
''yaşamak güzel.''
''boş ver her şey unutulur.''
siz hiçbirini duymayacaksınız
göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz
o'ndan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz
hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz
''ölüme çare bulundu'' ya da ''yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''ne dedin?'' diye sormayacaksınız
yalnız kalmak isteyeceksiniz
hem de kalabalıkların arasında kaybolmak
ikisi de yetmeyecek. Geçmişi düşüneceksiniz
neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!
bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız
biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız
aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz
hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz
aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz
herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız
hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız
bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan
sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren
bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek
boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz
uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz
bazen de '' hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz
ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler
ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz
belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile
düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek
rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz
her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz
telefonun çalmasını bekleyeceksiniz
aramayacağını bile bile
her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek
ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla
yüreğiniz burkulacak
canınız yanacak
bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz
hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden
onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız
defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz
yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz
onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek
ama bir umut..onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu
bu umut sizi gitmekten alıkoyacak
gel gitler içinde yaşayacaksınız
buna yaşamak denirse..!

zoraki nefes almak gibi birşey o yokken yaşamak
en sevdiği yemek burger den hamburger yemek o gittikten sonra burger a bile girememek
sana şekerler gofretler almıştır bir zamanlr o an yiyememişsindir kalmıştır onlara bakıp ağlarsın
iş yerine buket buket çiçekler gelmiştir hepsinde ayrı ayrı küçük sevgi dolu notlar onlara bakar ağlarsın
bir haftasonu yanına gelir yemeğe gidersiniz o lavaboya gider sen beklersin bir garson gelir elinde bir buket gül bir de küçük zarf şaşırısın alırsın zarfı açarken o gelir zarf ta ' her geceye senle gözümü kapayıp her güne senle uyanmak istiyorum. ömrümün sahibi olur musun? Yazsı sarılır sarılırsın ona evet evet evet dersin kulağına fısıltıyla.çok mutlusundur ama korku sarar içini bi an susarsın ne oldu die sorar korkuyorum ddersin biter die masalımız kızar sana çok kızar sen beni hayatından def edene kadar ben yanındayım hep olucam insanın kalbi ve beyni istedi,kten sora herşey olur bidaha duymak istemiyorum der. Için serinler o an . Rüya gibidir yaşadıklarınız ama çok korkarsın yha bir gün uyanıcak mıyım diye korktuğun başına gelir bozulur yeni filizlenmiş aşkınızın tılsımı.. Hayata küsersin onu isterisn sadece onu sadece onuu....ama gitmiştir yoktur artık kafayı yersin gülüşlerin kaybolur boğulursun kendi nefesinde ....

işte insanı actan da bu ya sen acı çekerken o da çekiyormudur bir parça da olsa, oda özlüyomudur o senin burnunda buram buram tüterken, oda geceleri yatarken dualar ediomudur rüyasında görmek için , o da kalabalıklar içinde yalnız hissediyormudur senin gibi , terkedilmiş,kimsesiz, sende onun dualarının ilkinde misindir ?
evinin ilerde bizim olacağını hayal ettiğimiz evinin içini kendi zevklerime göre yaptırmamı istedi hep fikrimi aldı birlikte yaşayacağız bu evde sen nasıl istersen öle olsun derdi öle de oldu o eve girdiğinde içi cızlamıyo mudur , yüreği burkulup hasret çekmiyomu dur onun sen de kalan hırkasına sen sarılıp sarılıp ağlarken... KİMBİLİR...
UMUDUNU YİTİR ME SEN DE LÜTFEN ALLAH İSTEDİKTEN SONRA KARŞINA DA ÇIKARIRI HEMEN AŞIKTA OLURSUN BELKİ 1 AY DA EVLENİR HEMEN ÇOÇUK SAHİBİ OLURSUN HAYATTA OLMAYACAK ŞEY YOK DUA ET BOL BOL ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞ MUTLULUK BİZE KAPILARINI AÇAR Bİ AN ÖNCE ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN ACI ÇEKMEK DİİL..

