- Konu Sahibi kahvenindelisi
GMerhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
Allah askına su kendini geliştirmiş ilkokul mezunu ıvır zıvırlarını bırakın.Universite havası solumus insan ile okumamış insan arasında dağlar kadar fark oluyor.Universite mezunu olup aylak olanda çok ama ilkokul mezunu olupta univ. Okuyan birisinin okuma ve akademik tecrubesi olması imkansız.ozguven eksikliğine değinmiyorum bile ki her anlamda sıkıntı bu durum.kesinlikle uzak durmalısınızMerhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?