• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar borca rağmen ailesine para göndermesi

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Evet durum bu.yeni evliyiz deli gibi borcumuz var ama o 50-100 kardeslerine yolluyor.babasının kredi kartlarını ödüyor. Ailesini çok seviyorum kötü gelin -kayınvalide modunda değiliz.gider gelir sever sayarım. Ama buna katlanamıyroum. Aptal mıyım ben birsey alırken elli defa düşünüyorum diyorum.kızdım olmadı.napsam bilmiyorum. Borca sok deseniz ben gece uyuyamıyorum

Ailesinin durumu cok mu kotu?

Degilse bir sey alirken 50 kere dusunmeyin. En pahalisini alin. Sizden kisip ailesine yollamasi yersiz. Ama cok ihtiyaclilarsa olabilir bence.
Yani kardesimin okula yol parasi zor cikisiyorsa evet ben de ne pahasina olursa olsun yollardim. Kredi karti vs odemek abarti ama.

Birşeyi alırken 50 defa düşünmem artık mesela.
Çok canım sıkılıyor ya anlatamam.
Ailesinin durumu cok mu kotu?

Degilse bir sey alirken 50 kere dusunmeyin. En pahalisini alin. Sizden kisip ailesine yollamasi yersiz. Ama cok ihtiyaclilarsa olabilir bence.
Yani kardesimin okula yol parasi zor cikisiyorsa evet ben de ne pahasina olursa olsun yollardim. Kredi karti vs odemek abarti ama.
Hayır çok da kötü değil canımı sıkan bu

Çok canım sıkılıyor ya anlatamam.

Hayır çok da kötü değil canımı sıkan bu

O zaman hic bir seyi 50 kere dusunme.
Canin ne isterse yap gez toz harca.
Sen kendinden kesiyorsun o ailesine yolluyor. Ailesinin durumu da kotu degil..

Oldu baska?

Sen harca ki gondermeye kalmasin.

Hep böyle devam eder sen çalışıyormusun ailesi ne iş yapıyor bir gelirleri var mı
Çalışıyorum aynı maaşı alıyoruz. Aileside çalışıyor.durumları bizden az daha kötü sadcee.okuyan kardeşine yollasın tamam da herkesin bişeyini ödemesinden nefret ettim

Benim eşim de kendi borç icinde yüzer yeni evliyken tabi ben hamilelik dahi alamazdım.
Baktım ailesine yoluyor tabi kavga ettim zaten düğünde yardım etmediler takılan çeyrekleri felan aldılar üstüne bütün parayı aldılar doymadılar doymazlar.
Baktım olmuyor kartını ben aldım bütün evi maddi konuda ben idare ediyorum cebine de harşlıgını veriyorum tamamdır.
Yapabilirseniz ekonomiyi siz saglayın.

Yolun basinda saglam bi kriz cikar bence boyle surup gider yoksa..ne demek istedigimi anliyosun di mi ben kiyameti kopartirdim.

Yapilacak sey surekli ihtiyaclardan bahsedeceksin evin kendinin onlara para kalmasin dusunmeden harcayacaksin bi sure sonra kendi elinede pek kalmayacagi icin gonderemeyecek..

Kardeslerine göndermesi olabilir okul biter yakında istemezler.kredi borclarını ödemesi fazla biraz.ben bunu sznde calısmanıza baglıyorum ihtiyacınız yok gbi algılıyor olabilirler.

Back
X