Bütün bunlar bizim kadın duygusallıklarımız.Onlar böyle hissetmiyor.İnşallah hepimiz mutlu oluruz.Rabbimden dileğim her damla gözyaşımızın hesabını sorsun bu adamlardan

çok güzel anlatmışsın :5: ahh o günler... kim bilebilirdi ki o günlerin yerini acılı, onsuz günlere bırakacağını, attığı mesajları saklayıp tekrar tekrar tekrar hiç bıkmadan okunacağını. :50:
Sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek
Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü
Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan
"Önemli olan sağlık.''
''Yaşamak güzel.''
''Boş ver her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız
Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz
O'ndan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz
Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz
''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız
Yalnız kalmak isteyeceksiniz
Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak
İkisi de yetmeyecek. Geçmişi düşüneceksiniz
Neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!
Bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz
Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız
Hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız
Bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan
Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek
Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz
Uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz
Bazen de '' Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz
Ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler
Ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile
Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz
Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz
Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz
Aramayacağını bile bile
Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek
Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla
Yüreğiniz burkulacak
Canınız yanacak
Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden
Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız
Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz
Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek
Ama bir umut..Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu
Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak
Gel gitler içinde yaşayacaksınız
Buna yaşamak denirse..!

bu yazı tıpkı beni anlatıyorrr.nereye gitsem aynı nereye baksam aynı çıkamıyorum bu bunalımdan.kafayı yicem acaba oda üzülüyor mu yoksa unutmaya alışmaya başladı mı hayr diyorum çok sevdi beni unutamaz.oyleyse nie aramıyor die deliriyorum.çok zor durumdayım geçsin su sancılı zor gunlerr allahım ne olur güç verr.

canım benim, kıyamam sana :( geçecek acıların, onunla olması, yürümesi için elinden geleni yaptın sen, olmadı, kıymetini bilmedi işte...
şimdi canın yanacak elbet; ama bir süre sonra daha iyi hissedeceksin kendini, karşına gerçekten seninle olmayı hak eden biri çıktığında, iyi ki ayrılmışım diyeceksin belki de, hayat bu, belli mi olur.. baksana ne sıkıntı yaşıyoruz ilişki sürerken de, o günleri hatırla her canın sıkıldığında, son bir ayını yani..

bu yazı tıpkı beni anlatıyorrr.nereye gitsem aynı nereye baksam aynı çıkamıyorum bu bunalımdan.kafayı yicem acaba oda üzülüyor mu yoksa unutmaya alışmaya başladı mı hayr diyorum çok sevdi beni unutamaz.oyleyse nie aramıyor die deliriyorum.çok zor durumdayım geçsin su sancılı zor gunlerr allahım ne olur güç verr.

sen de benden farksızmışsın anlaşılan ALLAH yardımcımız olsun. dilerim öle bi mucize oluversin ki gerçek mutluluğun kollarında bulalım kendimizi unutalım bu günlerimizi mutluluğumuz baskın gelsin silsin hafızamızdan bu geçirdiğimiz berbat günleri bir an önce ...

canım benim, kıyamam sana :( geçecek acıların, onunla olması, yürümesi için elinden geleni yaptın sen, olmadı, kıymetini bilmedi işte...
şimdi canın yanacak elbet; ama bir süre sonra daha iyi hissedeceksin kendini, karşına gerçekten seninle olmayı hak eden biri çıktığında, iyi ki ayrılmışım diyeceksin belki de, hayat bu, belli mi olur.. baksana ne sıkıntı yaşıyoruz ilişki sürerken de, o günleri hatırla her canın sıkıldığında, son bir ayını yani..

bazen düşünüyorum acaba gerçekten elimden gelen herşeyi yaptım mı? olması gereknden hep daha sert daha baskın davranmaya daha sözü geçen taraf olmaya çalıştım ki öle de oldu acaba çok mu üstüne gittim diyorum .( eee bunların yanında yaptığım fedarkarlıkları da unutmamak lazım ..)
ama ardından diyorum ki deme öle kızım gerçekten sevse eksikliğini hissetse senin hissettiğin gibi hiçbişi görünmez gözüne seni kabullenir her halinle sarar sarmalar kollar.. bırakmaz sen vazgecsende ben geçmiyorum der fırsat kollar vs. vs. belki de abartıyorumdur belki de çok şey bekliyorum dur ondan bilemiyorum ama çok özlüyorum onu ... biliyor musun shapysy artık inancım kalmadı doğru insan, hakeden insan profiline,güvenim kalmadı kimseye.. o bile beni el üstünde tutarken bir dediğimi iki etmezken gözlerinin içinde sevgiyi yakalamışken bunu bana yaptıysa kime nasıl güvenimm bundan sora.. bundan sora karşıma çıkacak insanın da beni mutluluktan bulutların üstüne çıkarıp 3-4 ay sonrasında bırakıp pes edip gitmeyeceğini nerden biliiimm, nasıl güveniimm, nasıl şüpehiz yaklaşıım,takıntısız olabiliimm kii ...ama inşallah dediğin gibi olur ve ben yanılırım artık ohh beee yanılmışım bu gerçekten doğru insan diyebilmek istiyorum..çünkü artık yoruldum,güvenimi kaybettim...

