O günleri çok özlüyorum

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Seninle ilk tanıştığımız günü hatırlıyorum,lisenin ilk günü,sıra arkadaşı olmuştuk hani,sonrasında bu arkadaşlık büyük bir dostluğa dönüşmüştü,kardeşten öte olmuştuk,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi,kıskanılan imrenilen bir dostluktu bu,birimizin eli kanasa diğerinin canı yanardı..

Hatırlıyor musun bir gün ben yere düşecektim de beni kurtarmak için çamura düşmüştün sen de..Çok eğlenirdik birlikte üzülürdük,günlerce aşık olduğumuz kişileri birbirimize anlatır,üniversite hayali kurardık,üniversiteyi aynı şehirde okuyacaktık,aynı eve çıkacaktık,bunlar o zamanlar o kadar güzel hayallerdi ki,ailelerimiz bile bizim kardeş olduğumuzu kabullenmişti artık,öyle severlerdi seni,görüşemediğimiz her gün o kadar çok anlatacak şey birikirdi ki,büyük bir hevesle anlatırdık birbirimize,yaşananlardan çok birbirimizle paylaşmak dahayi heyecan vericiydi..

Sonra lise bitti,üniversite sınavına hazırlanıyorduk,farkında olmadan aynı dersaneye yazılmıştık,ne kadar güzeldi yine eskisi gibi devam edebilcektik..Üniversite sınavına girdik,tercihlerimizi yaptık ama söylemiyorduk birbirimize nereleri yazdık,sürpriz olsun dedik..sonra açıkladığında sevincimiz iki kat olmuştu,çünkü 24 farklı tercihten aynı şehirİ kazanmıştık:53::53:..
ama keşke olmasaydı keşke..başka bir şehirde olsaydık belki böyle olmazdı,hep dost kalırdık belki de..

Şimdi o kadar fazla ki yaşananlar biliyorum ikimizinde yolları kapalı,biliyorum barışsak da eskisi gibi olamayacağız..Ama özlüyorum işte ne yapayım çok özlüyorum,eminim ki sen de özlüyorsundur.Şimdilerde her şey yolunda mutluyum arkadaşlarım dostlarım var ama senin yerin hep boş kalacak kim doldurabilir ki..eski dostum her şeye rağmen içimde bir yerlerde seni hala düşünüyorum acaba mutlu mudur diyorum,evleneceğini duydum umarım çok ama çok mutlu olursun..Belki bir gün burayı okursun..

kendine çok iyi bak..

Son düzenleme:
Belki yine bir yerlerde karşılaşırsınız (: Umarım :29:

Neden sorunlar çıktı? Aynı eve mi çıktınız ne oldu?

Belki yine bir yerlerde karşılaşırsınız (: Umarım :29:

Neden sorunlar çıktı? Aynı eve mi çıktınız ne oldu?

Lizziecim çok teşekkür ederim canım düşüncen için ama şu an öyle bir durum ki,barışsak eskisi gibi olamayız zaten barışamayız da keşke barışabilsek,ama bu kırıklık hiç geçmeyecek :50::50:

Tam da yarım saat önce bende eski dostumdan konuşmuştum ailemle. Ben artık onunla ilgili bir şey hissetmemeyi öğrendim, ama onla gerçekten çok iyi vakit geçiriyorduk demen gibi. Ama ondan önce gelen biri daha vardı. Onla hiç bozulmadı aramız küçük küslükler dışında, bozulmayacakta buna eminim. Aklıma gelmişken gidiip bir yerlere onunla ilgili şeyler yazayım her zaman dostum olan ve olacak olan kişiyle ilgili. Üzüntünü çok iyi anlıyorum ama hayatını çizmelisin, bak o çizmiş o yapabiliyorsa sende bunu yapabilirsin sadece biraz kafanı boşaltman lazım. :31:

