O ilk Masum Öpüş nasıldı ?

çok güzeldi :17: sözlenmek için askerden gelmişti, o gün de en yakın arkadaşımın nikahı vardı, nikahtan sonra yemek yemiştik gece beni eve bırakırken sıkıca sarıldı bana ben de bırakmayacaksın sanırım demiştim ertesi gün askere dönüşü vardı son akşamımızdı, birden alnımı öptü sonra da dudaklarımdan öptü. onun ve benim ilk öpüşmemizdi. ben çok şaşırmıştım beklemiyordum sonra ben de onu öptüm :17: hiç unutmuyorum o anki heyecanımızı.. ama sonradan bi beklenti içinde oluyorlar onu da pek sevmiyorum :19: 1 kere öptük diye hep de olmaz ki :27:

ilkim şu anki sözlümle oldu:')
yağmurlu bir gündü tartışmıştık ama birbirimizi bırakıp gidemiyorduk da o bana bir adım ben ona derken biraraya geldik vee mutlu,titrek son ilk yaa resmen titremiştim baştan ayağı onda tepki yok tabi benden bekliyor sıpa zaten öyle yanaktan öper gibi bir busecik kondurdum bal dudağına;D çok şükür ki bende onun ilkiydim allahım gönlüme göre verdi..:))

en ilk öpüşmem 5-6 yaşındaydım komşumuzun oğluyla tabi ki çocukluk o zamanlar pembe diziler filan gaza geldik herhalde:37: Neyse en masumane öpüşmemdi:27: Yaptığımız şeyin ne olduğunu bile bilmiyorduk...

İlk gerçek öpücüğüm lise 1deyken oldu çok fena titriyordum,yüzümü ateş basmıştı güzel bir öpüşme değildi sanırım çünkü aklımda net bir anı yok.
Fakat şuan ki sevgilimle her öpücüğümüz ilk öpücük gibi,öyle heyecanlı öyle masum hissediyorum ki:16:

şebelek ya nerdeeeen nereye.. :16: :16:
yeni çıkmaya başlamıştık daha.. arkadaşlarımızla beraber ankaradan istanbula gidiyoruz
otobüs yolculuğu.. muhabbet muhabbet derken otobüsün ışıkları söndü bu da uykum geldi dedi bende tamam yatalım biraz dedim cam kenarına beni oturtmuştu ben cama yaslandım o da omzuma koydu başını.. sonra uyku hali kafası düşe düşe kucagıma indi :9: :9:

neyse yarım saat falan kucağımda kestirdi sonra ben kıpırdanınca uyandı kalkarken uyku sersemi bir halde öyle bir öptü ki beni yanaklarımdan kulaklarıma kadar ateş attı suratım..
tam da dinlenme tesislerine giriyorduk otobüsten inince sıpam dahil kimsenin yüzüne bakamamıştım pespembe suratımla :1:

iskendercide öpmüştü ilk.:KK53:masaya otururken öpücük kondurdu.hiçbişey yokmuş gibi oturdu.benim tabi yüzüm kızarmış,ellerim falan kendini koyvermişti.sonra da otoparkta devam etmiştik.:KK53:çok romantik yerler seçeriz de kendimize.

Ilk aşkım... deniz karsisinda oturup denizi izlerken goz goze geldik.. ben çok utandim bakamadim. Oda once alnimdan sonra dudagimin kenarindan masum bir opucuk kondurdu.. insallah helalim olucaksn dedi... 5 yildir birlikteyiz. Rabbim ayirmaz inşallah :)

Sinemadaydık yanağına masum bir öpücük kondurmak isterken onun da aynı istekleri olduğunu bilmiyordum tabii. Ben tam yanağına yönelirken başını çevirdi vee olan oldu :oops:

2 sene önceydi yağmur yağıyordu. Bir bahçedeydik küçük bir dükkan vardı kapalıydı o dükkanın arka tarafına sığınmıştık. Biraz ıslandık o an yağmur yağarken birden ilk öpücük geldi. Çok tuhaf geldi. Ama gerçekten "kelebekler uçuştu" derler ya onu hissettim. Donakaldım hiçbirşey söyleyemedim sadece gülümsedim. Hala o parkın önünden geçerken gülümserim çok güzel bir andı. :)

Benim ilk sevgilim değildi ama ilk öpücüğümdu. Tartısmıstık sonra ben onu bi yere çağırdım buluştuk konuştuk falan sonra o dedi gel bitmesin diyip elimi tutup bana sarıldı, ve kadere bak ki tam o anda mustafa cecelinin sultanim şarkısı bi yerden calıyodu bana dedi dans edelim ben biliyıdum tabi bu dansın sonu opusmekle biticek hayır istemiyorum ya ben dedim. Sonra annemler aradı bende dedim hadi gidelim, o da dedi bi kere opeyim gideriz dedi hayır ya dedim tam o zaman da telefon çaldı opucukten kurtuldum. Ona boyle sıkı sıkı sarıldım o da bana tabi ki sonra yanağına öpücük kondurdum, küçük kız gibi öptüm çok masum bi opucuktu. Neyse sonra eve gittik ertesi gün yine buluştuk, arabasına bindik bi yerde durduk bana dedi yanına geleyim mi, bende dedim bilmem sen bilirsin. O da dedi dur bari sen cagırmıyorsun ben geleyim dedi geldi yanima oturdu kolunu omzuma attı. Sonra boyle hep bana bakıyodu ben de diyodum bakma ya., falan sonra boyle yanagımı falan öptü, sonra dedi ki seni öpmek istiyorum dudaktan bende dedim hayır olmaz, falan dedim sonra biraz geçti birden beni opmesin mi Allahım ilk opucugumdu o. Sonra hemen kafamı geri çektim ağzımı sildim, bunu iki defa daha yaptı, bende dedim ya mehmet efe ya valla bi daha opersen giderim dedim, o da dedim benim değil mi öperim sanane dedi. Ayyy ama çok tatlı kişi ya yerim ben onu. sonra bana sarıldı sıkı sıkı bebd en onu yanağından öptüm abana dedi ay ne kadar tatlı opuyorsun bi daha opsene dedi öptüm ya çok şirin biri ya o. Neyse her öptüğünde dudagımı sildim en sonunda elimi tuttu birden dudagıma yapıştı ve ona ağzımda geveleyerek dedim mehmet efe seni oldurucem ya, bi baktım guluyo o gülüşü hayatım boyunca da unugmicam çok tatlıydı ama,neyse bende baktım o zorla opuyodu bende gittim onun dudağını ısırdım ama hafif bi şekilde. Kafamı çektim en sonunda elimi bırakmadı silcem ya tabi bunu biliyor bana diyor silmiceksin ben de dedim bana ne silcem dedim sildim sonra annem aradı bana iycene sovdu bende ona dedim hadi gidelim annem çağırıyor. Beni bi yerde bırakıcaktı, geldik oraya durdu arabayı tam iniyodum dedim gel opeyim ya. O da yanağını uzattı ben de dedim yanaktan değil, ama küçücük opucem dedim. Sonra boyle küçücük bi buse kondurdum, arabadan indim ve dedim bak bu defa silmedim

Back
X