• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O gitti gideli..:(

Sadece içimi dökmek istedim ,
bir ay olmuş gideli hayatımdan tam bir aydır ben ben değilim. Meğer ne kadr büyük yer kaplamış hayatımda kısacık zamanda, gidince kocaaaa bir boşluk oluştu dolduramıyorum, artık kahkahayla gülemiyorum hiçbirşeye hiçbise beni mutlu etmeye yetmiyo , ailem in mutsuzluğum karşısında ki şaşkınlığı ve biraz da olsun mutlu etmek için çabalamaları, arkadaşlarımın eğlence programları hiçbişe ama hiçbişe beni mutlu edemiyo,
hep bir kırıklık hep bir hüzün halindeyim onun yokluğundan beri içimden gelmiyo gülmek eğlenmek sadece onu istiyorum kokusunu çekmek içime, sarılmakk doya doyaa hiç bırakmamasına onu çok özlüyorum. Tamamlanmayı bekleyen bir yapboz parçası gibiyim adeta parçam onda ben eksiğim.. Yüzüm gülmez oldu artık deli dolu şen şakrak ben şimdi içime kapandım hergün belki arar umudu var hala içimde halbuki ben ayrıldım..onun sesini bana taşıyan telefonum en kıymetli hazinemdi o varken şimdi boş bir kutu adeta hiçbir anlamı olmayan .. çok mutsuzum ve sanki hiç geçmicekmiş gibi bundan sora hiç mutlu olamıcakmışım gibi bir his kapladı heryanımı .. Kara bulutlar içinde hapsoldum çıkamıyorum herşeyi, deniyorum mutlu olmak eskisi gibi oolmak için ama olmuyor delirecek gibi oluyorum kimseler hiçbirşey yetmiyo artık bana içim acıyor sürekli onu çok özlüyorum o yokken ben de ben değilim o gidince ben de benden gidiyorum onu çokk özlüyorum çokk özlüyorumm...:58:

bu yazıyı sanki ben yazdım biliyor musun seni o derece anlıyorum :59:

Ayrılık kararı düşünerek verilir, iyi düşünerek...
Burnu sürtsün istemişsiniz, ters tepmiş.
Daha önceki yalvarmalarından olsa gerek, diretmemiş bu sefer.

En azından bu dersi çıkarın, ayrılık kelimesi gerçekten bitmesi gerektiğinde sarf edilir.

ayrılık kararı düşünerek verilir, iyi düşünerek...
Burnu sürtsün istemişsiniz, ters tepmiş.
Daha önceki yalvarmalarından olsa gerek, diretmemiş bu sefer.

En azından bu dersi çıkarın, ayrılık kelimesi gerçekten bitmesi gerektiğinde sarf edilir.

evet burnu sürtsün istedim bensiz olamayacağına inandırmıstı beni gerçekten olamaz sandım. Yokluğumla sınav etmek istedim onu ama benim en büyük sınavım oldu :( evet daha öncekiler gibi olur sandım yine hayatım ne ayrılması sen bırakasanda ben bırakmam seni bitecekse bizim hikayemiz nikah masasında bitecek seni buldum bi daha bırakcak kadar aptal değilim demesini istedim önceden dediği gibi.. Ama kabullendi bu kez sorgusuz sualsiz sadece tmm demekle yetindi bayat bir ses tonuyla.. Diretmedi evet diretsin istedim önceekiler gibi diretmedi gitmeyi seçti kolay olanı seçti gerçek sevgi gerçek aşkı bulduğunu söylüodu gerçek aşk bumuy du onun gözünde bırakıp gitmek mi en ufak bir sürtüşme de zorluk ta sancılı dönemde.. Evet ayrılık kelimesini kullandım 3 kez kaybetme korkusu olsun istedim elimde ki tek kozun bu olduğuna inanıodum onu öle cezalandıracağımı düşünüdum hayatımın en büyük cezasını ben kendime kestim,kaybeden ben oldum evet bunlar gerçekler mutsuz olan benim şimdi peki ya o beni benden daha çok sevdiğine inandıran o peki ???

