Benim ilk sevgilim değildi ama ilk öpücüğümdu. Tartısmıstık sonra ben onu bi yere çağırdım buluştuk konuştuk falan sonra o dedi gel bitmesin diyip elimi tutup bana sarıldı, ve kadere bak ki tam o anda mustafa cecelinin sultanim şarkısı bi yerden calıyodu bana dedi dans edelim ben biliyıdum tabi bu dansın sonu opusmekle biticek hayır istemiyorum ya ben dedim. Sonra annemler aradı bende dedim hadi gidelim, o da dedi bi kere opeyim gideriz dedi hayır ya dedim tam o zaman da telefon çaldı opucukten kurtuldum. Ona boyle sıkı sıkı sarıldım o da bana tabi ki sonra yanağına öpücük kondurdum, küçük kız gibi öptüm çok masum bi opucuktu. Neyse sonra eve gittik ertesi gün yine buluştuk, arabasına bindik bi yerde durduk bana dedi yanına geleyim mi, bende dedim bilmem sen bilirsin. O da dedi dur bari sen cagırmıyorsun ben geleyim dedi geldi yanima oturdu kolunu omzuma attı. Sonra boyle hep bana bakıyodu ben de diyodum bakma ya., falan sonra boyle yanagımı falan öptü, sonra dedi ki seni öpmek istiyorum dudaktan bende dedim hayır olmaz, falan dedim sonra biraz geçti birden beni opmesin mi Allahım ilk opucugumdu o. Sonra hemen kafamı geri çektim ağzımı sildim, bunu iki defa daha yaptı, bende dedim ya mehmet efe ya valla bi daha opersen giderim dedim, o da dedim benim değil mi öperim sanane dedi. Ayyy ama çok tatlı kişi ya yerim ben onu. sonra bana sarıldı sıkı sıkı bebd en onu yanağından öptüm abana dedi ay ne kadar tatlı opuyorsun bi daha opsene dedi öptüm ya çok şirin biri ya o. Neyse her öptüğünde dudagımı sildim en sonunda elimi tuttu birden dudagıma yapıştı ve ona ağzımda geveleyerek dedim mehmet efe seni oldurucem ya, bi baktım guluyo o gülüşü hayatım boyunca da unugmicam çok tatlıydı ama,neyse bende baktım o zorla opuyodu bende gittim onun dudağını ısırdım ama hafif bi şekilde. Kafamı çektim en sonunda elimi bırakmadı silcem ya tabi bunu biliyor bana diyor silmiceksin ben de dedim bana ne silcem dedim sildim sonra annem aradı bana iycene sovdu bende ona dedim hadi gidelim annem çağırıyor. Beni bi yerde bırakıcaktı, geldik oraya durdu arabayı tam iniyodum dedim gel opeyim ya. O da yanağını uzattı ben de dedim yanaktan değil, ama küçücük opucem dedim. Sonra boyle küçücük bi buse kondurdum, arabadan indim ve dedim bak bu defa silmedim