bazen düşünüyorum acaba gerçekten elimden gelen herşeyi yaptım mı? olması gereknden hep daha sert daha baskın davranmaya daha sözü geçen taraf olmaya çalıştım ki öle de oldu acaba çok mu üstüne gittim diyorum .( eee bunların yanında yaptığım fedarkarlıkları da unutmamak lazım ..)
ama ardından diyorum ki deme öle kızım gerçekten sevse eksikliğini hissetse senin hissettiğin gibi hiçbişi görünmez gözüne seni kabullenir her halinle sarar sarmalar kollar.. bırakmaz sen vazgecsende ben geçmiyorum der fırsat kollar vs. vs. belki de abartıyorumdur belki de çok şey bekliyorum dur ondan bilemiyorum ama çok özlüyorum onu ... biliyor musun shapysy artık inancım kalmadı doğru insan, hakeden insan profiline,güvenim kalmadı kimseye.. o bile beni el üstünde tutarken bir dediğimi iki etmezken gözlerinin içinde sevgiyi yakalamışken bunu bana yaptıysa kime nasıl güvenimm bundan sora.. bundan sora karşıma çıkacak insanın da beni mutluluktan bulutların üstüne çıkarıp 3-4 ay sonrasında bırakıp pes edip gitmeyeceğini nerden biliiimm, nasıl güveniimm, nasıl şüpehiz yaklaşıım,takıntısız olabiliimm kii ...ama inşallah dediğin gibi olur ve ben yanılırım artık ohh beee yanılmışım bu gerçekten doğru insan diyebilmek istiyorum..çünkü artık yoruldum,güvenimi kaybettim...
canım bence umutsuzluğa sakın kapılma. fedakarlık yağptığını biliyorum ben de, insanların istekleri zamandan zamana da değişiyor; ama şöyle bir şey var, aranızda ne yaşanırsa yaşansın, hep bir taraf düzeltmeye çalışırsa, o iş yürümez. döngüsel olarak her iki taraf da emek harcamalıdır bir şeyler için. eğer senin aklında hiçbir soru işareti yoksa senin elinden geleni yaptığın ve de onun elinden geleni yapmadığına dair, bence bundan sonrasını da çok önemseme. umutsuzluğa da asla kapılma; çünkü bundan önceki erkek arkadaşımda da senin gibi hissetmiştim ben. 3 senelik bir ilişkiydi bizimki, üniversite bitti, çocuk ben gidiyorum annemlerin yanına dedi. biz nolcaz dedim, oradan yürütürüz dedi. tamam dedm, çok anlayışlıyız, peygamber sabrı var ya hepimizde.... sonra gitti, hep ben gittim onun yanına, ona biraz da sen gel dediğim zaman hep bir şeyler bahane oldu.. öbür ay zaten düğün için gelicem dedi, şöyle dedi böyle dedi, bütün zamanını ailesiyle geçiriyordu, biz mesajlaşıyorduk sadece liseliler gibi.. ondan sonra ben de sıkıldım ve ayrıldım. ayrılınca da üzüldüm çok, başkasını bulamayacakmışım aynı şekilde sevdiğim ve sevildiğim gibi geliyordu hep, bir kere bulsam bile güvenemeyecektim, bırakıp gidebilirlerdi..
ama sonra şimdiki erkek arkadaşım çıktı işte. bazen öyle oluyor ki hissettiğin bütün sıkıntılara rağmen onu sevecek ve tahammül edecek gücü bulabiliyorsun kendinde ama bu şüphesiz karşındakiyle alakalı. benim durumumu biliyorsun mesela. eğer bir sıkıntın varsa, onu sevgilinle konuşurken sana sürekli benim sana olan sevgim her şeye yeter diyorsa, yüreğini yumuşatmaya çalışıyorsa, olsun diyorsun o zaman.. güveniyorsun da öylece.. geçmişte ne yaşamış olursan ol. hani ben diyordum ya ben mi çok kapris yapıyorum diye, dün bana dedi ki, kapris değil bu; ama kapris olsa bile, istediğin kadar yapabilirsin, çekerim... böyle diyen bir insana nasıl güvenmeyeceksin ki sonrası için... bence herkesin karşısına çıkabilir böyle biri, çünkü bu insan özelliğinden ziyde sevgiyle alakalı sanırım
sen pişman mısın ayrıldığına?