açtıgım konulara bak canım belki fikir verirsin :((( 2 hafta oldu puffff

okudum canım konularını sizinki de bambaşka bi dertmiş ama dert ettiğin şey bence büyük bi sorun diil çünkü bizde evlenince maraşa yerleşcektik onun şehrine bu böle oluyo hep zaten hem mutluluğunun kaynağı yanında olduktan sora sana her yer memleket her yer izmir olur... Naaptın aradın mı pekii ??

evet burnu sürtsün istedim bensiz olamayacağına inandırmıstı beni gerçekten olamaz sandım. Yokluğumla sınav etmek istedim onu ama benim en büyük sınavım oldu :( evet daha öncekiler gibi olur sandım yine hayatım ne ayrılması sen bırakasanda ben bırakmam seni bitecekse bizim hikayemiz nikah masasında bitecek seni buldum bi daha bırakcak kadar aptal değilim demesini istedim önceden dediği gibi.. Ama kabullendi bu kez sorgusuz sualsiz sadece tmm demekle yetindi bayat bir ses tonuyla.. Diretmedi evet diretsin istedim önceekiler gibi diretmedi gitmeyi seçti kolay olanı seçti gerçek sevgi gerçek aşkı bulduğunu söylüodu gerçek aşk bumuy du onun gözünde bırakıp gitmek mi en ufak bir sürtüşme de zorluk ta sancılı dönemde.. Evet ayrılık kelimesini kullandım 3 kez kaybetme korkusu olsun istedim elimde ki tek kozun bu olduğuna inanıodum onu öle cezalandıracağımı düşünüdum hayatımın en büyük cezasını ben kendime kestim,kaybeden ben oldum evet bunlar gerçekler mutsuz olan benim şimdi peki ya o beni benden daha çok sevdiğine inandıran o peki ???

Hayır, kolay olanı seçmemiş.
Herkesin bir sabrı var.
Her ayrılık kararında ne kadar yalvarabilir?
Neden yalvaran, çaba gösteren taraf o olsun?

Sevgilim ayrılmak istese bir defa alttan alırım, iki defa alttan alırım, üçüncüde eyvallah der kendi haline bırakırım.
Ne kadar seversem seveyim...

Gerçek aşkta burnu sürtsün diye bir düşünce olmaz.
Gerçek aşkta karşılıklı konuşma, sorunları çözme olur.

Hayır, kolay olanı seçmemiş.
Herkesin bir sabrı var.
Her ayrılık kararında ne kadar yalvarabilir?
Neden yalvaran, çaba gösteren taraf o olsun?

Sevgilim ayrılmak istese bir defa alttan alırım, iki defa alttan alırım, üçüncüde eyvallah der kendi haline bırakırım.
Ne kadar seversem seveyim...

Gerçek aşkta burnu sürtsün diye bir düşünce olmaz.
Gerçek aşkta karşılıklı konuşma, sorunları çözme olur.

