Bitmeyen kv sikayetleri

Evet sacmalamusim gerçekten ...Dediğiniz gibi karşımda yaşının olgunluğunu taşıyan konuşarak veya gerekirse tartışarak sorun cozebilecegim bir kişi olmayınca eşime sardım sanırım .Keşke neden hala arkamdan konusuyosun diye sorduğumda ayilip bayılma numarası yapmak yerine benimle kavga edebilen birisi olsaydı belki esimde bir nefes alirdi sürekli şöyle zor büyüttüm böyle zor bilmem ne yaptım ...
Dediğiniz gibi bı de böyle deneyeyim belki susar artık
Benm kv öle bana lafları söyler söyler sonrada sıra bana gelince ağlama moduna geçer ben öle demek istemedim der beni kötü yapmaya çalışır ben bikere desim ikimizde kadınız birbirimizin dediklerinin anlamları çok iyi biliyoruz diye susmştu sonra valla altta kalma ucunda ölüm yok eşinde bak şükür seni ezmiyo e daha ne sen evde bak keyfine kv ilede çok samimi olma herzaman mesafeli ol bnm kv etrafa o benm kzıım der bnm için evlendiğim ilk sene görümcemle bir olup yüzüme bağırdılar sen elsin diye bende ogünden beri el gibi davranıyorum hakettiler sende kendi çözümünü kendin üret canm boşver

İyi akşamlar arkadaşlar ,bilmiyorum boşluktan mi bu kadar takılıyorum ama fikrinize ihtiyacım var.

Daha önceki konularimda genel olarak bunlarla ilgili fsrkindayim.Esimin annesinin henuz tanımadan beni istememesi ,kardeşi ve annesinin eşimi evin babası gibi görüp kiskanmalati (baba var ama ilgisiz) benimde fazla direkt bir insan olup tepki göstermek sebebiyle iyi bir ilişkimiz olamadı.

En son 1.5 yıl önce eşimin ipleri koparacak kadar tepki göstermesi sonucu annesi oğlunu kaybetmemek için geri adım atmaya başladı bende mesafeli davranıyorum gerekmedikce aramıyorum icimden gelmiyor ve bunu her fırsatta eşime şikayet etmeye çalışıyor eşim susturuyo ve bıktığı için o da pek aramiyor ve sonuç :gelin aratmıyor

Bugün eşimin doğum günüydü annesi aradı ve bu evden 17 yaşında çıkıp bizi terkettin bilsem okumana izin vermezdim (üniv de tanistik )dizimin dibinde dururdun hicbisey istediğin gibi olmazdı kızıma ailesi olmayan birisini ben bulcam sizin gibi (eşim ve ablası ) kendinizin bulmasına izin vermeyecegim vs diye konuştu yanında oturduğum için duydum çünkü bağırarak konuşuyo açıkçası bunu hep yaptığı için özellikle dinledim sadece eşinin yüzüne baktım bişey demedim o da annesine iyiki gittim üniv ve herşeyi kafama göre yaptım neyse hadi görüşürüz sonra deyip kapattı sonra da ise gitti .

Arkadaşıyla eşime iş yerinde sürpriz yapacaktık o an sinirlendigim için vazgeçtim .simdi ;

Yarın o sürprizi yapmalı mıyım ?yani bu durumdan eşim sorumlu mu ?

Bu kadının arkamdan sürekli şikayet etmesinden nasıl kurtulacagim ?yüzüne direk konuşsam bayılma fenalaşma numaraları yapıyor o yüzden konuşamıyorum

Bir arkadaşımın önerisi haftada 1 örneğin cuma günü ara çumasini kutla kapat en azından aramadı demez

Esimde şuan biraz tavırlı ya annesine hak veriyo yada benim tavrıma kırıldı çünkü doğumgünu önemser ve kutlarım

Çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

iyi de zaten kadın aranızın açılmasını istiyor.
sende buna fırsat veriyorsun.
o öyle yaptıkça sen eşine daha çok sarıl yapış.
onda husursuz olsun sende huzur bulsun.
köpekler gibi havladığıyla kalsın sadece

bu konuda eşini nasıl suçladın merak ediyorum. duymak istemiyorsan kulağını açıp dinleme.

Anlaşamadığınız olay ne peki? Ben bunu anlamadım? Bu kadar birbirinizden nefret etmenizin sebebi nedir?

Bence eşiniz ipleri kopartacak kadar karşı çıktıysa daha ne yapabilir ki?Annesi laftan anlamayan bir kadın demek ki
evet çıktı ama keşke yıllar önce mesafeyi ogretebilseydi rezil bı kavgayla ipler kopacsgina soğuk ve mesafeli olabilseydik inanın daha kıymetli olurdu benim için belki de yıllardır. Bu kadının amaçsız dedikoduları dan sıkıldım ...

Annesi sacmalamis, siz esinize olan surprizo iptal ediyorsunuz. Hic bir sey anlamadim.
Ustelik esiniz annesine uyup size eziyet etmiyor da.
Ne dememizi istiyorsunuz? Ay cok terbiyesiz annesi var bos ver esinin dogumgununu kutlama mi?

