o kadar kırıldım ki :(((

bosver tatlim be

erkek milleti degil mi ,köküne kibrit kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kendini bunun icin üzme ,bak aramasa bile en azindan mesaj cekmis sana

gercekten parasi olmayabilir canim ,erkeklik gururundanda sana birsey diyemez ,bilemezsin ki

bu arada dogum günün kutlu olsun güzelim opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim tatlım a.s.

önemli olan hatırlaması değilmi
ve hatırlamış kutlamış bence gerisini çok kafana takma

Madem kontörü yokmuş sevgilinin ve sende konuşmak istiyorsun neden sen aramıyorsun oldukça merak ettim? Benimde kontürüm yok ondan arayamam gibi birşey diyorsan ozaman yaptığın tam anlamıyla bencillik diğer arkadaşlarında belirttiği gibi.

cnm neden herşeyi kendine göre yorumluyosun herkesin düşüncesi kendine değil midir ki senin düşüncelerin de farklı olabilir önemsiz görebilirsin ama bu kadar sert yazmak zorunda mısın ayrıca da bencil olduğumu asla ve asla düşünmüyorum lütfen olumsuz yapacaksanız da insanları kırmamaya çalışın :olmaz:

sert yazmak sert okumana bağlı bence gayet yumuşak yazıyorumkaydirigubbakcemile3

ayrıca olumsuz yorumdan kırılacaksanız konu açmazsınız ya da konunun başında "olumsuz yorumları asla kabul etmiyorum" dersiniz olur biter :delphin:

herkes sizi pohpohlayacak değil ki arada hatalarınızı gösterenler de olmasın mı :lepi:

Madem kontörü yokmuş sevgilinin ve sende konuşmak istiyorsun neden sen aramıyorsun oldukça merak ettim? Benimde kontürüm yok ondan arayamam gibi birşey diyorsan ozaman yaptığın tam anlamıyla bencillik diğer arkadaşlarında belirttiği gibi.

gördüğün gibi bencil oldugunu düşünen tek ben değilim

kırılmak gücenmek yerine seni hiç tanımayan insanların yorumlarını dikkate alsan daha mükemmel bir ilişkin labilir

Son düzenleme:
Ya kutlasa suç kutlamasa suç olur belki parası yok ya da müsait değil şarjının evde unuttuğu halde bak ne yapıp ne edip seni habersiz bırakmamış ve kutlamış doğum gününü herşeyi bu kadar büyütmenin anlamı yok ki boş yere kendinizi de onu da üzmeyinn

gelince görüşür veya araşırsınız birşeyciniz kalmaz merak etmeopuyorumnanaktan

sert yazmak sert okumana bağlı bence gayet yumuşak yazıyorumkaydirigubbakcemile3

ayrıca olumsuz yorumdan kırılacaksanız konu açmazsınız ya da konunun başında "olumsuz yorumları asla kabul etmiyorum" dersiniz olur biter :delphin:

herkes sizi pohpohlayacak değil ki arada hatalarınızı gösterenler de olmasın mı :lepi:

gördüğün gibi bencil oldugunu düşünen tek ben değilim

kırılmak gücenmek yerine seni hiç tanımayan insanların yorumlarını dikkate alsan daha mükemmel bir ilişkin labilir

hatamı gösterenler tabiii ki olacak ben zaten olumsuz yoruma hazırlıklı olmasam bu konuyu buraya açmazdım dikkatini çektiyse olumsuz yazan birkaç arkadaşıma da onlara katıldığımı söyledim bence siz sert yazadığınızı zannediyorsunuz

ben öyle umursamam ya herkes bir değil tabi. hatta bana doğum günümde hediye alınmasnı bile sevmem ben garibim biraz heralde. normal bi günde aniden bunu senin için beğendim aldm denilen hediye daha hoşuma gidiyor.sende üzülme canım ya normalde sana değer veriyosa varsn bi msjla kutlasın nolur sanki.

ben öyle umursamam ya herkes bir değil tabi. hatta bana doğum günümde hediye alınmasnı bile sevmem ben garibim biraz heralde. normal bi günde aniden bunu senin için beğendim aldm denilen hediye daha hoşuma gidiyor.sende üzülme canım ya normalde sana değer veriyosa varsn bi msjla kutlasın nolur sanki.

haklısın cnm zaten sizin fikirlerinizle topladım kendimi şu an çok daha iyi hissediyorum kafama takmıyorum gelsin hayırlısıyla da yerimseniben

Sevgilimin doğum gününde ben de yanında değildim ailemle tatildeydim... yanında olabilme imkanım varken ailemi bırakıp adanaya dönmek istemedim ne yani sevmiyo muyum şimdi ben ? kontörüm yoktu arayamadım param da yoktu hediye de alamadım pasta bile kesemedim... ama çok seviyorum onu.. doğum günleri özel günler tamam iyidir hoştur da sevgi bunlarla ölçülmez..

haklısın cnm zaten sizin fikirlerinizle topladım kendimi şu an çok daha iyi hissediyorum kafama takmıyorum gelsin hayırlısıyla da yerimseniben

hayatta biraz umursamaz olmak gerekiyor. ilerde evlenince ne kırgnlıklar yaşayacaz kimbilir şimdiden boş şeyler için kendimizi yıpratmayalım. :teselli:

canım boşuna üzülme.sonuçta hatırlamış we msj la da olsa kutlamış.benimki bu yıl unuttu.o kadar kırıldım ki anlatamam.aradan bikaç gün geçtikten sonra söyledim kırıldığımı.ne kadar özür dilediyse de hala aklıma gelince çok üzülüyorum...

canım boşuna üzülme.sonuçta hatırlamış we msj la da olsa kutlamış.benimki bu yıl unuttu.o kadar kırıldım ki anlatamam.aradan bikaç gün geçtikten sonra söyledim kırıldığımı.ne kadar özür dilediyse de hala aklıma gelince çok üzülüyorum...

cnm seninki daha kötü yaa ama geçmiş artık sen de sıkma canını unutmaya çalış lütfen a.s.

kıs ben seni ne etmeyim ...:ecrin_bebek:

maymun poposunu görmüş ,yara sanmış misali ...kaydirigubbakcemile
deli kız bunu mu sorun ediyorsun....adam seviyorum yazıp ,kutlamış,,ya hiç hatırlamasaydı,kendini balkondann mı atacaktın...:olmaz:

kıs ben seni ne etmeyim ...:ecrin_bebek:

maymun poposunu görmüş ,yara sanmış misali ...kaydirigubbakcemile
deli kız bunu mu sorun ediyorsun....adam seviyorum yazıp ,kutlamış,,ya hiç hatırlamasaydı,kendini balkondann mı atacaktın...:olmaz:

cnm doğru söylüyosun ne bileyim kızdım işte ya =))))

:1shok: kend,ne iş arıyor gibisin

kırmızı halılar, kırımızı güller mi bekliyordun yoluna

amuda kalkmadığı kalmış garibanın

ayrıca çok bencilsiniz:1ninca:

kontoru yok, olsun ankesörden arasın diyorsun...adamın belki parası yok, belki zamanı yok... dünyasının merkezi sen misin:delphin:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
vereliniortakvereliniortakvereliniortak

çok şey istiyorsun gibi geliyo bana..ne kadarda herşeyi büyütüyorsun arkadaşım senin başka sorunların yok değilmi..

arkadaşlar neden herşeyde eleştirecek birşey buluyosunuz sizin için önmli olmayyan bişey bnm için önmli olamaz mı yani onu anlamadım ben evt arkadaşım başka sorunum yok bnm tek sorunum bu :olmaz:

Back
X