canım bence umutsuzluğa sakın kapılma. fedakarlık yağptığını biliyorum ben de, insanların istekleri zamandan zamana da değişiyor; ama şöyle bir şey var, aranızda ne yaşanırsa yaşansın, hep bir taraf düzeltmeye çalışırsa, o iş yürümez. döngüsel olarak her iki taraf da emek harcamalıdır bir şeyler için. eğer senin aklında hiçbir soru işareti yoksa senin elinden geleni yaptığın ve de onun elinden geleni yapmadığına dair, bence bundan sonrasını da çok önemseme. umutsuzluğa da asla kapılma; çünkü bundan önceki erkek arkadaşımda da senin gibi hissetmiştim ben. 3 senelik bir ilişkiydi bizimki, üniversite bitti, çocuk ben gidiyorum annemlerin yanına dedi. biz nolcaz dedim, oradan yürütürüz dedi. tamam dedm, çok anlayışlıyız, peygamber sabrı var ya hepimizde.... sonra gitti, hep ben gittim onun yanına, ona biraz da sen gel dediğim zaman hep bir şeyler bahane oldu.. öbür ay zaten düğün için gelicem dedi, şöyle dedi böyle dedi, bütün zamanını ailesiyle geçiriyordu, biz mesajlaşıyorduk sadece liseliler gibi.. ondan sonra ben de sıkıldım ve ayrıldım. ayrılınca da üzüldüm çok, başkasını bulamayacakmışım aynı şekilde sevdiğim ve sevildiğim gibi geliyordu hep, bir kere bulsam bile güvenemeyecektim, bırakıp gidebilirlerdi..
ama sonra şimdiki erkek arkadaşım çıktı işte. bazen öyle oluyor ki hissettiğin bütün sıkıntılara rağmen onu sevecek ve tahammül edecek gücü bulabiliyorsun kendinde ama bu şüphesiz karşındakiyle alakalı. benim durumumu biliyorsun mesela. eğer bir sıkıntın varsa, onu sevgilinle konuşurken sana sürekli benim sana olan sevgim her şeye yeter diyorsa, yüreğini yumuşatmaya çalışıyorsa, olsun diyorsun o zaman.. güveniyorsun da öylece.. geçmişte ne yaşamış olursan ol. hani ben diyordum ya ben mi çok kapris yapıyorum diye, dün bana dedi ki, kapris değil bu; ama kapris olsa bile, istediğin kadar yapabilirsin, çekerim... böyle diyen bir insana nasıl güvenmeyeceksin ki sonrası için... bence herkesin karşısına çıkabilir böyle biri, çünkü bu insan özelliğinden ziyde sevgiyle alakalı sanırım
sen pişman mısın ayrıldığına?

tatlım sevindim senin adına bunlar herşeyin düzeliceğinin belirtileri işte :)
pişmanmıyım bilmiyorum belki de öyleyim dir. bazen aramak geliyo içimden tutuyorum kendimi bazen sen ayrıldın sen aramalısın diyorum kendime sora yine tutuyorum.. bööle gidiyo işte :)) ucu sonu yokk neresinden tutsam elimde kalıyo hoş tutcak bi tarafı da kalmadı yha :))

Arkadaşlar dün itibari ile ayrıldım sevgilimden haqyırlısı bu bunu bikliyorum şuan hatay durmuş gibi ama atlayacağım bunuda allahın izniyle

Back
X