O istanbulda ben aydın da

teşekkürler canım herşeyi en baştan anlatıyım ben yedinci sınıfta istanbula geldim ve şimdiki sevgilimin okuluna geldim ikimizde yediye gidiyoduk seviyomuş arkadaşa söylemiş o da dedi inanmadım ondanda nefret ediyodum zaten bu arada adıda alperen sonra yedinci sınıfın ilk dönemi bitti ve taşınmışlar bu da okul değiştirmek zorunda kaldı tabi onu hiç görmedim falan neyse sekizinci sınıfın ikinci dönemi başladı ikinci günüydü sabah arkadaşlar geldi dediler alperen okula geri gelmiş diye sevmiyodum ya hani hiç takmadım o da benim yanıma hiç gelmedi öğle arası geldi ödevimi yapmamışım onu yapmak için aşağıya inmemişrmtom neyse bi kafamı kaldırdım sınıfa giriyodu o an da da sınıfta bi kaç kişi vardı neyse baktım anlatamam gözümü ayıramıyom çok yakışıklılaşmış gözleri

Bu nasil konu? Nasil anlatim tarzi? Nerden geldin,nereye gidiyorsun? Nerde noktan,virgülün? Baslikla yazinin arasinda nasil bir alaka var? Kafamda deli sorular :KK11:

gözleri de açık yeşil sınıftan içeri girip önümdeki sıraya oturana kadar gözlerimi ayırmadım oturdu öyle havadan sudan konuştuk evet aşık olmuştum ama o anlık sadece tipine ayrıca sonradan öğrendim o gittigi okuldan biriyle çıkıyomuş okul başladığından beri sevgilisinin olduğunu öğrenibce benim için biterdi çünkü o kızın yerinde olmak istemem ya neyse konuştuk hadi aşağıya inelim dedi yanlış anlamazlar mı dedim anlasınlar ya dedi ben işte bu an aşık oldum benim ona 1,5 yıllık aşkım işte böyle başladı (sanırım sevgilisi uzakta bu okuldan kimse tanımıyo söyleyemezler diye düşünerek bunu dedi belki de ama ben ondan sonra her teneffüs yanına gittim arkadaşları da yanında ben de arkadaşımı alip gidiyodum yanına beraber geziyoduk hep sevdiğimi belli eden şeyler diyodum falan çakıyodu hiç pas vermiyodu) neyse 3-4 gün geçtikten sonra bu ayrılmak istiyomuş o kızdan karar vermiş ayrılcakmış bi gün gezerken parkta sevgilini bir erkekle görmüş tabi yinede çok üzülmüş ayrılmış bu günlere kadar okulda herkes bize laf atıyodu çıkıyonuzmu ne kadardır çıkıyonuz falan ama takmıyodu o 2 hafta kadar böyle devam etti her teneffüs yanına gidiyodum kankaya bağlamıştık sonra bir gün beni yanına çağırdı arkadaşlarlayken gittim yanına sana bişey söylicem dedi evet dedim ama kaçmıycaksın cevap verceksin dedi tamam dedim sen bana sence bunun devamı nasıl olabilir dedi neden asılıyon mu dedim yok yok aşık mısın dedi gözlerimi düşürdüm gözlerinin içine bakarak evet diye haykırmak geçti içimden ama yapamadım sadece gözünün içine baktım ve galiba dedim ondan sonra bir hafta kadarda böyle devam etti yani teneffüslerde birlikteydik sonra bi gün sen eve nerden gidiyon dedi anlattım beraber gidellim mi dedi olur dedim gittik evin yakınında bıraktı gitti ertesi günde e artık çıkıyoruz dim dedi evet dedim meğer dünkü çıkma teklifiymiş neyse sonradan annesiyle tanışmamı istedi kırmıyım dedim düşün o telefondan konuşmamı istedi ben telefonda olmaz yüz yüze konuşalım dedim ve oldu karne günü geldi karneleri aldık biraz yürüdük bu biririmizi son görüşümüz olcaktı çünkü bikaç gün sonra aydın a taşıncaktık neyse o evine gitti bende evime geldim sonra dokuzuncu sınıfın 15 gün tatilinde geldi buraya annesini babasınıda alıp bu arada babasıyla da tanışıyorum... İşte böyle eksik kalan, merak ettiğin ya da başka her hangi bi konuda soru sormak istersen sorabilirsin...

Devamını okursan anlarsın artı konu başlığım ve anlatım tarzım noktam virgülüm seni ilgilendirmez beğenmediysen okuma ben merak eden için yazdım..

Back
X