• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar araftayım ki.. devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah bebeğine sağlık uzun ömür versin de böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız peki ?
Çünkü sürekli kötülük yapan bir insan değil aslında. Çevresindeki herkes onu sever sayar. Herkese yardıma koşar. Onun tek kötü yanı ve en kötüsü de budur zaten önceliğine bizi koymaması. Kendisi de farkında aslında acaba hasta mıyım sorunum mu var diye düşünebiliyor en azından. Ama bekar gibi takılmaktan vazgeçemiyor. Farkında olup devam etmesi beni çok yaralıyor zaten.

Çünkü sürekli kötülük yapan bir insan değil aslında. Çevresindeki herkes onu sever sayar. Herkese yardıma koşar. Onun tek kötü yanı ve en kötüsü de budur zaten önceliğine bizi koymaması. Kendisi de farkında aslında acaba hasta mıyım sorunum mu var diye düşünebiliyor en azından. Ama bekar gibi takılmaktan vazgeçemiyor. Farkında olup devam etmesi beni çok yaralıyor zaten.
ya hu adam el iyisi sana köpek olduktan sonra elalem göğe çıkarsa ne olur ! hasta olduğunu mu sorar 😒geçen gün pazarda patates alırken bir anda başım döndü dengemi kaybettim (sendeledim hatta kimse fark etmez sanıyordum) pazarcı abi ;" hastamısın ,biraz otur, rengin attı "dedi düşün yedi kat yabancı.

ya hu adam el iyisi sana köpek olduktan sonra elalem göğe çıkarsa ne olur ! hasta olduğunu mu sorar 😒geçen gün pazarda patates alırken bir anda başım döndü dengemi kaybettim (sendeledim hatta kimse fark etmez sanıyordum) pazarcı abi ;" hastamısın ,biraz otur, rengin attı "dedi düşün yedi kat yabancı.
Haklısın, doğru söylüyorsun. Bazı gerçekleri kabullenmem gerek artık.

Bebeğim olduktan sonra işten çıktım mecburen. Çalışıyordum. Özel sektör olduğu için doğum iznidir ıvırı zıvırıdır yoktu tabi. Yine çalışırım o mühim değil. Dediğinde haklısın fakat çevremizde görüyoruz ne çalışmayan kadınlar nasıl değer görüyorlar. Sadece maddi şeylerden bahsetmiyorum yanlış anlamayın. Tamamen karakter meselesi şahsi fikrimce.
E o zaman hiç birikim yapmadınız mı? Bende özel sektördeyim ama tüm haklarımı kullandım şükür.

Normal bir erkek değer verdiği kadına param yok diye yarım pasta almaz. Bunun parasızlıkla ilgisi yok. Lise çağındaki çocuk bile yapmaz. Adam cimrinin teki, böyleleri sadece kendini sever.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X