Tabiki değil :)) annesi yıllardır eşimle aramızı açmak için bu yöntemi kullandı ve edimde bu dolduruslara hep geldi bı döneme kadar ..sanırım artık sıkıldım eşime kızgınlığım deprestu

Benm kv öle bana lafları söyler söyler sonrada sıra bana gelince ağlama moduna geçer ben öle demek istemedim der beni kötü yapmaya çalışır ben bikere desim ikimizde kadınız birbirimizin dediklerinin anlamları çok iyi biliyoruz diye susmştu sonra valla altta kalma ucunda ölüm yok eşinde bak şükür seni ezmiyo e daha ne sen evde bak keyfine kv ilede çok samimi olma herzaman mesafeli ol bnm kv etrafa o benm kzıım der bnm için evlendiğim ilk sene görümcemle bir olup yüzüme bağırdılar sen elsin diye bende ogünden beri el gibi davranıyorum hakettiler sende kendi çözümünü kendin üret canm boşver
Allah akıl fikir versin hepsine ne diyeyim tanımadan saçma sapan önyargılara girip sigutuyolar sonrada istiyorlar ki iç içe olalım oldu

iyi de zaten kadın aranızın açılmasını istiyor.
sende buna fırsat veriyorsun.
o öyle yaptıkça sen eşine daha çok sarıl yapış.
onda husursuz olsun sende huzur bulsun.
köpekler gibi havladığıyla kalsın sadece
Doğru söylüyorsunuz aslında istediğini veriyorum ...eşim de sanki alttan alta etkileniyor ve hicbiseyden mutlu oomuyol gibi geliyor bu aralar resmen oğluma bile daha sabırsız gibi yani bağırıp çağırmak ana off oğlum bı dur poff bı dinlemedim ..sanki mutlu olmaya da gönlü yok gibi ama deneyeceğim :)

bu konuda eşini nasıl suçladın merak ediyorum. duymak istemiyorsan kulağını açıp dinleme.
Evet.o büyük bir hata zaten kendime yakistiramiyorum hala ...ama dedikodulu yaptığını biliyorum eşimin sesi değişiyor off tamam ya filan diye terslemeye başlıyor tamam diyorum benimle ilgili bişey uyduruyor yine ..
Biz çok büyük ve çirkin bir tartışmayla ayrıldık yanlarından ve kadın eşim benim yanımda diye yalandan bayilmaya kalkmış ambulans çağırmış eşim ve kızları dahil bütun. Tanıdıklarını aramış ve kapıyı da açık bırakmıs ki içeri biri girdiğinde atmış kendini bişey çıkmadı ve itiraf etti siz nisanliyken sizi ayırmak için böyle numara yapıyorum o da sonra kavga ediyodujuz ayrikiyodujuz yine ayırmak için yaptım ama inanmadi sizi bosandiracagim diye parçalandı eşim bı sure konuşmadı ama bu şekilde konuşmaya başladı bu kadar art niyetli bu kadının laflarina artık izin vermesini istemiyorum sanirim bilmiyorum adamında yapacağı bişey yok çözüm eşimi bırakmak mı onu da bilmiyorum

Anlaşamadığınız olay ne peki? Ben bunu anlamadım? Bu kadar birbirinizden nefret etmenizin sebebi nedir?
Eşimin annesi tabiri caizse dar görüşlü bı tıp inatçılık diye tabir ettiği ama bildiğimiz dyatmaci bı tıp .kendi abisi ablası bile evlendiğinde kızım ona he de geç biz öyle idare ediyoruz ciddiye alıp huzurunu bozma dedi çünkü düğünde de kavga çıkarmaya çalıştı .eşimin küçüklüğünden beri ona bı akrabamin kızını bulayım ama sessiz ezik olsun biz ne yaparsak hoş görsün kapalı olsun gidip aylarca kalayım mantığı varmış eşim beni ilk söylediğinde fenalaşmis biye ben yabancıyım okuyorum çok bilmiş olurum açığım zaten bu ayrı olay saf esimde bunları anlatıyor tabi o zamanlar kucuguz :)) bende ister istemez doldum ve politik bı tıp değilim sevmediğim insanı sevmem ve ayıp olmasın diye yapmacık davranamam ,lafimi sakinmam ,karşımdaki insan ilk tanismada laf sokacağım diye sinirden morarip titreyerek konuşmaya çalışınca Güleryüz göstermem.asuri derece suratsız bı insan ama gelin guleryuzlu olacak

Kusura bakmayın arkadaşlar giremedim öncelikle herkese cook cook teşekkür ediyorum her fikir çok kıymetli hepinizden Allah razı olsun tüm kötülükler uzak olsun inşallah ...

Dün arkadaşlarıyla eşime sürpriz yapmak için debelendim yağmurda oğlumla pasta aradım vs :)) akşama misafir var arkadaşlar gelecek dedim sık görüşürüz o kişilerle tabi anladı ama yok dün yapacaktım ama biraz canım sıkıldı vazgeçmiştim dedim oğlum huysuzdu biraz .neyse arkadaşları pastayı alıp geldiler kapıyı açınca direk parayla girdiler sevindi baya bak neler yapmış yine filan dedi ama herkes gidince ben anladım zaten. Doğumgünü kutlasam ne kutlamasa ne hiçte sevinmedim dedi :D

Back
X