senin de söylediğin gibi gerçek aşk olsaydı eğer sabırda olurdu.ne ilişkiler gördüm sevgisine ne pahasına olursa olsun sahip çıkan kişiler .. ki şunu da belirteyim ben en ufak sorunlarda hadi bitti ayrılıorum diyen paranoyak bi tip te değilim.. her defasında oluşan sorunlara çözüm aradım onlşa paylaştım süre tanıdım düzeltmesi için ama hiç fayda sağlamadı taki ne zman ayrılık kararı alıodum o zamn düzeliodu ama son zamanlarda hep işinden sora geliodum önce işi sora sevgilisi azalan ilgisi vs. belki haklısın ayrılık kelimesi çok sık dile getirldiğinden de laçkalaşmış olabilir ilişki ciddiyetii kaybetmiş her an diken üstünde drmaya mahkum bir hale getirilmiş olabilir ama bunun tek sorumlusu da ben değilim her şey güllük gülistanlıkken ben tutup ta sorun yaratıp zedelemiodum ilişkimizi aksine hep çözüm arayışında oldum onu kaybetmek için çaba göstermedim hayatıma tamamen yerleştirmek için çaba gösterdim..
ona olan sevgimin yüceliğini bititnce anladım tek anlayamadığım ve sorguladığımsa onun nasıl bu denli değiştiği ve duyarsızlaaştığı gözlerime bakarken gözleri ışıldardı hisseder yha insan hani garip bi histir o anlarsın samimimi karşında ki diil mi öleyken nasıl böle oldu vs. vs.
her buluşmamız da alyans gelinlik ev eşyası vs. bakıoduk eylülde düğün planı yapıoduk benim d. günüme denk getirmek istedik.. tüm ailesi beni bilio du her an gözümün içine bakıodu babama anlatsam da bi an önce adını koyabilsek die hep kızardı daha ne zman söliceksin eylül e ne kaldı biz hala söz bile yapamadık die ..
şimdi soruyorum sana ben sorunlumuyum da ya da aklımımı kaçırdım da o denli mutluyken mutluluğuma set koyiimm.. :43:
sanki hayat kızgın bana itmiş en kenarlara sen mutluluğu haketmiyorsun der gibi o denli umutsuz o denli eksiğim şimdi yaşamadıysan bilemezsin arkadaşım gözlerimde ışıltı vardı o arken sürekli şimdi gözyaşından başka hiçbişi yokkk..

Canım benimle aynı şeyleri yaşamışsın bu kdar benzer olmasına çok şaşırdım.Bizde ayrı şehirlerdeydik Ve bu pazar bitti ayrıldım.Hemde aynen böyleydi seninki gibi ilgisi sevgisi azaldı diye düşünüyodum ayrılmadım ama ayrılmış gibi konuştum ve aynı gün başkalarıyla konuşmuş.İşe geldiğim gün p.tesi okudum mesajlarını o kadar kötü oldumki bende alışamadım 3 gün oldu o kadar yalnızım mutsuzumki seni çok iyi anlıyorum gülmeyi bende unuttum çalışamıyorum bile :14:

kendin diyorsun canım ilk defa ayrılmadıgını..bende kabul etmedim ayrılıgı erkek arkadasın gibi ama o bunu ilk defa yaşamamışki artık böle devam edemeyecegini anlamış belkide onu yormuş yaşadıkları..artık onun geri dönmesine bir sebep yokki zaten ayrılan sensin bitiren sensin..ayrılık ceza vermek için olmazki :(

kendin diyorsun canım ilk defa ayrılmadıgını..bende kabul etmedim ayrılıgı erkek arkadasın gibi ama o bunu ilk defa yaşamamışki artık böle devam edemeyecegini anlamış belkide onu yormuş yaşadıkları..artık onun geri dönmesine bir sebep yokki zaten ayrılan sensin bitiren sensin..ayrılık ceza vermek için olmazki :(

tamamen bitirmiş olmalı içindeki beni aksi olsa şimdiye arardı çoookk tann.. ya tamamen bitirdi ya da var olan bile belkide yalan dı artık herşeyi düşünür oldum.. ben bitirdiğim için aramıyordur beli,ki dedim c.tesi d.günüydü aradım konuştuk iki uzak arkadaş gibi hayatımda hiçbişi değişmedi ben bıraktığın gibiyim yoğun,huysuz ve asosyal senin tabirlerinle ya sen dedi neler yapıosun var mı bi değişiklik .?? kimseyi alamadığını vurguladı sürekli hayatına benimkini de sordu o an bişeyleri yıkıoruz heralde bir kıvılcım olur dedim ama konuşma devam etti ve kapattık aramama şaşırdı.. ben bi ışık yaktım devamı gelir die beklerken ardından ses yok ..yani artık sevgisinden de şüphe etmeye başladım.. o kadar şanşsızım ki gece koşusuna çıktığı anda aramışım anlatamadım bile ona içimdekileri özlemimi...:(

Back
X