hayırlı akşamlar cnaım, sayfan hayırlı olsun.Güzel bir Cuma gecesinden herkese selamlar .
Sana da Hayırlı akşamlar canım amin insallah hayirli olur :)hayırlı akşamlar cnaım, sayfan hayırlı olsun.
Hayırli sabahlar canım ben kilo almadim en azindan korudum ama sonucta veremedim de iradeli olcaz ve daha once nasil verdiysek kilo tekrardan daha kalicı bir sekilde vercez kendine inan.bugun basla mesela aksam da menu paylasimi yapcam ben sende yap istersenHayırlı sabahlar canım,
Aynen senşn gibiyim ben de, daha önce 10 kilo vermiştim, ama sonra saldım ipin ucu kaçtı, eski kiloma geri döndüm. Kilo vermek istiyorum, iş yemeye gelince amaan bundan bişey olmaz deyip hüp götürüyorum şimdiki halimden hiç memnun değilim ama irade de yok. İnşallah bu sefer de tekrar gaza gelip beraber verebiliriz. 10 kg. Verebilsem kafii bana.
İnşallah canım, olur menü paylaşımı yapalım. Motive oluruz hemHayırli sabahlar canım ben kilo almadim en azindan korudum ama sonucta veremedim de iradeli olcaz ve daha once nasil verdiysek kilo tekrardan daha kalicı bir sekilde vercez kendine inan.bugun basla mesela aksam da menu paylasimi yapcam ben sende yap istersen
Kac kilosun canımHayırlı sabahlar canım,
Aynen senşn gibiyim ben de, daha önce 10 kilo vermiştim, ama sonra saldım ipin ucu kaçtı, eski kiloma geri döndüm. Kilo vermek istiyorum, iş yemeye gelince amaan bundan bişey olmaz deyip hüp götürüyorum şimdiki halimden hiç memnun değilim ama irade de yok. İnşallah bu sefer de tekrar gaza gelip beraber verebiliriz. 10 kg. Verebilsem kafii bana.
Ben 70 ile 71 civarindayım ama boy 152 cm. Maalesef.Kac kilosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?