Tam da yarım saat önce bende eski dostumdan konuşmuştum ailemle. Ben artık onunla ilgili bir şey hissetmemeyi öğrendim, ama onla gerçekten çok iyi vakit geçiriyorduk demen gibi. Ama ondan önce gelen biri daha vardı. Onla hiç bozulmadı aramız küçük küslükler dışında, bozulmayacakta buna eminim. Aklıma gelmişken gidiip bir yerlere onunla ilgili şeyler yazayım her zaman dostum olan ve olacak olan kişiyle ilgili. Üzüntünü çok iyi anlıyorum ama hayatını çizmelisin, bak o çizmiş o yapabiliyorsa sende bunu yapabilirsin sadece biraz kafanı boşaltman lazım. :31:

Aslında ben de alıştım ama yine de arada geliyor böyle tam olarak biteli 1 yıl oldu neredeyse sürünce dönemi de 3-4 yıl sürdü,toplam 11 yıllık bir dostluktu :50::50:..Bir dostumla da ondan bir kaç ay önce bitti arkadaşlığmız,onunki de yazarım bir ara..ikisi birden ağır geldi..
İyi bir dostun varsa onu sakın kaybetme canım,o anlık bir şey olmamış hatta kurtulmuş gibi hissediyorsun ama sonrasında çıkıyor acısı..

bi an bu yazıyı benmi yazdımki diye tereddüte düştüm.. kendi kendime oturup defterime yazdığım yazılardan biri gibi.. o kadarki benim hissettiklerimi anlatıyo..bende çok özlüyorum kardeşim dediğim insanla geçirdiğim o günleri.. beraber büyüdüğümüz o yılları.. ağladığımda omzunu uzatan insanı.. ama yok kader bazen yalnızlaştırır. hep bi parçam eksik. hep kırık. biliyorum kimse onun yerini tutamayacak.. ama alıştım artık.. belki bu yazıya rasgelir.. kader bu bellimi olur..:ssz:

bi an bu yazıyı benmi yazdımki diye tereddüte düştüm.. kendi kendime oturup defterime yazdığım yazılardan biri gibi.. o kadarki benim hissettiklerimi anlatıyo..bende çok özlüyorum kardeşim dediğim insanla geçirdiğim o günleri.. beraber büyüdüğümüz o yılları.. ağladığımda omzunu uzatan insanı.. ama yok kader bazen yalnızlaştırır. hep bi parçam eksik. hep kırık. biliyorum kimse onun yerini tutamayacak.. ama alıştım artık.. belki bu yazıya rasgelir.. kader bu bellimi olur..:ssz:

Evet canım ben de alıştım ama öyle birşey oluyor ki,sanki hiç bitmemiş gibi,onunla konuşmak istiyorsun sonra hatırlıyorsun ona ulaşmaman gerektiğini..Umarım mutlu olurlar..

yazınızı okurken gözlerimden yaş geldi çünkü bende çok sevdiğim lisede tanıstığım kardesimm dediğim insanı kaybettim...hem de yok yere...
Sen sebebini biliyormussun biz hiç tartısmadık küsmedik kötü bir sey olmadı aramızda ama birden bağını kopardı.
Lisede sınıfımız kötüydü konuskan ve basarısı düsük bir sınıftı...sırf o istiyor diye güzel bir sınıfa gecmekten vazgecmistim
erkek arkadası kırdı döktü ben sürekli toplamaya calıstım...aynı okuldandı ve kızı tenefüse bile cıkarmıyordu(güya kıskanıyormus)o cıkmıyor diye ben de cıkmazdım tek bırakmayayım sıkılmasın derdim...
bir kız arkadasımızla küstü arada kaldım ama onu tercih ettim diğer arkadasımla küsmedim ama sonucta aynı yerde hic bir sekilde durmuyorlardı
sonra ne mi oldu? simdi o küstüğü kızla görüsüyor ama benimle görüsmüyor...sebebsiz yere ya da ben bilmiyorum sebebini...
evlenmeden 7 ay önce görüsmüstk telefonda en son...sonra o kızdan duydum ki evlenms hamileymis doğumuu yakınmıs
cok cok ağır geldi ne yaptm ki acaba dedim...üstelik o kızı evine cağırmıs...ben yine dayanamayp o kıza sordm nasılmıs ne yapıyormus diye
kız ise bana senin konun bile acılmadı dedi :( o beni sormamıs sormadı...
insana cok ağır geliyor bunun icin mi katlandım diyorsn keske bir sebeb olsaydı da kendimi avutsaydım

