o kadar kırıldım ki :(((

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar ben daha önce bir konu açmıştım doğumgünüm var erkek arkadaşım mecbur olarak memlekete gidecek doğumgünümü bu pazar kutlayacağız diye biz iki yıldır birlikteyiz bugün bnm doğum günüm o dün gitti birşey demedim pazar kutlayacağız diye kontörü yok bu sabah mesaj atmılş biz vardık ben şarjımı evde unuttum sen benden haber bekle seni çok seviyorum bitanem iyi ki doğdun seviglim diye kızlar inanabiliyor musunuz bir arayıp iyiki doğdun ible demedi sadece mesajın sonua yazmış madem kontörü yok gidip bir kontörlü telefondan arayamadı mı o kadar üzgünüm ki size anlatamam bu pazar kutlayacağımızın da artık bnm için hiçbir anlamı kalmadı çok moralim bozuk evde ağlıyorum üzüntüden senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
yazik ya belki parasi yoktur anladigim kadari ile yasiniz kücük büyük ihtimallede ögrencisiniz böyle ufak tefek seylere takilmayin

ınan onun umrunda degıl

erkeklerın genelı bu ne yazık ki ..

boşa üzülme ağlama dert etme ..

bunu içinmi ağladınn:bbo:

cnm hatırlamasa yannda olupta hiç bahsetmese üzülmeni anlarım ama mesajında seni sewdiğini söelmiş we doğumgünün kutlamış pazar günüde dewamı gelcekmiş daha ne olsun:sm_confused:

belki parası yoktur knt almaya weya dışarıdan aramaya, olabilir böle şeyler bende yaşadım we zaman zamanda yaşıorummirmirmirmir

ilişikiniz anlayışınız hoşgörünüz böle pamuk ipine bağlı olmasın, daha hayatta nelerle karşılacaksınız, keşke bi derdimiz bunlarla kalsaydı diyceksiniz..

hiç takma kafana, pazar gününü düşün we keyfini çıkar yerimseniben

a.s.

bunu içinmi ağladınn:bbo:

cnm hatırlamasa yannda olupta hiç bahsetmese üzülmeni anlarım ama mesajında seni sewdiğini söelmiş we doğumgünün kutlamış pazar günüde dewamı gelcekmiş daha ne olsun:sm_confused:

belki parası yoktur knt almaya weya dışarıdan aramaya, olabilir böle şeyler bende yaşadım we zaman zamanda yaşıorummirmirmirmir

ilişikiniz anlayışınız hoşgörünüz böle pamuk ipine bağlı olmasın, daha hayatta nelerle karşılacaksınız, keşke bi derdimiz bunlarla kalsaydı diyceksiniz..

hiç takma kafana, pazar gününü düşün we keyfini çıkar yerimseniben

a.s.

cnm öyle mi düşünüyosun gerçekten morale o kadar ihtiyacım var ki... acaba baştan bu konuya takıntılı olduğum için kızacak yer mi arıyorum dersiniz

ağlayıp kendini üzme boşuna bence.Her türlü şey olabilir.Nasılsa pazar günü kutlicakmışsınız.ınş.daha ne doğumgünleri geçirirsiniz.Bunu kafaya takma.

cnm öyle mi düşünüyosun gerçekten morale o kadar ihtiyacım var ki... acaba baştan bu konuya takıntılı olduğum için kızacak yer mi arıyorum dersiniz

kesnlikleea.s

daha önceki konunu biraz hatırlıorum yine doğumgününle ilgiliydi sanırım, yani ilk baştan beri için huzursuz bu konuyla ilgili.. tabi seni rahatsız eden farklı şeylerde warsa onu bilemem..

eğer sorun sadece buysa kendi kendini dolduruşa getiriosun bence:olmaz:

2 yıldır berabermişssiniz, az zaman değil, neyi niçin yaptığını bilecek kadar tanımışssınızdır birbirinizi, bence biraz anlayışlı ol..

sonuçta hatırlamış we mesaj atmış sana, geriside pazara sırnaşık şey

kesnlikleea.s

daha önceki konunu biraz hatırlıorum yine doğumgününle ilgiliydi sanırım, yani ilk baştan beri için huzursuz bu konuyla ilgili.. tabi seni rahatsız eden farklı şeylerde warsa onu bilemem..

eğer sorun sadece buysa kendi kendini dolduruşa getiriosun bence:olmaz:

2 yıldır berabermişssiniz, az zaman değil, neyi niçin yaptığını bilecek kadar tanımışssınızdır birbirinizi, bence biraz anlayışlı ol..

sonuçta hatırlamış we mesaj atmış sana, geriside pazara sırnaşık şey

evt cnm sorun sadece bu konu ama doğru söylüyosun içim hep bu konuyla huzursuz sanırım hangi hareketine kızsam diye fırsat kolluyorum o da çok üzüldü üzülmek yok deyip durdu söz verdirdi bana ama ne ibleyim işte hep böyle ince düşünürüm zaten

kızlar ben daha önce bir konu açmıştım doğumgünüm var erkek arkadaşım mecbur olarak memlekete gidecek doğumgünümü bu pazar kutlayacağız diye biz iki yıldır birlikteyiz bugün bnm doğum günüm o dün gitti birşey demedim pazar kutlayacağız diye kontörü yok bu sabah mesaj atmılş biz vardık ben şarjımı evde unuttum sen benden haber bekle seni çok seviyorum bitanem iyi ki doğdun seviglim diye kızlar inanabiliyor musunuz bir arayıp iyiki doğdun ible demedi sadece mesajın sonua yazmış madem kontörü yok gidip bir kontörlü telefondan arayamadı mı o kadar üzgünüm ki size anlatamam bu pazar kutlayacağımızın da artık bnm için hiçbir anlamı kalmadı çok moralim bozuk evde ağlıyorum üzüntüden senağlama

