- Konu Sahibi blackandpink
Sadece içimi dökmek istedim ,
bir ay olmuş gideli hayatımdan tam bir aydır ben ben değilim. Meğer ne kadr büyük yer kaplamış hayatımda kısacık zamanda, gidince kocaaaa bir boşluk oluştu dolduramıyorum, artık kahkahayla gülemiyorum hiçbirşeye hiçbise beni mutlu etmeye yetmiyo , ailem in mutsuzluğum karşısında ki şaşkınlığı ve biraz da olsun mutlu etmek için çabalamaları, arkadaşlarımın eğlence programları hiçbişe ama hiçbişe beni mutlu edemiyo,
hep bir kırıklık hep bir hüzün halindeyim onun yokluğundan beri içimden gelmiyo gülmek eğlenmek sadece onu istiyorum kokusunu çekmek içime, sarılmakk doya doyaa hiç bırakmamasına onu çok özlüyorum. Tamamlanmayı bekleyen bir yapboz parçası gibiyim adeta parçam onda ben eksiğim.. Yüzüm gülmez oldu artık deli dolu şen şakrak ben şimdi içime kapandım hergün belki arar umudu var hala içimde halbuki ben ayrıldım..onun sesini bana taşıyan telefonum en kıymetli hazinemdi o varken şimdi boş bir kutu adeta hiçbir anlamı olmayan .. çok mutsuzum ve sanki hiç geçmicekmiş gibi bundan sora hiç mutlu olamıcakmışım gibi bir his kapladı heryanımı .. Kara bulutlar içinde hapsoldum çıkamıyorum herşeyi, deniyorum mutlu olmak eskisi gibi oolmak için ama olmuyor delirecek gibi oluyorum kimseler hiçbirşey yetmiyo artık bana içim acıyor sürekli onu çok özlüyorum o yokken ben de ben değilim o gidince ben de benden gidiyorum onu çokk özlüyorum çokk özlüyorumm...![]()
bu yazıyı sanki ben yazdım biliyor musun seni o derece anlıyorum