Cikmazda olacak birsey yok , kocaman kiz olmussun okulun bitmis meslegini eline almissin tamam ailen uzaga gitmeni istemiyor olabilir ama hayat bu yani seni surekli yanlarinda tutumak isterken korkak asosyal biri haline getirmisler olacak sey degil yani. Su hoslandigin kisi senin icin gelecek vaat eden birimiydi bilmiyorum ama en azindan bundan sonraki iliskilerinde aileni hemenisin icin katmasan daha iyi olur. Once tanis gorus duygularindan karsindakinden emin ol sonra ailenle tanistir, burda arkandan biri kovalar gibi isleri birbirine karistirmissin, ustelik annen istemedi diye de ayrilmissin cocukjluk mu korkaklik mi yoksa zaten oylesine bir hevesmiydi bilmiyorum ama bu senin icin bir ders olsun . Tamam anne baba rizasi onemli ama hayatini bu sekilde yonetmelerinede sonsuza kadar izin vermemelisin.
Boyle devam edersen annenin dizinin dibinden ayrilmadan iki sokak otede veya ayni apartmanda veya ayni semte oturusun evlenince, ve onun sectigi biriyle evlenirsin, evliligini hayatini, cocuk yapma yasini, cocuguk yetistirme seklini, yaz tatillerini cocugunun okul secimine kadar herseyini annen yonetir haberin olsun. Anladigim kadariyla ailende oyle bir potansiyle var yani.
Kendi hayatim kendi tercihlerim biraz bana nefes aldirin diyebilirsin ailene.