:1shok: kend,ne iş arıyor gibisin

kırmızı halılar, kırımızı güller mi bekliyordun yoluna

amuda kalkmadığı kalmış garibanın

ayrıca çok bencilsiniz:1ninca:

kontoru yok, olsun ankesörden arasın diyorsun...adamın belki parası yok, belki zamanı yok... dünyasının merkezi sen misin:delphin:

kontoru yok, olsun ankesörden arasın diyorsun...adamın belki parası yok, belki zamanı yok... dünyasının merkezi sen misin:delphin:

cnm neden herşeyi kendine göre yorumluyosun herkesin düşüncesi kendine değil midir ki senin düşüncelerin de farklı olabilir önemsiz görebilirsin ama bu kadar sert yazmak zorunda mısın ayrıca da bencil olduğumu asla ve asla düşünmüyorum lütfen olumsuz yapacaksanız da insanları kırmamaya çalışın :olmaz:

Erkekler böyle şeyleri pek bilmiyor, o yüzden ( her ne kadar üzücü olsa da )
kendini yıpratmana gerek yok.

Ne kadar sert yazmışsınız

evt cnm sorun sadece bu konu ama doğru söylüyosun içim hep bu konuyla huzursuz sanırım hangi hareketine kızsam diye fırsat kolluyorum o da çok üzüldü üzülmek yok deyip durdu söz verdirdi bana ama ne ibleyim işte hep böyle ince düşünürüm zaten

kafana takılan bi tek buysa ozaman ortada bi sorun yok a.s

bende önceden çok hassastım bu konularda, senin gibi günlerce kafaya takardım..

ama zaman geçtikçe başka başka sorunlarla boğuşmaya başlayınca anladım zamanında nekadar gereksiz şeylerle hem kendimi hem karşımdakini yıprattığımı:bbo:

bak oda demiş üzülmek yok die, nekadar güzel, üzülmene dayanamıo demekkii, kıymetinizi bilin:teselli:

a.s.

kafana takılan bi tek buysa ozaman ortada bi sorun yok a.s

bende önceden çok hassastım bu konularda, senin gibi günlerce kafaya takardım..

ama zaman geçtikçe başka başka sorunlarla boğuşmaya başlayınca anladım zamanında nekadar gereksiz şeylerle hem kendimi hem karşımdakini yıprattığımı:bbo:

bak oda demiş üzülmek yok die, nekadar güzel, üzülmene dayanamıo demekkii, kıymetinizi bilin:teselli:

a.s.

çok teşekkür ederim cnm sana ve diğer tüm arkadaşlara fikirleriniz için keşke bazı insanlar da önyargılı olmak yerine biraz daha anlayışlı olsalar böyle

bunun içinmi ağlıyorsun cidden şaşırdım ve direk yaşına baktım
kusura bakma am açok çocukça bir davranış seninki
2 yıldır berabersiniz hiç mi tanımadın sevgilini
seni seviyor değier veriyorki 2 yıldır berabersiniz
bence sen başka şeyler yüzünden gerginsin buna patladın

bu yüzden yıpratma kendini boşuna belki bi işi vardır yoldadır filan arayamamıştır sonra ararım die düşünmüştür yerimseniben

bunun içinmi ağlıyorsun cidden şaşırdım ve direk yaşına baktım
kusura bakma am açok çocukça bir davranış seninki
2 yıldır berabersiniz hiç mi tanımadın sevgilini
seni seviyor değier veriyorki 2 yıldır berabersiniz
bence sen başka şeyler yüzünden gerginsin buna patladın

bu yüzden yıpratma kendini boşuna belki bi işi vardır yoldadır filan arayamamıştır sonra ararım die düşünmüştür yerimseniben

haklı olabilirsin cnm ama işte baştan beri bu konuya takıntılı olunca neyine kızsam diye baktım galiba dediklerinde haklı olabilirsin cnm

Bu sizi onemsemedigi anlamina gelmez inanin..Esimi cok seviyorum ama gecen dogum gununu unuttum malesef cunku bizde baska bigun kutlamak icin plan yapmistik :kedi: ki erkek arkadasiniz unutmamis bazen bir mesaj bile cok degerlidir boyle seylerle uzmeyin kendinizi yerimseniben

çok boş bişiye üzülüyorsun ve mutsuzluk arıyorsun bence cok bencil birisin gibime geldi arkadasım kızma ama benm sevglim aramazdı bile mail atardı yine o bile mutlu ederdi ama sen illa büyük seyler bekliyorsun gbime geldi bence hatırlanıo olman bile mutlu etmeli seni ;) kontoru yoktur parası yoktur mesguldur bunlarıda düşünmek lazım

bosver tatlim be

erkek milleti degil mi ,köküne kibrit kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kendini bunun icin üzme ,bak aramasa bile en azindan mesaj cekmis sana

gercekten parasi olmayabilir canim ,erkeklik gururundanda sana birsey diyemez ,bilemezsin ki

bu arada dogum günün kutlu olsun güzelim opuyorumnanaktan

Back
X