Olmuyor... Eskisi gibi olmuyor...:ssz:
En azından ben başarmadım...
Kendi adıma dostluk aşk gibi... Bir defa yara aldı mı toparlanması çok zor.:14:
Benim de var bitirdiğim bir zamanlar canım dediğim dostlarım.
Kopuştan sonra bir iki telefon görüşmesi,mesajlaşma oldu ama tıkandım. Yapamadım.
Gerçi bende hiç özlem olmadı. Özletemeyecek kadar silmiş beynimden ve yüreğimden kendisini demek ki..:19:
Sen özlüyorsan umut var bence.:31:

aynennnnn dostluk aşk gibi.. çok değişik belki aşktanda öte. seni yargılamadan sorgulamadan olduğun gibi seven bir insan. ama kayıp gidiyo işte.. alışıyosun insan nelere alışmıyoki. ama yüreğinde hep bir eksiklik oluyo.

yazınızı okurken gözlerimden yaş geldi çünkü bende çok sevdiğim lisede tanıstığım kardesimm dediğim insanı kaybettim...hem de yok yere...
Sen sebebini biliyormussun biz hiç tartısmadık küsmedik kötü bir sey olmadı aramızda ama birden bağını kopardı.
Lisede sınıfımız kötüydü konuskan ve basarısı düsük bir sınıftı...sırf o istiyor diye güzel bir sınıfa gecmekten vazgecmistim
erkek arkadası kırdı döktü ben sürekli toplamaya calıstım...aynı okuldandı ve kızı tenefüse bile cıkarmıyordu(güya kıskanıyormus)o cıkmıyor diye ben de cıkmazdım tek bırakmayayım sıkılmasın derdim...
bir kız arkadasımızla küstü arada kaldım ama onu tercih ettim diğer arkadasımla küsmedim ama sonucta aynı yerde hic bir sekilde durmuyorlardı
sonra ne mi oldu? simdi o küstüğü kızla görüsüyor ama benimle görüsmüyor...sebebsiz yere ya da ben bilmiyorum sebebini...
evlenmeden 7 ay önce görüsmüstk telefonda en son...sonra o kızdan duydum ki evlenms hamileymis doğumuu yakınmıs
cok cok ağır geldi ne yaptm ki acaba dedim...üstelik o kızı evine cağırmıs...ben yine dayanamayp o kıza sordm nasılmıs ne yapıyormus diye
kız ise bana senin konun bile acılmadı dedi :( o beni sormamıs sormadı...
insana cok ağır geliyor bunun icin mi katlandım diyorsn keske bir sebeb olsaydı da kendimi avutsaydım

Bilmediğin bir şey olmasın sakın canım eşi filan bir şey demiştir belki..ya da bir şey duymuştur senin hakkında içine kapanık biriyse de sana kızmıştır kendince belki..

Olmuyor... Eskisi gibi olmuyor...:ssz:
En azından ben başarmadım...
Kendi adıma dostluk aşk gibi... Bir defa yara aldı mı toparlanması çok zor.:14:
Benim de var bitirdiğim bir zamanlar canım dediğim dostlarım.
Kopuştan sonra bir iki telefon görüşmesi,mesajlaşma oldu ama tıkandım. Yapamadım.
Gerçi bende hiç özlem olmadı. Özletemeyecek kadar silmiş beynimden ve yüreğimden kendisini demek ki..:19:
Sen özlüyorsan umut var bence.:31:

Canım evet olmuyor eskisi gibi..sadece eski günleri özlüyorum..anlatsam çok karışık,o kadar söylenen ağır söz ,araya giren insanlar..onların üzerine olmaz işte hatırlanır,ben unutsam o hatırlar o unutsa ben hatırlarım..böyle şeyler masumiyetini yitirince geri dönüşü olmuyor malesef :14::14:

aynennnnn dostluk aşk gibi.. çok değişik belki aşktanda öte. seni yargılamadan sorgulamadan olduğun gibi seven bir insan. ama kayıp gidiyo işte.. alışıyosun insan nelere alışmıyoki. ama yüreğinde hep bir eksiklik oluyo.

