- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
Çok üzgünüm arkadaşlar beni teselli edin . Biz eltimle 5 yıldır küsüz hic konuşmuyoruz bayramlarda falan kv lerde denk gelmemeye çalışıyoruz küsme sebebimiz eltimin cok kibirli olup herkesi aşağılaması bikaçkere bana da yaptı bende eşime bidaha yaparsa cevabini verecegimi soyledim. Neyse birgun karsiligini verdim ortalık karıştı. Kaynım karısına laf soyledim diye esimle küstü tartıştı. Her bayram geldiginde eşim hep beni zorladı kv lerde denk gelelim bi ortam olur barışırsınız falan dedi. Bi kaç kez onlar varken gittim kv lere eşimin hatrı diye biz gidince onlar kalkıp gidiyolardı. Bu bayramda yine eşim zorladı gitmem dedim. Bu kez tartıştı benimle benim yüzumden küslük varmış falan bir sürü şey söyledi cok gücendim kırıldım tamam benim yüzümdense düzelteyim dedim eltimi aradım eşimin yanında özür dilerim hata bendeydi dedim. Önemli degil daha küçüktün demekki hatanın farkına vardıysan demekki olgunlaşmıssın dedi. Çok utandım aşağılanmış hissettim kendimi. Şuan çok kötüyum beni teselli edin ne olur