• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o ilkokul ben üniversite mezunu...

Merhabalar,

Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
G
Merhabalar,

Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
Allah askına su kendini geliştirmiş ilkokul mezunu ıvır zıvırlarını bırakın.Universite havası solumus insan ile okumamış insan arasında dağlar kadar fark oluyor.Universite mezunu olup aylak olanda çok ama ilkokul mezunu olupta univ. Okuyan birisinin okuma ve akademik tecrubesi olması imkansız.ozguven eksikliğine değinmiyorum bile ki her anlamda sıkıntı bu durum.kesinlikle uzak durmalısınız

Harvard insanları küçümseme ve kendini bir şey sanma bölümü bitirmiş. Annesi babası da ilkokul mezunuymuş neyin nefreti ben anlamadım..
Ya elin adamından ben niye nefrt edeyim. Mesele denklik meselesi diyorum. Babam bu yaşta azmetti bitirdi. Genç bir insanin bu kadar bilinçsiz olması sacma

Parasını odeyebilen üniversite mezunu olabiliyor yıllardır. Ben cok inanmıyorum artık bu okul olaylarına. Dürüst olsun çalışkan olsun erkek için en önemli özellik çalışkanlığı bence. Okumak cehaleti almıyor.
Bizim mahallede bufesi olan bir amca var ne zaman gitsem kitap okuyor. Ilkokul mezunu. Oyle kültürlü birikimi olan biriki
2 üniversite bitirmiş bir arkadasim var mesela hayatında 2 kitap okumamış. Karısına yapmadığı eziyet kalmadı. Markete bile tek yollamaz. Kör cahilin teki. Bu işler belli olmaz.

Sen okutma çocuğunu ya. Çok masraflı o parayla iş kur ona. ODTÜ uzayı bitirsem böyle konuşabilirim yani. Başka hangi okul ve bölümler böyle konuşabilir? Ayrımı sen yapıyorsun farkında mısın?
Sana ne benim çocuğumdan seni ilgilendiriyor mu sende bir kuyruk acısı var önce bir kendine bak sonra bana laf söyle

Ya elin adamından ben niye nefrt edeyim. Mesele denklik meselesi diyorum. Babam bu yaşta azmetti bitirdi. Genç bir insanin bu kadar bilinçsiz olması sacma
Yav adam zamanında zorla okuldan alınmış belki küstü olamaz mı işleri iyi gitti dönmüyor girmiyor o toplara belki kendini öyle mutlu hissediyor. Yani herkesin yaşam standartları aynı mı? Ben de doğru bir şey diyorum o halde üniversiteliler çok bilgili genel kültürlüyse kim milyoner olmak ister yarışmasında ilk sorularda tak diye elenmez değil mi? Heyecan derler gerçi şimdi ama heyecan da aynı sizin ilkokul mezunu neden liseyi açıktan okumadı bahane dediğiniz gibi bir bahane işte :)

G
Allah askına su kendini geliştirmiş ilkokul mezunu ıvır zıvırlarını bırakın.Universite havası solumus insan ile okumamış insan arasında dağlar kadar fark oluyor.Universite mezunu olup aylak olanda çok ama ilkokul mezunu olupta univ. Okuyan birisinin okuma ve akademik tecrubesi olması imkansız.ozguven eksikliğine değinmiyorum bile ki her anlamda sıkıntı bu durum.kesinlikle uzak durmalısınız

benim özgüvenim onunkinden daha düşük....

Yav adam zamanında zorla okuldan alınmış belki küstü olamaz mı işleri iyi gitti dönmüyor girmiyor o toplara belki kendini öyle mutlu hissediyor. Yani herkesin yaşam standartları aynı mı? Ben de doğru bir şey diyorum o halde üniversiteliler çok bilgili genel kültürlüyse kim milyoner olmak ister yarışmasında ilk sorularda tak diye elenmez değil mi? Heyecan derler gerçi şimdi ama heyecan da aynı sizin ilkokul mezunu neden liseyi açıktan okumadı bahane dediğiniz gibi bir bahane işte :)
Ben gitsin kendine zir cahil bir üniversite mezunu bul demiyorum ki. Hayata yeni başlıyor ve neden daha iyisini istemesin? Üstelik aşık bile degil

Eşim ortaokul mezunu. Ben üniversite.
Üstüne o doğulu ben göçmenim.
Dağlarsan daha beter fark var bakınca.
Referandumda bile aynı oyu vermiyoruz öyle farklılık.
Ama iyi ki evlenmişim. Hayatımın aşkı o benim.
Hiç pişman olmadım, yaşlanınca olursam yine yazarım.

Mutluluğunuz daim olsun:))

Ben gitsin kendine zir cahil bir üniversite mezunu bul demiyorum ki. Hayata yeni başlıyor ve neden daha iyisini istemesin? Üstelik aşık bile degil
Herkesin hayatı kendine bu üyeyi de tanımıyoruz en nihayetinde. Kendi hayatı kendi karar verecek belki böylesi hayırlıdır kim bilir :) neyse eğitim görmek güzel şey tabii ona lafım yok burda okuyanlar beni yanlış anlamasın ama en iyi okullar köklü okullarımız fark ettiyseniz yenileri kötü ve herkes lisans eğitimi alabiliyor. Bu durum canımı sıkıyor işte eskiden mezun olanlarla bir değiliz. Ve kendini geliştirmeyen kitap okumayan bilimsel şeyleri araştırmayan çok. Varsa yoksa hava cıva...

Okumak dediğimiz bir diplomadan ibaretse arada bir sorun olmaz. Yani karşınızdaki insan belki şartlar dolayısıyla okuyamamistir ama kendini geliştirmiştir. Nice üniversite mezunları var ilkokul mezunu kadar düşüncesi kültürü yok. Öte yandan ilişkilerde erkek her zaman kadından bir tık daha yukarıda olmak istiyor fitratlari böyle sanırım. Siz en ufak bir fark hissettirmeseniz de kendi içinde aşağılık kompleksine girip sizle durduk yerde tartışma çıkarabiliyor. Maaş olsun bir konu üzerine konuşurkenki yorumunuz olsun sizin takmadığıniz şeyler onda gurur meselesi yapabiliyor. Bu belki sıradan bir ilişkide sorun olmaz ama evlilikte uzun vadede kadını baskı altında hissettitebilir erkeği de yetersiz. İlkokul mezunu olmak suç değil günah değil herkes aynı şartlara sahip olacak diye bir şey yok. Ama iyi tartın sonradan arada oluşabilecek farklar incitici olabilir bunu en iyi siz tespit edersiniz o insan kendini yetiştirmiş biriyse ve aklınız kalbiniz ondaysa tanımaya çalışın derim.

Back
X