Evet canım aşk gibi ama aşkte çivi çivi söker başkasına aşık olunca onu unutuyorsun,ama dostlukta o kişinin yeri hep boş kalıyor..

yha bugun duygusal günlerden mi ?
bende geçmişe daldım 1 saatir...
özel biri için değil ama öyle genel....gözümün önünden geçti yıllar yaşadığım dostluklar arkadaşlıklar anılar vs:14::14:...
tuhaf bi şekilde kendime gelmek istemiyorum bugun...:14::14::14:

Gerçek dostun yerini gerçekten hiçkimse tutmuyormuş hiçbir arkadaş gelince onun yeri dolmuyormuş çok özledim seni dostum ama şimdi kimbilir nerelerdesin evlendinmi belki çocukların bile olmuştur hiçhaber alamadım senden seneler geçti ama aklıma hep düştün aralarda şimdi bu yazıyı okuyunca benimde çok sevdigim bir arkadaşım ama araya mesafe girip kopan dostlugumuz geldi :43: üzüntünü anlıyorum canım özlemini aynı duyguları yaşıyoruz :5:

Bilmediğin bir şey olmasın sakın canım eşi filan bir şey demiştir belki..ya da bir şey duymuştur senin hakkında içine kapanık biriyse de sana kızmıştır kendince belki..

yok evlenmeden önce kesmisti aramayı içine kapanık biri değildir kızdığında acıkca derdi...dertlendim bir an ama
hani olmaz diyorsun ya bence deme...ünv.yıllarında tanıstığm bir arkadasımla da biz küsmüstük diyemeyeceğim resmen ayrılmıstık çünkü haklısınz dostluk ask gibi..bir yıl hic görüsmedik ve aynen dediğin gibi araya giren kisiler vardı..kıskanclıklar bana onun hakkında söylenen kötü sözler, ona benim hakkımda vs..neler neler
daha da bakmam yüzüne dedim o da dedi ama yine hep özledik
ben bir yıl sonra mesaj attım seni seviyorum derken samimiyetin bu muydu nasl bir yıldır benden haber almadan yasıyorsun vs..bir sürü ağır bir mesajtı tüm duygularımı döktüm
o da ağır seyler yazdı vs..
dedim tamam artk asla olmaz..
bir hafta sonra mesaj attı birlikte yürüyüpte dizlerimizin ağrısını eve gidene kadar hissetmediğimiz ne güzel günlerimiz vardı demiş
duygulandım ağladım, ağladı...hala aynı noktada aynı duygularda birlesebiliyorsak neden birbirimize eziyet edelim dedik
su an bu olayın üzerinden üc yıl kadar gecti...görüsüyoruz:)soğuk değiliz eski samimiyetimiz devam ediyor.Yüzyüze görüsüyoruz imkan bulamayınca sürekli telefondan.
Ben o zaman samimi duygular varsa her sey gecip gidiyor diye düsünmüstüm.
Belki arkadasında sen gibi özlüyordur seni de diyemiyordur...birinin adım atması gerekiyor belki de..
Ama arkadasının ne yapacağını bilemediğimden kalbinin de kırılmasını isttemem
yine de güzel günler hatırına yasatmak lazım

yha bugun duygusal günlerden mi ?
bende geçmişe daldım 1 saatir...
özel biri için değil ama öyle genel....gözümün önünden geçti yıllar yaşadığım dostluklar arkadaşlıklar anılar vs:14::14:...
tuhaf bi şekilde kendime gelmek istemiyorum bugun...:14::14::14:

İnsan bazen özlüyor canımm..zaten o günleri anmamak tuhaf olmaz mı,o kadar şey yaşandıktan sonra hatırlanıyor ve o zaman önemsiz bir şey bir şey bile daha sonra güzel bir anı oluveriyor..

Back
X