ceyda arkadaşım,
o kadar güzel bir başlık açmışsınki o işe girmemeliydim diye Allah hepimizin yardımcısı olsun her zaman
sana çok çok geçmiş olsun ama dua etki böylece kurtuldun Allah beterinden saklasın deriz ya benim başıma
gelenleri anlatsam binbir kez şükredersin haline

.ben çok tanınmış bir optik sektöründe çalıyordum lojistik biriminde yani depo da irsaliye kesiyorum geçen hafta sayım yapıldı ve tam 5000 küsür açık çıktı buda 800 milyara filan geliyo iş yerinde kameralar var kameraları incelediler hiç bir şey çıkmadı suç üstü yapamadılar ne oldu
suç benim ve benim gibi bunu söylemek istemezdim ama zavallaı arkadaşlarımın başına kaldı belki de depomuza bile gelmeden hile ile fatura girişleri yapılan ürünleri siz çaldınız diyerek bizden şikayetçi oldular polisler geldi hepimizin ifadesi alındı şimdi savcılığa gidecek hiç yoktan yere hayatımız karardı ve benim 4 ay sonra düğünüm var artık bu
psikolojiyle nasıl mutlu olacaksam bilmiyorum

çok ama çok mutsuzum işten atıldık resmen hırsız damgasıyla ve hiç bir kanıtları olmadan yaptılar bunu hayatımda ilk defa polisle karşı karşıya kaldım daha kötü şeyler olmasından korkuyorum ne olur birileri bana teselli versin intihar bile etmeyi düşündüm o kadar gururum incindiki

Allah yapanların cezasını bize böyle davrananların belasını versin