Merhaba Hanımlar
Uzun zaman oldu burada konu açmayalı.Artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiği bilemediğim ve günlerdir huzursuz olup işin içinden çıkamadığım için yine size danışmak istedim.Konu eski eşimin pişman olup geri dönmek istemesi.Evet ayrılalı 3 sene oluyor resmi olarak boşanalı 2,5 sene.Kendisi bunun üzerine bir evlilik yapıp geçtiğimiz hafta boşandı.Boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti.Kızımdan dolayı iletişimi tamamen kesemedik tabi.Ayrıldığımızda yaşına girmek üzereydi şimdi 4 yaşına girmek üzere.Son bir senedir ara ara pişman olduğunu ayrılmak istediğini bana haksızlık yaptığını fevri hareket ettiğini hala sevdiğini falan söylüyordu tabi ki pek ciddiye almadım.Yaptıklarından dolayı pişman olmasını istemiştim evet çünkü çok severek evlendim ve boşanırkende seviyordum.Zor zamanlar yaşadım kendimi zor toparladım.Kızımla güzel bi hayatım var çalışıyorum 2 aydır da görüştüğüm biri var niyeti ciddi her ne kadar evlilikten korkuyor ve kaçıyor olsamda bu kişiye karşı sıcaklığım var.Çok düşünceli kibar ve ilgili biri.Şimdi boşandığından dolayı onu engelleyen kimse kalmadı devamlı aramaya konuşmaya çalışmaya başladı.Sürekli msj atıyor.
Belki vazgeçer diye görüştüğüm biri olduğunu söyledim.Bu sefer onu gebertirim yar etmem seni diye tehdit etmeye başladı.Daha çok sıkmaya başladı whatsaptan online olsam onla mı konuşuyosun konuşma bana kötü şeyler yaptırma diyip duruyor.Söylenebilecek herşeyi söyledim affetmicemi onu artık sevmediğimi kızımız için şimdiye kadar alttan aldığımı ama vazgeçmiyor.Affetme ama kimseyle olma o zaman diye bağlanıyor konu.Ben artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Bana bi yol gösterin kızlar