• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borclu sevgili sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

daisyymmerli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
1
-1
1
21
herkese merhaba 21 yasındayım okuyorum 4 aylık bi ilişkim var.sevgilim 23 yasında sanayide çalışıyor bir araba borcu vardı 4 aydır bazen evden sandvic yapıp götürdüm bazen hesabı ödedim yani maddi olarak cok destek oldum öğrenci olmama rağmen.cünkü hep bir borcum var lafı yapıyodu para konusu %50 %50ydi neredeyse.tek kardeş babası kücükken vefat etmis bir annesi var evleri kendilerinin (aile apt) 3 tane arsası var annesinin üstüne çalışıp yapmışlar.simdi arabayı yatırım icin satıcak ama ben arabaya cok düşkünsün bence seneye de borca giriceksin vs dediğimde olabilir hayatım falan diyo ama zorlandık maddi kaygı yaşıyorduk hep borcum bitsin rahatlicaz dedin tam bitince yine borca girerim diyosun dedim bana paragöz muamelesi yapıyor geleceğimiz için yapıyorum altına cwviricwm hani önemli olan birlikte olmaktı muhabbeti yapıyor.sizde ne yapmalıyım onu seviyorum ama bu hareketleri güven kırıyor varyemez oldugunu veya beni buna tamah etmeliymisim gibi muamele yaptığını düşünüyorum sizce ayrılmalı mıyım veya yanında mı durmalıyım? borçtan cebine 5 bin kalıyprdu kredi kartına girdi onu bile bazen korkarak harcıyordu dikkat edelim cok borca girdik vsvs ne yapmalıyım sizce akıl verir misiniz…

4 aylık ilişkide bu kadar para konuşmayın. Evet hesabı bölüşebilirsiniz ya da o yemeğe götürdüyse sen kahveye götürürsün. Ama şu an aranızda bir bağ yokken onun maddi durumuyla bu kadar ilgilenme :)

Gereksiz fedakarlık yapmışsınız.ona yemek falan götürmek saçma bence.suan bı resmiyet yok ve parasını nasıl harcayacağı sadece onu ilgilendirir.siz usteledikce sizi paragöz olarak görur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X